Wasze prywatne typy - Strona 1295

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 18 wrz 2012, 3:20

Hm, dość wysokie kursy na Porto w Zagrzebiu, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że Chorwaci przegrali w zeszłym sezonie wszystkie sześć meczów w grupie (choć 1-7 z Lyonem trzeba brać z przymrużeniem oka). Poza tym płacą bardzo dobrze za X2 na City w Madrycie, nie wydaje mi się, żeby tak cieniujący ostatnio Real był aż takim faworytem z mistrzem Anglii. Z tak zwanych pewniaków najbardziej podoba mi się Milan (o ile nie zamierzają przegrywać na San Siro do końca sezonu :lol: ). Grają u siebie z (teoretycznie) najsłabszym Anderlechtem i zwycięstwo dałoby im wymarzoną sytuację w grupie, z której awans wcale nie jest oczywisty (grają jeszcze Zenit i Malaga).

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 18 wrz 2012, 8:57

Przemyslalem sprawę i jednak zagram na dortmund. Najlepiej by było grać x2 na arsenal + 1 dnb na dortmund ako pewnie by było z 1,5 bo nie wierzę że bvb to przegra ale ja już mam w grze kupon na arsenal. Zrobiłem tak że za Arsenal mam do wyjecia na czysto 60 zł i na bvb gram 60 zł, jak wejdzie to wpadnie mi 25 zł, a w sumie jak oba wejdą to będzie +85, jak zalepi tylko bvb to będę na 0. Jeśli Borussia chce cos w LM osiągnąć to ten mecz muszą koniecznie wygrać, mobilizacja jest bardzo wysoka, komplet na stadionie będzie na pewno, wierzę w Kloppa. Rok temu podobna sytuacja była jak Olympiakos przyjeżdżał do Dortmundu i chłopaki sali rade, wygrali, mam nadzieję, że dzisiaj będzie podobnie, tym bardziej, że w meczu z Leverkusen Borussia zagrała naprawdę kozacko.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 wrz 2012, 9:25

Czemu uważacie Bayern za taki pewniak? Valencia nie jest aż tak słaba chyba, może wtopić jak każdy inny. Odnośnie wtopy Borussi, to nie mam wątpliwości, że wszystko jest możliwe :lol:.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 wrz 2012, 9:30

piwus pisze:Czemu uważacie Bayern za taki pewniak? Valencia nie jest aż tak słaba chyba, może wtopić jak każdy inny.
Jedziemy do Monachium bez Gago, Albeldy, Mathieu, Banegi, Piattiego i oczywiście Canalesa. Będzie bardzo ciężko zneutralizować środek pola.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 18 wrz 2012, 9:37

Bayern bardzo sie wzmocnił, mandzukic, shaquiri, martinez to zawodnicy którzy z miejsca mogą mieć 1 skład, bayern ma mega mocna 11 i rezerwę, grają ostatnio dobrze, zwłaszcza u siebie, bayern w poprzedniej edycji LM doszedł do finalu, a teraz ma znacznie mocniejszy skład. Jak dla mnie w tym momencie najlepszą piłkę na świecie gra właśnie Bayern z Barca, więc wątpię aby osłabiona valencia potrafiła postawić jakoś opór, handi bardzo możliwe wg mnie.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 wrz 2012, 9:37

Ok, przyjąłem, poszło, dzięki.

:lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 wrz 2012, 9:44

Do tego my mamy odwieczny problem z zagraniem dwóch solidnych połów. Jeśli Bayern na nas siądzie, to może być bardzo nieciekawie.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 18 wrz 2012, 9:52

No to moze mala analiza BVB i Ajaxu.

O ubytkach w Amsterdamie swiadcza nazwiska, ktore odeszly, w szczeolnosci w linii obronnej:
Vethongen
Anita
Theo Janssen
Van der Wiel
Aissati

Kupili w tym czasie,ze znaczacych nazwisk:
Moisander
Sana
Babel

Przy czym Babel gral mega piach w Hoffenheim, nie potrafil doslownie nic wykorzystac mimo ze mial takie sety ze glowa mala, a sam w ataku niewiele wnosil. Moisander okej solidne wzmocnienie, ale do Vertongenato mu jeszcze troche brakuje. Boki obrony to z tego co sie orientuje najwieksza bolaczka Ajaxu, a mimo to odchodzi van der Wiel czy Anita, ktory potrafi tam grac. Do tego nie maja na dobra sprawe typowego srodkowego napastnika, mial nim byc Sightorsson, jednak od 2 lat zmaga sie z mega ciezkimi urazami, nie inaczej bylo w tym sezonie. Najmocniejsze punkty zespolu to zdaje sie De Jong i Eriksen. Sulejmani pewnego poziomu juz zapewne nie przeskoczy...

Co do BVB to prkatycznie na kazdej pozycji jest ktos lepszy, moze poza Eriksenem ale i to trudno ocenic, bo poziom ligi holenderskiej a poziom Bundesligi to jedna klasa wyzej, co pokazuja niektore transfery z tej ligi m. in. Luuka de Jonga, Basa Dosta wczesniej Pranjica czy Braafheida.

Sumujac, oczywiscie niespodzianki nie mozna wykluczyc, ale bedac madrzejszym o doswiadczenia poprzedniego sezonu i grupe smierci w ktorej znajduje sie BVB, jakakolwiek strata punktow ze slabym Ajaxem moze ronac sie odlozeniu planow na awans o kolejny rok. Bo w Amsterdamie bedzie juz o wiele trudniej niz przed wlasna publicznoscia.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 wrz 2012, 10:03

W jakiej formie jest Arsenal? Ich jeszcze w tym sezonie nie oglądałem. A wiem na co stać Montpellier, które jest w fatalnej formie.

PS
Dziś Backburn (lider) gra z najgorzej grającą na wyjazdach drużyną Barnsley (2 mecze, 2 porażki, gole 2:8) :) Kurs 1.45 w Tobecie :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 wrz 2012, 10:24

Arsenal z meczu na mecz wygląda lepiej. 1 połowa z Southampton to najlepsza połowa od daawna, no ale Świeci grali fatalnie, wiec to też miało znaczenie. Na początku 2 remisy po 0:0, ale to wynikało chyba z tego, ze nowi gracze nie trenowali z druzyną i mieli tylko 1 sparing przed sezonem. Teraz już to wygląda lepiej. Trzeba dodac jednak, ze Wenger zapowiedział kilka zmian, ponoć z pierwszego składu ma zostać 7-8 piłkarzy, nie wiem kto zagra .. no i nie wiem co Francuzi prezentują. W bramce Mannone, który grał 2 mecze na razie i w obu miał czyste konto, ale też kilka niepewnych interwencji.
Ja bym tego nie grał, bo po kilku dniach gramy z Man City na wyjeździe i to będzie dużo wazniejszy mecz.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 18 wrz 2012, 12:32

X2 na Arsenal za 200 zł. Jak nie wejdzie, będę wiedział kogo szukać :won:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 wrz 2012, 12:38

Salas11 pisze:Jak nie wejdzie, będę wiedział kogo szukać :won:
fieldy pisze:Ja bym tego nie grał
:whistle:

ja jestem kryty :lol:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 18 wrz 2012, 13:01

fieldy pisze:ja jestem kryty :lol:
Ty oberwiesz za przynależność klubową tak dla zasady :bicz:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 18 wrz 2012, 13:19

Takie typy mi po głowie chodzą:
Arsenal X2
BVB
Milan dnb
PSG dnb

Z jednego chcę zrezygnować. Chyba Milan najlepiej odrzucić.
I tak zostaje srogie AKO 2.23

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 wrz 2012, 17:45

Malaga - Zenit 2
Milan - Anderlecht +1 2

Real - MC 2

Arsenal