Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 14

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
8%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
25%
Bayern 2020
2
8%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
6
25%
Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: MAN UTD to wałki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 16:30

DeViL DaM pisze:
LFC FAN pisze:manchester będzie błagał o litość swoich przeciwników
LIVERPOOL będzie rządził 8)
chciales powiedziec ze przeciwnicy beda blagac o litosc MANCHESTER!! :twisted: 8)
Zawsze miałem jakis sentyment do Liverpoolu zw na Dudka. Ale jak widze jak Benitez go traktuje to ten klub zbliża sie do mojej czarnej listy :wink: . Z taką polityką transferową to mozecie sie liczyc w środku tabeli Premiership i jechac na w LM fartach jak w ostatniej edycji :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 16:34

Michal_United pisze:
DeViL DaM pisze:
LFC FAN pisze:manchester będzie błagał o litość swoich przeciwników
LIVERPOOL będzie rządził 8)
chciales powiedziec ze przeciwnicy beda blagac o litosc MANCHESTER!! :twisted: 8)
Zawsze miałem jakis sentyment do Liverpoolu zw na Dudka. Ale jak widze jak Benitez go traktuje to ten klub zbliża sie do mojej czarnej listy :wink: . Z taką polityką transferową to mozecie sie liczyc w środku tabeli Premiership i jechac na w LM fartach jak w ostatniej edycji :twisted: :twisted: :twisted:
dobrze powiedziane MICHALE!! Liverpool moze liczyc tylko na to ze bedzie mial znowu FARTA!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 lip 2005, 16:40

ankieta :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nie bylbym tym kim teraz jestem jesli nie powiedzialbym , ze Inter Mediolan :twisted: Oglonie o final (czyli tzw. drugie miejsce) moga powalczyc jeszcze Chelsea , Man.U. czy Juve i oczywiscie WISLA KRAKOW :D

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 15 lip 2005, 16:45

DeViL DaM pisze:
A dlaczego twoim zdaniem Manchester United to wielki klub? Supermocartswo? Bo co zdobyli 15 mistrzostw Anglii? "jakies leszki" to mozesz powiedziec o Chester a nie o klubie takim jak Liverpool :/
no na chwile obecna dla mnie Liverpool nie jest supermocarstwem, kiedys to oni byli!! W latach 80-tych!! tera dla mnie to oni sa tylko dobrym klubem!! i nie chce zeby obronili LM bo nie chce powtorki z poprzednich dwoch lat gdzie wygrywaly zespoly praktycznie przez nikogo nie obstawiane i nie chce jescze dlatego bo lepiej by nadal nikt nie obronil tytul bo to sprawia ze sa ciekawsze rozgrywki :)
Ja nie pytalam dlaczego Livepoolu nie uwazasz za supermocarstwo tylko dlaczego w takim razie United uwazasz za taki klub :wink: . W koncu w tym roku Manchester nie pokaal niczego wielkiego. jakby nie patrzec to nawet w ostatnich latach Liverpool zdobyl w Europie wiecej trofeow niz Manchester.

Michal_United masz racje strzelenie Milanowi 3 goli to niewatpliwy fart patrzac na wczesniejsza niemoc srzelecka Manchesteru w grze z nimi.

Podsumowując, jezeli nie chcecie (fani United) aby w nastepnym sezonie LM zdobyl czarny kon tych rozgrywek to raczej mozecie zapomniec o tym trofeum. Bo faworytem to United nie jest patrzac na notowania bukmacherow. W notowaniach bukmacherow Manchester jest szostym klubem w kolejnosci do wygrania LM. Radze przejrzec na oczy i poszukac faworytow gdzie indziej.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2005, 16:53 przez Mona_, łącznie zmieniany 1 raz.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:45

DeViL DaM pisze:
Michal_United pisze:
DeViL DaM pisze:

Pozatym Liverpool bez Dudka może z grupy nie wyjśc!!

Pozdrawiam
dobrze powiedziane MICHALE!! Liverpool moze liczyc tylko na to ze bedzie mial znowu FARTA!!! :twisted:
No to dowaliłaś teraz Mona. Jeśli dla ciebie 6 klub u bukmacherów jest czarnym koniem, to co dopiero był L'pool w zeszłym sezonie?????? Chyba naprawde leszkiem.......
Ostatnio zmieniony 15 lip 2005, 16:50 przez radekutd, łącznie zmieniany 1 raz.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 16:46

Michal_United pisze:
Kamilo pisze:
beckhs pisze:Manchester United. Czerwone Diably dokonaly wielkich wzmocnien i nadchodzacy rok, bedzie rokiem RED DEVILS :twisted: :twisted: :twisted:
Wielkich wzmocnień :?: :shock:
Może się wzmocnili, ale jakiś wielkich transferów to nie widze :?
A moze Bayern dokonał jakis wielkich transferów :?: :lol:
a co to ma do tego??? Oo

ja licze że wygra barca, real, albo juve a mam nadzieje że nie chelsea, mu albo milan :roll:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:54

Pasztet pisze:
Michal_United pisze:
Kamilo pisze: Wielkich wzmocnień :?: :shock:
Może się wzmocnili, ale jakiś wielkich transferów to nie widze :?
a co to ma do tego??? Oo

ja licze że wygra barca, real, albo juve a mam nadzieje że nie chelsea, mu albo milan :roll:

Co wy wszyscy tak z tą Barcą. Jeden sezon im wyszedł i już ją uważają za najlepszy team. Co innego Real, Juve, a nawet Arsenal którzy na przestrzeni ostatnich lat grają przede wszystkim równiej niż barca.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 16:59

radekutd pisze:
Pasztet pisze:
Michal_United pisze:
a co to ma do tego??? Oo

Co wy wszyscy tak z tą Barcą. Jeden sezon im wyszedł i już ją uważają za najlepszy team. Co innego Real, Juve,
po 1: mają bardzo dobrych pilkarzy
po 2: doszedł do nich van bommel przec co wzmocni sie ich gra defensywna (to chyba dm co nie?)
po 3: w zespole byli nowi zawodnicy a teraz sa juz zgrani
a nawet Arsenal którzy na przestrzeni ostatnich lat grają przede wszystkim równiej niż barca.
jesli chodzi ci o LM to masz racje.. zawsze dochodzimy tylko w granice cwiercfinalow :(

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 15 lip 2005, 17:01

radekutd pisze: No to dowaliłaś teraz Mona. Jeśli dla ciebie 6 klub u bukmacherów jest czarnym koniem, to co dopiero był L'pool w zeszłym sezonie?????? Chyba naprawde leszkiem.......
W takim razie popatrz, ze Liverpool jest osmy. Naprawde to juz jest "leszek". 12/1 a 14/1 oszalamiajca roznica.

pozatym co za roznica, ktory byl Liverpool w zeszlym sezonie. co z tego, ze Manchester byl wyzej? Jak odpadl juz w 1/8 finalu?

Co z Barca? Jeden sezon im wyszedl? I wyszedl na tyle dobrze, ze zdolali wygrac mistrzostwo Hiszpanii. Zespoly moga grac rowno, ale rowniez dobrze moga nic nie osiagnac w Europie.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:11

Mona_ pisze:
radekutd pisze: No to dowaliłaś teraz Mona. Jeśli dla ciebie 6 klub u bukmacherów jest czarnym koniem, to co dopiero był L'pool w zeszłym sezonie?????? Chyba naprawde leszkiem.......
W takim razie popatrz, ze Liverpool jest osmy. Naprawde to juz jest "leszek". 12/1 a 14/1 oszalamiajca roznica.

pozatym co za roznica, ktory byl Liverpool w zeszlym sezonie. co z tego, ze Manchester byl wyzej? Jak odpadl juz w 1/8 finalu?

Co z Barca? Jeden sezon im wyszedl? I wyszedl na tyle dobrze, ze zdolali wygrac mistrzostwo Hiszpanii. Zespoly moga grac rowno, ale rowniez dobrze moga nic nie osiagnac w Europie.

No to twoja argumentacja jest delikatnie mówiąc głupia. W jednym poście przeczysz temu co napisałaś w drugim!! :twisted:

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 15 lip 2005, 17:19

Ciekawa jestem natomiast twojej argumentacji, bo wedlug mnie to ty sam sobie przeczysz. Mowisz, ze Lverpool to leszek (na marginesie glupie slowo) czy tez czarny kon rozgrywek a Manchester, ktory ma szanse niewiele wieksze u bukamcherow to juz istny faworyt do wygrania LM. Ja od poczatku mowilam, ze Liverpool byl czarnym koniem LM. W takim razie kim jest Chelsea? 9/2? na 99,9 % zdobywca pucharu LM?
Ostatnio zmieniony 15 lip 2005, 17:22 przez Mona_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lip 2005, 17:21

radekutd pisze:Co wy wszyscy tak z tą Barcą. Jeden sezon im wyszedł i już ją uważają za najlepszy team
przepraszam, ze sie wtrace, ale ktory sezon im wyszedl :?:
bo jakos nie kojarze, zeby daleko ostatnio gdzies doszli w europejskich pucharach :lol:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 15 lip 2005, 17:22

Zwycięzcy LM nie widzę w drużynach angielskich , je wszystkie wykluczam z tej walki . Dlaczego ? Jeszcze nikomu nie udało się obronić tego trofeum i jeśli się nie mylę to z jednego kraju nie było pod rząd zwycięzcy .
Nie stawiam też na Włochów , mieli kilka lat dominacji w pucharach , nadchodzi kryzys .
Faworytem są Hiszpanie i Portugalczycy .

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:27

Mona_ pisze:Ciekawa jestem natomiast twojej argumentacji, bo wedlug mnie to ty sam sobie przeczysz. Mowisz, ze Lverpool to leszek (na marginesie glupie slowo) czy tez czarny kon rozgrywek a Manchester, ktory ma szanse niewiele wieksze u bukamcherow to juz istny faworyt do wygrania LM. Ja od poczatku mowilam, ze Liverpool byl czarnym koniem LM. W takim razie kim jest Chelsea? 9/2? na 99,9 % zdobywca pucharu LM?

Ja nie nazwałem nigdy i nigdzie Liverpoolu leszkiem ponieważ w przeciwieństwie do Arsenalu ich szanuje. Święta racja Cloner :wink:

Pozdrawiam

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 17:30

Święta racja Cloner
najpierw napisales ze wyszedl im jeden sezon, a cloner npisal ze zaden im nie wyszedl... ale szybko zmieniasz zdanie :roll: :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”