Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 sie 2005, 18:39
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 sie 2005, 18:42
Dombroś pisze:Brcy
Dombroś pisze:Brca TV
No chyba posypią się Wp za umyślne przekręcanie nazwy klubówDombroś pisze: obronne Brcy..
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2005, 18:55
Jestem prawie pewny, że więcej spotkań Barcy nie oglądałeś (nie mówię tutaj o skrótach czy bramkach) i dlatego wracasz do tego spotkania. W ogóle to jest ulubiony mecz wszystkich podobnych do Ciebie kibiców.Dombroś pisze:A oglądałeś rewanżowy mecz z Chelsea?? (wiem że powracam do niedawnej historii ale to jeden z gorszych meczy jakie zagrała obrona Barcy) Pierwsze trzy bramki padły akurat lewą stroną a potym jeszcze Rijkaard Zmienił GvB na Sylvinho, i było już lepiej ale nieznacznie.
Nie kompromituj się.Dombroś pisze:Także ja też ci współczuje że zanim coś napiszesz to nie pomyślisz choć troszke
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 31 sie 2005, 19:03
na tyle wielkie ze to Chelsea wyelimowalo Barce a nie odwrotnie...powiedz mi jakie to wielkie bledy i w jakich meczach popelniala Barca jakich nie popelnia np Chelsea
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 31 sie 2005, 20:15
No i macie racje ale fakt że nie oglądałem tylu meczy Barcy co wy to nie znaczy że jestem gorszym kibicem niż wy.No może niepotrzebnie powstała kłótnia na lino Dombroś-Binenias (ewentualnie Nigga). W sumie jak nie patrzeć ja wysuwałem tezy tylko z jednego oglądniętego meczu Katalończyków, a wy wysuwaliście po obejżeniu kroci więcej meczów odemnie.. Moja wina i ja wystawiam ręke pierewszy no i...PRZEPRASZAMNiggaz pisze:Jestem prawie pewny, że więcej spotkań Barcy nie oglądałeś (nie mówię tutaj o skrótach czy bramkach) i dlatego wracasz do tego spotkania. W ogóle to jest ulubiony mecz wszystkich podobnych do Ciebie kibiców.
Bo z Chelsea to...
Bo z Chelsea tamto...
Widziałeś mecz z Chelsea?
W meczu z Chelsea...
Już od dawna mnie to denerwuje ale widać końca nie będzie dopóki nie puszczą w TVP następnego meczu Barcy
Poza tym tak się dziwnie składa, że bramki w tamtym meczy padły po błędach w środku pola m.in. Xaviego i wspaniałego Gerarda, który musiał wtedy grać
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 0:27
NIe no miec to ja moge chciec kazdego najpiekniejszego gracza siatkowki kobiet, taka Kasia Skowronska, to mnie rozpala do czerwonosci:)Dombroś pisze: nie szalej, bo ty chyba chcesz mieć każdego leprzego gracza
uwazaj bo zaczynasz bawic sie zyletka i mozesz sobie uciac co nieco!!Dombroś pisze:w swoim (podobno) ulubionym klubie
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lis1 » 01 wrz 2005, 11:22
lis1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 wrz 2005, 12:01
Cześć. Jestem kibicem Juventusu i mam nadziejęże moderator zdemoluje Cię conajmniej 3 WP.lis1 pisze:Jestem kibicem Barcelony i mam nadzieję, że Barcelona zdemoluje real conajmniej 3:0 .
Oczywiście jak dostaniesz bana to ja też sie nie obrażę. Jak nie chcesz bana to się popraw, odpowiednią rangę już masz.lis1 pisze:I occzywiście będzie miała mistrzostwo Hiszpanii i jak wygra ligę mistrzów to też się nie obrażę
A Adu chcesz?Emerald pisze:I chce tez nowego bramkaza bo Valdes to bramkarz ktory nie pasuje do tak klasowej druzyny jak Duma Katalonii.
A mi wpadł do głowy Fawcett - wymiata w managerze!Emerald pisze:Wpadl mi do glowy Maxwell z Ajaxu. Mlody, szybki, utalentowany, ofensywny i ze szkolki Ajaxu a z tamtad pochodzilo kilka "naszych" wielkich gwiazd
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 12:09
Cieć z bloku na osiedlu niedaleko mojego domu tez wymiata codziennie rano i wieczorem a jakos go do zadnego klubu nie chca-specjalistoSnipp_ pisze:A mi wpadł do głowy Fawcett - wymiata w managerze
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 wrz 2005, 12:20
Bo on nie wymiata w managerze.Emerald pisze:Cieć z bloku na osiedlu niedaleko mojego domu tez wymiata codziennie rano i wieczorem a jakos go do zadnego klubu nie chca
Dziękuję, wolę jednak Snipp.Emerald pisze:specjalisto
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 13:55
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 wrz 2005, 14:11
Nie mam pojęcia co to znaczy. Naprawdę.Emerald pisze:No wiesz snipp, nie umiesz czytac przekasu( jezeli wiesz co to znaczy)
A Ty byś nie chciał?Emerald pisze:Jak chcesz zawodnikow ktorzy wymiataja w managerze to juz twoj problem.
Napewno zmieni bo dusi się w Ajaxie. Szczerze wątpię, że trafi do Barcy bo nie bodajże europejskiego obywatelstwa, co znacznie zmniejsza szanse. W Juventusie są Zambrotta, Chiellini i Balzaretti. Nie ma miejsca dla Maxwella.Emerald pisze:Maxwell jest dobry na zywo i jak zmieni klub predzej czy puzniej (ponoc interesuje sie nim Juve) to ci szczena objedzie.
Nie ma sprawy, z tym że jak ogólnie wiadomo ostatnie zdanie musze wtrącić ja.Emerald pisze:No coz mozemy zakonczyc te dyspute, bo ja wtracilem ostatnie zdanie
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 01 wrz 2005, 14:44
Bardzo naciągana teoria, biorąc pod uwagę, że Chelsea wygrało decydujący mecz bardzo szczęśliwie i po ewidentnym błędzie sędziegoRzuR pisze:na tyle wielkie ze to Chelsea wyelimowalo Barce a nie odwrotnie...
Jeśli mówisz o Joaquinie to nie uważam, żeby był on lepszy od szybkiego i bramkostrzelnego Giuly'ego, który również świetnie pasuje do taktyki RijkardaEmerald pisze:A ja chce w Barcelonie tylko tego o ktorym pisalem:) bo on jest lepszy od Giulego i idealnie pasuje do stylu gry Blaugrany.
Jak na mój gust to Valdes jest świetnym bramkarzem, jednym z czołówki światowej i wspaniała przyszlosc jest jeszcze przed nimEmerald pisze:I chce tez nowego bramkaza bo Valdes to bramkarz ktory nie pasuje do tak klasowej druzyny jak Duma Katalonii.
To rzeczywiście niezly pomysl, ale Snipp ma rację z tym obywatelstwem. Ja cały czas podtrzymuję opinię, że na dzień dzisiejszy Barca ma dwóch dobrych graczy na lewą obronę i na razie nie powinniśmy szukać wzmocnien na tą pozycjęEmerald pisze:Chcecie lewego obronce ktory pasuje do koncepcji gry??
Wpadl mi do glowy Maxwell z Ajaxu. Mlody, szybki, utalentowany, ofensywny
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 14:45
oni graja na prawej obronie( chociaz z tego co wiem to Zambrotta na lewej tez sobie radzi bardzo dobrze) a Maxwell jest lewym obronca.Snipp_ pisze:W Juventusie są Zambrotta, Chiellini
no nigdy nie wiadomo co wydarzy sie za rok. moze Laporta zalatwi obywatelstwo komu trzeba i zwolni sie miejsce dla zawodnika zpoza unii.Snipp_ pisze:Szczerze wątpię, że trafi do Barcy bo nie bodajże europejskiego obywatelstwa, co znacznie zmniejsza szanse.
Napisze to z polskimi znakami moze teraz zalapiesz:Snipp_ pisze:Nie mam pojęcia co to znaczy. Naprawdę.
Snipp_ pisze:Nie ma sprawy, z tym że jak ogólnie wiadomo ostatnie zdanie musze wtrącić ja.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 wrz 2005, 14:52
Gwoli ścisłości to obaj są lewymi obrońcami z tym że Zambrotta może grać także na prwej stronie.Emerald pisze:oni graja na prawej obronie( chociaz z tego co wiem to Zambrotta na lewej tez sobie radzi bardzo dobrze) a Maxwell jest lewym obronca.
O ile mi wiadomo trzeba grać 5 lat w jednym kraju aby zdobyć jego obywatelstwo więc Laporta ma niewiele do gadaniaEmerald pisze:no nigdy nie wiadomo co wydarzy sie za rok. moze Laporta zalatwi obywatelstwo komu trzeba i zwolni sie miejsce dla zawodnika zpoza unii.
A myślałem że chciałeś napisać "orzekaz" i Ci się napsiapsiała literówka ;]Emerald pisze:Napisze to z polskimi znakami moze teraz zalapiesz:
Przekąs
Pasi? ;> A licznik rośśśśśśniee!Emerald pisze:he he no to musisz cos dorzucic
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio