Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1304

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 27 lut 2011, 0:18

Zwolnienia Mou nikt o zdrowych zmyslach nie chce. Bol tylko jest taki, ze za Pellegriniego takie Osasuny, Almerie i Deportiva to wciagalismy nosem. A Mou dalej 2dmfow niezaleznie od rywala, plus dobra gra tylko w ostatnich minutach meczu (na wyjazdach).

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2011, 0:21

Ja p... Barcelona straci punkty, Real nie to ponownie Real będzie w grze, później znowu to samo, czy jak :?: Jakiś czas temu było podobnie. O rozstrzygnięciach będzie można mówić po GD w Madrycie. Teraz jest zdecydowanie za wcześnie.
Real przespał pierwszą połowę, czy w ogóle coś się w niej działo.? Strzelanie z każdej pozycji to chyba nie najlepsze rozwiązanie, choć Depor miało szczęścia sporo.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 lut 2011, 0:37

Jarzinho pisze:Ja p... Barcelona straci punkty, Real nie to ponownie Real będzie w grze, później znowu to samo, czy jak Jakiś czas temu było podobnie. O rozstrzygnięciach będzie można mówić po GD w Madrycie. Teraz jest zdecydowanie za wcześnie.
Ja pisałem o tym, że po mistrzostwie jak różnica po raz pierwszy wzrosła do 4 punktów, ale wtedy było wielkie oburzenie, że jak to. :D Generalnie od dość dawna już nie nastawiam się na to, że Barcelona może okazać się tak frajerską drużyną by to przegrać. To prawie niemożliwe i basta. Szansa jest w karabinach w szatni. Jakby ktoś chciał na siłę twierdzić inaczej, to przypominam, że Real ma jeszcze do końca sezonu wyjazdy z Atletico, Bilbao, Valencią, Sevillą i Villarreal.

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 27 lut 2011, 8:07

kaczy pisze:DO [h**] trzeba sie skupić teraz na CdR !
Ale i tak bedzie ciężko bo pierwszy mecz gramy lige w niedziele na bernabeu, a dopiero w środe puchar. Wolałbym na odwrót.

Ligi nie wygramy. Jeśli ktoś twierdzi inaczej, niech powie dlaczego mieli byśmy wygrać.
Skad masz informację, że GD będą w niedzielę?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 lut 2011, 14:17

stary rupieć pisze:Skad masz informację, że GD będą w niedzielę?
W sumie to nie mam. Ciekawe czy obie drużyny w tym czasie będą również w 1/4 CL.

Nie mam wątpliwości co do tego iż kluczowe będzie to drugie spotkanie. Co to za różnica czy na finiszu ligi będziemy 2 albo 10 pkt w plecy.

Pozytywne jest to że na drugi sezon będziemy silniejsi. Drużyna będzie zgrana, coach będzie wiedział bardziej czego się spodziewać po La Liga itd.
Będziemy startować z innej pozycji niż w tym sezonie, a proces krystalizacji wyjsciowej jedenastki będzie znacznie prosty.

Na dzień dzisiejszy Adebayor nie zasłużył na przedłużenie kontraktu.
Mam nadzieję iż w kilku spotkaniach pokaże pełnie swoich umiejętności.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 lut 2011, 18:07

Jak dla mnie ten mecz zawalił Mou swą defensywną taktyką, nie bronię piłkarzy bo mimo wszystko powinni zlać tych drwali, a okazje ku temu były o czym świadczą słupki Ronaldo i podwójny słupek Ade. Benzema oczywiście nie potrafił dostawić nogi... Dlaczego Real od początku nie grał ta jak ostatnich 15 minut? Jak dupa się paliła to wszyscy chodzili jak przecinaki, a mogli tak grać od początku władować 2-3 bramki i grać spokojnie. Od stycznia gramy totalną padaczkę, widać ogromny spadek formy u naszych ofensorów, bo co jak co ale Pepe, Carvalhio czy Marcelo grają na wysokim poziomie, to samo tyczy się Lassa, który gra na poziomie. Z ofensywy to tylko Ronaldo i Oezil trzymają poziom, jak na nich nie za wysoki. Mou traci szanse na mistrzostwo na własne życzenie takie jest moje zdanie. ja odpowiednie nastawienie drużyny, która chce wygrać mecz widziałem przez 15 minut.

Pedro Leon chyba wyleci po sezonie, Mou na niego nie stawia, i za wiele nie pokazał jak dotąd. A ponoć Floro chce ściągnąć Parejo, Callejon'a czy Borje Valero to naturalnym wydaje się fakt, że zawodnicy tacy jak Pedro, Gago mogą wylecieć. A Canales niech idzie gdzieś się ogrywać.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 27 lut 2011, 18:48

Najgorsze, ze Mou nie uczy sie na bledach - to jest kolejny mecz z identycznym scenariuszem, podobnie jak Almeria czy Osasuna. I zamiast cos z tym zrobic, wciaz tracimy pkt z tego typu druzynami, a wygrywamy wyjazdy z Villareal czy Sevilla, slabo.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 mar 2011, 19:49

Jurek Dudek przed meczem z Malagą ; ) :arrow:

Krystian123
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krystian123 » 03 mar 2011, 12:56

Niestety nie zgadzam się z Tobą, polityka transferowa jest niestety nie dobra dla Kibica ale dobra dla klubu jesli chodzi o pieniadze. Nie wiem czy pamietasz iz prezes Realu powiedzial że Zidane byl najtanszym pilkarzem jaki kupil Real, podobnie jest z Ronaldo, dzieki takim gwiazdom klub zarabia duzo pieniedzy i podobny system zaczyna stosowac Milan, tylko ze ten klub z kolei robie bardziej oplacalne dealy :) Tak czy siak dalej wierze ze Real wygra Ligę Mistrzow :)

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 03 mar 2011, 22:51

wow jestem zaskoczony naszą postawą :) 3:0 na kompletnym luzie i widać że Di Maria powoli wraca do formy , jak na razie bramka i asysta , podobają mi się jego niekonwencjonalne podania jak to do Marcelo :D czekamy teraz na jakieś bramki CR7 ;) przydadzą mu się.

od 20 minuty rezerwowi się rozgrzewają , może zobaczymy już od początku drugiej połowy kogoś świeżego ? Canalesa , Ade i Granero widziałem przy linii.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 mar 2011, 22:54

Z taka Malaga to Real podreperuje bilans bramkowy. Jak tylko bedzie im sie chcialo a licze ze CR7 nie odpusci to bedziemy mieli pogrom. Defensywa Malagi to jakis zart.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 mar 2011, 22:54

Z miłą chęcią zobaczę Ade (Benzema mimo gola jest strasznie nieporadny i ociężały, gubi piłkę), Canalesa też bym zobaczył, i raczej Lass zejdzie i wejdzie ktoś z dwójki Canales, Granero. Marcelo asysta i gol ;) Oezil szkoda wolnego, ładnie zakręcił wolnicza. Połowa na którą będziemy atakować zmoczona ;) zraszacze chodzą więc liczymy na jakieś poślizgi piłek ;) po strzałach...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 mar 2011, 22:59

Jednym z kilku decydujących czynników na aktualną sytuacje bez wątpienia jest brak Higuaina.
Kto jak nie on był mistrzem w rozstrzyganiu ciężkich spotkań z średniakami ... Prawda że tym najlepszym ciężko było strzelać, jednak z pipitą w składzie spotkania z Depor, Almerią czy Osasuną wyglądały by inaczej niż to było.

Póki co liczę na goleadę dla kibiców.
Nie wiem czy też tak macie, ale oglądając ten mecz odczuwam (absolutnie uzasadniony) brak wiary całego Madridismo w zdobycie PD.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 mar 2011, 23:19

Ładna ta druga bramka Karima, ale mimo to i to dla mnie gra dziś słabo. Marcelo gol i 2 asysty... ;)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 03 mar 2011, 23:26

Mam nadzieję, że Malaga spadnie, razem z Almerią najlepiej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”