gdyby to wiedzieli to juz dawno by bylywiec czemu nie ma sukcesów?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 09 paź 2005, 21:26
gdyby to wiedzieli to juz dawno by bylywiec czemu nie ma sukcesów?
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 paź 2005, 21:42
Skąd ta pewność?? Przed meczem znami też mówiliście(niektórzy) że Grande Panowie wygrają z Juve...Zico_FCI pisze: a Milan moim zdaniem w tym momencie przegrałby z Interem
Zico_FCI pisze: Ty tego nie pamiętasz
Że jest słaby??RoRo pisze:Wiecie kto nie trafil karnego w 96 minucie ktory dalby Kamerunowi awans ?? ... Pierre Womemowi Wam to cos ??
![]()
POZDRORoRo pisze:POZDRO
Beznadziejna polityka transferowa i słaby trener??Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
Co do braku sukcesów Interu to mnie naprawde zastanawia to jaki bład popełniaja co roku włodarze
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 paź 2005, 21:51
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 paź 2005, 22:11
nieRoRo pisze:Szkoda mi tego Ossiego, nie wiem, mu chyba sie wydaje ze jest śmieszny ... :
Już to zrobiłeśRoRo pisze:roll: Powiem tak : Niepotrzebnie dyskutowałem juz z wieloma debilami a, że ty wydajesz mi sie być największym z nich wiec tym razem nie odpowiem na twoj smieszny post ...:
Słaby jest nie tylko z tego powodu, widziałeś jak gra w Grande Interze(RoRo pisze:Swoja droga jak mozna uwazac zawodnika za slabego z powodu ze nie trafil jedenastki. No cuz ... i takie przypadki sie zdarzaja ..
Mówisz o sobie?RoRo pisze:. i takie przypadki sie zdarzaja ..
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 paź 2005, 10:56
A ty widziałeś ?ossy pisze:Słaby jest nie tylko z tego powodu, widziałeś jak gra w Grande Interze( )?? Po raz kolejny zarząd Interu pokazał jaki był głupi zatrudniając pół składu, i to jeszcze takie d.
A gdzie napisałem, że jestem pewny ?ossy pisze:Skąd ta pewność??
Słyszałem, tylko śmieszy mnie to jak takie dzieci jak Ty czy Bagg (czyt 13-15 lat) piszą jak to wspaniale grali Boniek i Platini a tak naprawdę nigdy tego nie widzieli.ossy pisze:A ty słyszec o czymś takim jak kasety video badż płyty z archiwami??
Ten post świadzczy o Twojej głupocie marna kopio Snippa.ossy pisze: jest słaby?? I to że Inter był głupi zatrudniając go??
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 10 paź 2005, 19:09
adamek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 paź 2005, 19:15
poczekaj aż porozmawiasz z Zaząadamek pisze:więc Juventini nie wypowiadajcie się kontrowersyjnie
Zico_FCI pisze: Słyszałem, tylko śmieszy mnie to jak takie dzieci jak Ty czy Bagg (czyt 13-15 lat) piszą jak to wspaniale grali Boniek i Platini a tak naprawdę nigdy tego nie widzieli.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 paź 2005, 19:19
Napisalem ze wydajesz mi sie najwiekszym z nich, a nie ze jestes najwiekszym debilem a to wielka różnica, wiec nie podniecaj sie tak ...Już to zrobiłeś Aha, może wp dla Ciebie za obraze??
Adamek, tego koelsia uwazasz za Juventini ??Juventini
To jest wlasnie nabijanieA żeby nie było OT: Uważam że Inter to bardzo mocna drużyna.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 paź 2005, 19:20
czy Inter to zła druzyna świetna...
Heh.adamek pisze:może nie idzie im zbyt dobrze, wyniki marne
Nie chcę się napinac, ale to zgrywanie trwa coś długo. Nawet bardzo.adamek pisze:Ale wreszcie nadejdzie dzien w którym tak sie zgrają że będą maszyną nie do zatrzymania(może to marzenia a moze i nie...), no ale narazie to niech sie zgrają
Nalezy dodać, że żywiołem naszego zarządu są penisy, co jest w stanie potwierdzić Zaza.adamek pisze:myślący zarząd
Nazwa 'Juventus' działa na Interistów niczym płachta na byka. Nie nasza to wina.adamek pisze: rozwściecza to kibiców Interu...
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 10 paź 2005, 19:24
adamek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 paź 2005, 20:08
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 10 paź 2005, 20:11
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 10 paź 2005, 20:12
adamek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 paź 2005, 21:07
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 paź 2005, 21:10
Czy ja o czymś nie wiem? Jakieś narkotyki w Juve? Kto?coco pisze:a w Juve znowu sie koksuja nie no parodia zeby w sporcie rzadziły narkotyki
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio