F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 131

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 sie 2005, 18:39

A to ciekawe bo ja ogladam prawie kazdy(80%) i wiem co mowie. Mecz z Chelsea nie czyni wiosny bo jakbys zapamietal to bramki padaly po kontrach w ktorych swoja wine ponosza pomocnicy chocby Xavi.
powiedz mi jakie to wielkie bledy i w jakich meczach popelniala Barca jakich nie popelnia np Chelsea albo np Milan, Juve??
PS: ja tez mam Polsat i jakos nie narzekam na brak meczow Barcy a jeszcze jedno, nie ogladam ich rowniez w necie

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 sie 2005, 18:42

Dombroś pisze:Brcy
Dombroś pisze:Brca TV
Dombroś pisze: obronne Brcy..
No chyba posypią się Wp za umyślne przekręcanie nazwy klubów :?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2005, 18:55

Dombroś pisze:A oglądałeś rewanżowy mecz z Chelsea?? (wiem że powracam do niedawnej historii ale to jeden z gorszych meczy jakie zagrała obrona Barcy) Pierwsze trzy bramki padły akurat lewą stroną a potym jeszcze Rijkaard Zmienił GvB na Sylvinho, i było już lepiej ale nieznacznie.
Jestem prawie pewny, że więcej spotkań Barcy nie oglądałeś (nie mówię tutaj o skrótach czy bramkach) i dlatego wracasz do tego spotkania. W ogóle to jest ulubiony mecz wszystkich podobnych do Ciebie kibiców.
Bo z Chelsea to...
Bo z Chelsea tamto...
Widziałeś mecz z Chelsea?
W meczu z Chelsea...
Już od dawna mnie to denerwuje ale widać końca nie będzie dopóki nie puszczą w TVP następnego meczu Barcy :roll:
Poza tym tak się dziwnie składa, że bramki w tamtym meczy padły po błędach w środku pola m.in. Xaviego i wspaniałego Gerarda, który musiał wtedy grać :roll:
Dombroś pisze:Także ja też ci współczuje że zanim coś napiszesz to nie pomyślisz choć troszke
Nie kompromituj się.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 31 sie 2005, 19:03

Bienias:
powiedz mi jakie to wielkie bledy i w jakich meczach popelniala Barca jakich nie popelnia np Chelsea
na tyle wielkie ze to Chelsea wyelimowalo Barce a nie odwrotnie...

a co do calej tej dyskusji-Barca nie rozwiaze problemu swojej momentami nerwowej gry obronnej zakupieniem chocby najbardziej klasowego obroncy,jesli nie bedzie on pasowal do calej koncepcji gry druzyny-->a jak wiadomo kazdemu czlowiekowi interesujacego sie chocby pobieznie futbolem,Barca gra najbardziej ofensywny futbol ze wszystkich druzyn bedacych w europejskiej czolowce...

coz by to dalo jesliby przeszedl nawet taki Nesta,albo i Cannavaro-obroncy to przedniej jakości,ale jakos ich nie widze rozwijajacych skrzydla w czasie magicznej,technicznej gry BlauGrany,to raczej nie ich klimat,a takich obroncow ktorzy są odpowiedni i do tańców w obronie i harców w ataku jest naprawde niewielu(światowej klasy)...Roberto Carlos,Cafu-piłkarze właśnie tego typu przydaliby się Barcelonie,więc jeżeli wzmocnienia w obronie-to tylko z importu z drugiej strony globu!!!

FORZA GRANDE *28* JUVENTUS

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 31 sie 2005, 20:15

Niggaz pisze:Jestem prawie pewny, że więcej spotkań Barcy nie oglądałeś (nie mówię tutaj o skrótach czy bramkach) i dlatego wracasz do tego spotkania. W ogóle to jest ulubiony mecz wszystkich podobnych do Ciebie kibiców.
Bo z Chelsea to...
Bo z Chelsea tamto...
Widziałeś mecz z Chelsea?
W meczu z Chelsea...
Już od dawna mnie to denerwuje ale widać końca nie będzie dopóki nie puszczą w TVP następnego meczu Barcy
Poza tym tak się dziwnie składa, że bramki w tamtym meczy padły po błędach w środku pola m.in. Xaviego i wspaniałego Gerarda, który musiał wtedy grać
No i macie racje ale fakt że nie oglądałem tylu meczy Barcy co wy to nie znaczy że jestem gorszym kibicem niż wy.No może niepotrzebnie powstała kłótnia na lino Dombroś-Binenias (ewentualnie Nigga). W sumie jak nie patrzeć ja wysuwałem tezy tylko z jednego oglądniętego meczu Katalończyków, a wy wysuwaliście po obejżeniu kroci więcej meczów odemnie.. Moja wina i ja wystawiam ręke pierewszy no i...PRZEPRASZAM

I teraz żeby nie dostać WP :wink: . Obrona nie jest aż tak tragiczna chociaż zdażają się ciężkie chwile , wpadki i nerwowa gra( tak jak mowił mój przedmówca) To my naprawde nie mamy pojęcia kto tak naprawde pasuje do taktyki Rijkaarda... Jedynie może się nam tak zdawać ale to tylko Ryjek wie jakie zadania będą przydzielone ewentualnemu nowemu obrońcy, i tylko on wie jaki powinien to być ten obrońca

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 0:27

Dombroś pisze: nie szalej, bo ty chyba chcesz mieć każdego leprzego gracza
NIe no miec to ja moge chciec kazdego najpiekniejszego gracza siatkowki kobiet, taka Kasia Skowronska, to mnie rozpala do czerwonosci:)
A ja chce w Barcelonie tylko tego o ktorym pisalem:) bo on jest lepszy od Giulego i idealnie pasuje do stylu gry Blaugrany.
I chce tez nowego bramkaza bo Valdes to bramkarz ktory nie pasuje do tak klasowej druzyny jak Duma Katalonii.
Dombroś pisze:w swoim (podobno) ulubionym klubie
uwazaj bo zaczynasz bawic sie zyletka i mozesz sobie uciac co nieco!!
Ciekawe ile lat plynie w tobie katalonska krew zebys mi tak pisal.

Chcecie lewego obronce ktory pasuje do koncepcji gry??

Wpadl mi do glowy Maxwell z Ajaxu. Mlody, szybki, utalentowany, ofensywny i ze szkolki Ajaxu a z tamtad pochodzilo kilka "naszych" wielkich gwiazd :D

Awatar użytkownika
lis1
Żenujący nabijacz :/

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lis1 » 01 wrz 2005, 11:22

Jestem kibicem Barcelony i mam nadzieję, że Barcelona zdemoluje real conajmniej 3:0 . I occzywiście będzie miała mistrzostwo Hiszpanii i jak wygra ligę mistrzów to też się nie obrażę :)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 wrz 2005, 12:01

lis1 pisze:Jestem kibicem Barcelony i mam nadzieję, że Barcelona zdemoluje real conajmniej 3:0 .
Cześć. Jestem kibicem Juventusu i mam nadziejęże moderator zdemoluje Cię conajmniej 3 WP.
lis1 pisze:I occzywiście będzie miała mistrzostwo Hiszpanii i jak wygra ligę mistrzów to też się nie obrażę
Oczywiście jak dostaniesz bana to ja też sie nie obrażę. Jak nie chcesz bana to się popraw, odpowiednią rangę już masz.
Nie wiem w czym Barca zawiniła, ale coś jest nie tak. Może to że wygrała Primera Division i że Ronaldinho prowadzi w plebiscycie BravoSport sprawiło że przypałętało się tylu sezonowców?
Emerald pisze:I chce tez nowego bramkaza bo Valdes to bramkarz ktory nie pasuje do tak klasowej druzyny jak Duma Katalonii.
A Adu chcesz?
Emerald pisze:Wpadl mi do glowy Maxwell z Ajaxu. Mlody, szybki, utalentowany, ofensywny i ze szkolki Ajaxu a z tamtad pochodzilo kilka "naszych" wielkich gwiazd
A mi wpadł do głowy Fawcett - wymiata w managerze!

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 12:09

Snipp_ pisze:A mi wpadł do głowy Fawcett - wymiata w managerze
Cieć z bloku na osiedlu niedaleko mojego domu tez wymiata codziennie rano i wieczorem a jakos go do zadnego klubu nie chca-specjalisto

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 wrz 2005, 12:20

Emerald pisze:Cieć z bloku na osiedlu niedaleko mojego domu tez wymiata codziennie rano i wieczorem a jakos go do zadnego klubu nie chca
Bo on nie wymiata w managerze.
Emerald pisze:specjalisto
Dziękuję, wolę jednak Snipp.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 13:55

No wiesz snipp, nie umiesz czytac przekasu( jezeli wiesz co to znaczy)
Jak chcesz zawodnikow ktorzy wymiataja w managerze to juz twoj problem.

Maxwell jest dobry na zywo i jak zmieni klub predzej czy puzniej (ponoc interesuje sie nim Juve) to ci szczena objedzie.

No coz mozemy zakonczyc te dyspute, bo ja wtracilem ostatnie zdanie :D

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 wrz 2005, 14:11

Emerald pisze:No wiesz snipp, nie umiesz czytac przekasu( jezeli wiesz co to znaczy)
Nie mam pojęcia co to znaczy. Naprawdę.
Emerald pisze:Jak chcesz zawodnikow ktorzy wymiataja w managerze to juz twoj problem.
A Ty byś nie chciał?
Emerald pisze:Maxwell jest dobry na zywo i jak zmieni klub predzej czy puzniej (ponoc interesuje sie nim Juve) to ci szczena objedzie.
Napewno zmieni bo dusi się w Ajaxie. Szczerze wątpię, że trafi do Barcy bo nie bodajże europejskiego obywatelstwa, co znacznie zmniejsza szanse. W Juventusie są Zambrotta, Chiellini i Balzaretti. Nie ma miejsca dla Maxwella.
Emerald pisze:No coz mozemy zakonczyc te dyspute, bo ja wtracilem ostatnie zdanie
Nie ma sprawy, z tym że jak ogólnie wiadomo ostatnie zdanie musze wtrącić ja. :)

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 01 wrz 2005, 14:44

RzuR pisze:na tyle wielkie ze to Chelsea wyelimowalo Barce a nie odwrotnie...
Bardzo naciągana teoria, biorąc pod uwagę, że Chelsea wygrało decydujący mecz bardzo szczęśliwie i po ewidentnym błędzie sędziego :wink:
Emerald pisze:A ja chce w Barcelonie tylko tego o ktorym pisalem:) bo on jest lepszy od Giulego i idealnie pasuje do stylu gry Blaugrany.
Jeśli mówisz o Joaquinie to nie uważam, żeby był on lepszy od szybkiego i bramkostrzelnego Giuly'ego, który również świetnie pasuje do taktyki Rijkarda :roll:
Emerald pisze:I chce tez nowego bramkaza bo Valdes to bramkarz ktory nie pasuje do tak klasowej druzyny jak Duma Katalonii.
Jak na mój gust to Valdes jest świetnym bramkarzem, jednym z czołówki światowej i wspaniała przyszlosc jest jeszcze przed nim :)
A jeżeli on Ci nie wystarcza to kogo jeszcze chcesz - Buffona, Dide, czy może Casillasa ??? :lol:
Emerald pisze:Chcecie lewego obronce ktory pasuje do koncepcji gry??

Wpadl mi do glowy Maxwell z Ajaxu. Mlody, szybki, utalentowany, ofensywny
To rzeczywiście niezly pomysl, ale Snipp ma rację z tym obywatelstwem. Ja cały czas podtrzymuję opinię, że na dzień dzisiejszy Barca ma dwóch dobrych graczy na lewą obronę i na razie nie powinniśmy szukać wzmocnien na tą pozycję
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2005, 15:03 przez Void, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 14:45

Snipp_ pisze:W Juventusie są Zambrotta, Chiellini
oni graja na prawej obronie( chociaz z tego co wiem to Zambrotta na lewej tez sobie radzi bardzo dobrze) a Maxwell jest lewym obronca.
Snipp_ pisze:Szczerze wątpię, że trafi do Barcy bo nie bodajże europejskiego obywatelstwa, co znacznie zmniejsza szanse.
no nigdy nie wiadomo co wydarzy sie za rok. moze Laporta zalatwi obywatelstwo komu trzeba i zwolni sie miejsce dla zawodnika zpoza unii.
Snipp_ pisze:Nie mam pojęcia co to znaczy. Naprawdę.
Napisze to z polskimi znakami moze teraz zalapiesz:
Przekąs :D
Snipp_ pisze:Nie ma sprawy, z tym że jak ogólnie wiadomo ostatnie zdanie musze wtrącić ja.

he he no to musisz cos dorzucic :twisted:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 wrz 2005, 14:52

Emerald pisze:oni graja na prawej obronie( chociaz z tego co wiem to Zambrotta na lewej tez sobie radzi bardzo dobrze) a Maxwell jest lewym obronca.
Gwoli ścisłości to obaj są lewymi obrońcami z tym że Zambrotta może grać także na prwej stronie.
Emerald pisze:no nigdy nie wiadomo co wydarzy sie za rok. moze Laporta zalatwi obywatelstwo komu trzeba i zwolni sie miejsce dla zawodnika zpoza unii.
O ile mi wiadomo trzeba grać 5 lat w jednym kraju aby zdobyć jego obywatelstwo więc Laporta ma niewiele do gadania :).
Emerald pisze:Napisze to z polskimi znakami moze teraz zalapiesz:
Przekąs
A myślałem że chciałeś napisać "orzekaz" i Ci się napsiapsiała literówka ;]
Emerald pisze:he he no to musisz cos dorzucic
Pasi? ;> A licznik rośśśśśśniee!

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”