Widzew Łódź (zbiorczy) - Strona 14

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 01 cze 2006, 1:45

guru pisze:Martinho daruj sobie takie teksty :krzesło: Ciesze sie ze Widzez awansowal, ale jeszcze brakuje mi innej druzyny...Ruch!!! :shock: Ciekawie by bylo :twisted: (L)egia powtorzy swoj wyczyn i wszystko jasne, Widzew sie moze bic o drugie s Wisla,Korona i Lechem :P
guru daruj sobie takie głupie teksty :krzesło:

watpie by walczyli o 2 miejsce :) i watpie by Legia znowu wywalczyla mistrza :) ale czas pokaze... pisze sie 'z' a nie 's' :P

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 cze 2006, 9:46

gringo7 pisze:Chyba próbujesz mnie zdenerwować, jeszcze pare takich txt to legioniści z forum zrobią ci z domu starówke.
Zapraszam :) Tylko mnie uprzedzcie to zaparze kawy.
gringo7 pisze:Widzew Widzew Łódzki Widzew ja tych ... nienawidze ... lalalala...
I co jeszcze umiecie zaspiewac :?:
guru pisze:(L)egia powtorzy swoj wyczyn i wszystko jasne, Widzew sie moze bic o drugie s Wisla,Korona i Lechem
Jezeli twierdzisz ze Legia powtorzy swoj wyczyn z tego sezonu to na jakiej podstawie :?: Bo na razie Legia sie oslabia tylko... A Wisla wzmacnia, to samo Lech, Korona rowniez (Klatt).

Widzew wbrew pozorom ma mocny sklad. I ja bym sie nie zdziwil kiedy w przyszlym sezonie zajma miejsce w pierwszej "6". Oczywiscie jesli nie rozsprzedany zostanie zespol.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 cze 2006, 15:33

gringo7 pisze:Chyba próbujesz mnie zdenerwować, jeszcze pare takich txt to legioniści z forum zrobią ci z domu starówke.
zalosny jestes.A moze to Ciebie szukaja za rozpierdolenie sklepow?

1 WP // K.J.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2006, 16:44

Martinho pisze: Jezeli twierdzisz ze Legia powtorzy swoj wyczyn z tego sezonu to na jakiej podstawie :?: Bo na razie Legia sie oslabia tylko... A Wisla wzmacnia, to samo Lech, Korona rowniez (Klatt).
a nie pomyslales przez chwile ze Legia oddajac(wypozycajac) mlodych zawodnikow sie wzmacnia? Na chwile jedynym oslabieniem bedzie brak Outarry a w Wisle Baszczynskiego ktory znaczyl dla was wiecej niz dla nas Outarra. Poza tym Legia a jestem w tym przekonany znowu kupi 2 zawodnikow podobnej klasy co Edson czy Roger i znowu bedziecie marudzic na koniec sezonu ze brazylijczycy zdobyli nam tytul :lol:

Klatt :lol: widac ze przesadzasz i dalej teskinsz za tym berlem i korona :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 cze 2006, 16:46

Używanie pobożnych zyczeń jako pewnych argumentów... hmmm. Tak, właśnie dlatego offtopiki są złe, bo nie mają żadnej wartości.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 cze 2006, 16:57

gringo7 wyluzuj i zmień avatar :roll:

Żeby nie było OT

Gratuluje awansu bo liga z Widzewem będzie na pewno ciekawsza. Liczę jeszcze na awans Zagłębia :wink:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 cze 2006, 17:04

gringo7 czasem nie bylo ciebie w Chorzowie 30 maja w godzinach 18-20 :?: Smieszny jestes. Tyle powiem

Zico_FCI pisze:Gratuluje awansu bo liga z Widzewem będzie na pewno ciekawsza
I powroca dawne klasyki jak Widzew - Legia czy Widzew - LKS :) jesli oczywiscie LKS awansuje ;) Juz w tamtym sezonie Widzew byl blisko awansu do Ekstraklasy no ale nie udalo sie w barazach :( Wreszcie w tym sezonie pokazali ze nalezy im sie gra u boku najlepszych i przypieczetowali to prawdopodobnie 1 miejscem w 2 lidze :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 cze 2006, 17:53

cloner pisze:p.s. - mam nadzieje, ze pamietacie mecz z 6maja
Mam nadzieje, ze pamietasz mecze z 22 maja 1996 roku i z 18 czerwca 1997 roku? Ktore porazki bardziej bolaly? Te, przez ktore traci sie mistrza (i to u siebie, prowadzac itd), czy nie majace zadnego znaczenia, kiedy i tak wszystko (w sensie - spadek) bylo przesadzone?
To wtedy powstala slynna przyspiewka o "legnieciu Warszawy" :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8591
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 cze 2006, 18:02

moge wiedziec czemu moj post zostal usuniety ??
Jarzyna sie do niego odniosl, a tu taki zonk :shock:

wielkie dzieki dla kogos :evil:

btw - Krzysiu - ten mecz z 6maja tyczy sie Polonii Bytom :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 cze 2006, 18:18

cloner pisze:btw - Krzysiu - ten mecz z 6maja tyczy sie Polonii Bytom
A juz myslalem, ze to jakas kiepska napinka odnosnie 6-0. Ale jezeli napisales o Polonii Bytom, to... jeszcze bardziej kiepska napinka :lol: Gracie w przyszlym sezonie z Rozwojem Katowice? :> Czy oni w IV lidze sa?

A post zap********y krasnoludki. Przed chwila mi przez monitor przebiegly, sku******y :? A Niggaz mial wylapac wszystkie w nocy :?

* - zapisaly
** - skuteczny

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8591
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 cze 2006, 18:22

Krzysztof Jarzyna - ale mnie teraz mega rozbawiles :lol2:
Polonia Bytom w przyszlym sezonie bedzie grac w 2.lidze - uspokoj sie :P a Rozwoj Katowice ? hmm, nie wiem, ale chyba dalej trzecia liga ;-)
juz myslalem, ze to jakas kiepska napinka odnosnie 6-0
ja dokladnie nie pamietam wynikow Legii z Widzewem [tych wygranych przez Legie], ale pamietam tylko te przegrane [te mecze dluzej zapadaja w pamieci] :wink:

Mam nadzieje, ze wracacie do Extraklasy juz na stałe :P
Gdyz tam Wasze miejsce, ciekaw jestem jedynie kto bedzie Waszym coachem, tylko nie podbierajcie nam Probierza :x

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 cze 2006, 18:28

cloner pisze:Probierza
Sam wspominal, ze Widzew ma w sercu, wiec kto wie? Obecnie wolnych trenerow nie ma zbyt wielu, wiec kandydatura Probierza wcale nie jest zla. Tym bardziej, ze w Bytomiu zrobil cos z niczego, wiec byc moze rosnie kolejny dobry trener mlodego pokolenia. No ale OE to juz inne granie i inny poziom. Co by sie nie dzialo - Zibi cos wymysli. Tym bardziej, ze w powszechnej opinii WIdzew jest dzisiaj jednym z klubow z najlepsza organizacja w Polsce, czego juz dawno o tym klubie nie mozna bylo powiedziec.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 cze 2006, 18:50

Czesław Michniewicz i Krzysztof Chrobak są do wzięcia ;). Myślę, że jedna z tych dwóch osób rozwiązałaby sprawę.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 cze 2006, 18:53

widzew.lodz.pl pisze:Decyzją Zarządu Stowarzyszenia Widzew Łódź następcą Stefana Majewskiego w roli pierwszego trenera drużyny Widzewa zostanie od nowego sezonu Michał Probierz.

Nowy trener Widzewa jeszcze niedawno był zawodnikiem łódzkiego klubu, ale musiał zakończyć karierę wskutek poważnej kontuzji.

Probierz prowadzi obecnie zespół drugoligowej Polonii Bytom. Obowiązki szkoleniowca Widzewa obejmie po zakończeniu bieżącego sezonu.
No to mamy wszystko jasne ;) cloner mozesz zaczac plakac :lol:
Swoja droga baaaardzo jestem ciekaw jak sobie poradzi w roli trenera pierwszoligowej druzyny. Mam nadzieje, ze dobrze w porywach do bardzo dobrze ;)

Michal powodzenia!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2006, 19:20

piwus pisze: i Krzysztof Chrobak są do wzięcia ;).
Akurat znam go osobiscie i porownywanie go do Michniewicza jest jakims nieporozumieniem. Trener jak trener ale jego zaslugi sa troszke wyciagniete na wyrost. jezeli on ma byc tym dobrym to Janas musialby byc hmm ....wspanialym trenerem :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”