Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 132

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 09 paź 2005, 21:26

wiec czemu nie ma sukcesów?
gdyby to wiedzieli to juz dawno by byly :roll: ale trzeba probowac jak w koncu tryby zaskocza to bedzie maszynka do wygrywania, mam nadzieje ze to juz teraz 8)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 paź 2005, 21:42

Zico_FCI pisze: a Milan moim zdaniem w tym momencie przegrałby z Interem
Skąd ta pewność?? Przed meczem znami też mówiliście(niektórzy) że Grande Panowie wygrają z Juve...
Zico_FCI pisze: Ty tego nie pamiętasz

A ty słyszec o czymś takim jak kasety video badż płyty z archiwami??
RoRo pisze:Wiecie kto nie trafil karnego w 96 minucie ktory dalby Kamerunowi awans ?? ... Pierre Wome :roll: mowi Wam to cos ?? :wink:
Że jest słaby?? :lol: I to że Inter był głupi zatrudniając go??
RoRo pisze:POZDRO
POZDRO :lol:

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
Co do braku sukcesów Interu to mnie naprawde zastanawia to jaki bład popełniaja co roku włodarze
Beznadziejna polityka transferowa i słaby trener??

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 paź 2005, 21:51

Szkoda mi tego Ossiego, nie wiem, mu chyba sie wydaje ze jest śmieszny ... :roll: Powiem tak : Niepotrzebnie dyskutowałem juz z wieloma debilami a, że ty wydajesz mi sie być największym z nich wiec tym razem nie odpowiem na twoj smieszny post ...

Swoja droga jak mozna uwazac zawodnika za slabego z powodu ze nie trafil jedenastki. No cuz ... i takie przypadki sie zdarzaja ..

POZDRO

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 paź 2005, 22:11

RoRo pisze:Szkoda mi tego Ossiego, nie wiem, mu chyba sie wydaje ze jest śmieszny ... :
nie 8)
RoRo pisze:roll: Powiem tak : Niepotrzebnie dyskutowałem juz z wieloma debilami a, że ty wydajesz mi sie być największym z nich wiec tym razem nie odpowiem na twoj smieszny post ...:
Już to zrobiłeś :lol: Aha, może wp dla Ciebie za obraze??

RoRo pisze:Swoja droga jak mozna uwazac zawodnika za slabego z powodu ze nie trafil jedenastki. No cuz ... i takie przypadki sie zdarzaja ..
Słaby jest nie tylko z tego powodu, widziałeś jak gra w Grande Interze( :lol: )?? Po raz kolejny zarząd Interu pokazał jaki był głupi zatrudniając pół składu, i to jeszcze takie d.
RoRo pisze:. i takie przypadki sie zdarzaja ..
Mówisz o sobie?

A żeby nie było OT: Uważam że Inter to bardzo mocna drużyna.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 paź 2005, 10:56

ossy pisze:Słaby jest nie tylko z tego powodu, widziałeś jak gra w Grande Interze( )?? Po raz kolejny zarząd Interu pokazał jaki był głupi zatrudniając pół składu, i to jeszcze takie d.
A ty widziałeś ?
ossy pisze:Skąd ta pewność??
A gdzie napisałem, że jestem pewny ?
ossy pisze:A ty słyszec o czymś takim jak kasety video badż płyty z archiwami??
Słyszałem, tylko śmieszy mnie to jak takie dzieci jak Ty czy Bagg (czyt 13-15 lat) piszą jak to wspaniale grali Boniek i Platini a tak naprawdę nigdy tego nie widzieli.
ossy pisze: jest słaby?? I to że Inter był głupi zatrudniając go??
Ten post świadzczy o Twojej głupocie marna kopio Snippa.

PS. Nie odpisuj na ten post bo po co ?

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 10 paź 2005, 19:09

uspokujcie sie... nie chcemy chyba tu się kłucić :!: prawda :?:
spotkały się dwa narody wspaniale dopingujące swoje drużyny(Internazionaliści i Juventini) :D ale jak zawsze musza sie sprzeczać :P

czy Inter to zła druzyna :?: świetna... pod wzgllędem piłkarzy i trenera :)może nie idzie im zbyt dobrze, wyniki marne, gra(no nie widziałem zbyt dobrej(moze niektóre mecze)) nie powiem jaka. Ale wreszcie nadejdzie dzien w którym tak sie zgrają że będą maszyną nie do zatrzymania(może to marzenia a moze i nie...), no ale narazie to niech sie zgrają :)

A co do Juve to też świetny zspół grający tym samym składem(dochodzi po 2 piłkarzy na sezon - 2 odchodzi) i to im się opłaca... widac to po wynikach :D osobiście nei przepadam za Juve ale wole ich od Realu (blech) :? to jest bardzo poukładany i zgrany naprawdę zespół: świetne gwiazdy, trener i myślący zarząd(co do Interu to powinni się od Starej Damy uczyc) :D i to mi się podoba w tym zespole... zachwycają ich wyniki: tylko pozazdrościć :)

temat jest załozony by rozmawiać o Interze ale nie by się kłucić... więc Juventini nie wypowiadajcie się kontrowersyjnie :!: rozwściecza to kibiców Interu...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 paź 2005, 19:15

adamek pisze:więc Juventini nie wypowiadajcie się kontrowersyjnie
poczekaj aż porozmawiasz z Zazą
:lol:

Zico_FCI pisze: Słyszałem, tylko śmieszy mnie to jak takie dzieci jak Ty czy Bagg (czyt 13-15 lat) piszą jak to wspaniale grali Boniek i Platini a tak naprawdę nigdy tego nie widzieli.

ależ widzieli, widzieli. Z jakimś lekkim 15-letnim opoźnieniem, ale widzieli :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 paź 2005, 19:19

Już to zrobiłeś Aha, może wp dla Ciebie za obraze??
Napisalem ze wydajesz mi sie najwiekszym z nich, a nie ze jestes najwiekszym debilem a to wielka różnica, wiec nie podniecaj sie tak ...
Juventini
Adamek, tego koelsia uwazasz za Juventini ?? :wink: Chyba tylko daltego ze ma Trezegola w avatarze. Z kibicem nie ma nic wspolnego ...
A żeby nie było OT: Uważam że Inter to bardzo mocna drużyna.
To jest wlasnie nabijanie :lol: :lol: :lol:

-----

Zico, damy sobie spokoj z tym panem bo dostaniemy WP a pozatym nie bedziemy sie przeciez nizac do jego zatrwazajaco niskiego poziomu. Olejmy go jednym slowem :lol:

FORZA RAGAZZI (Nie, to nie do Ciebie Panie Ossy :wink: )

POZDRO (To tez nie do Ciebie osiu) :wink:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 paź 2005, 19:20

czy Inter to zła druzyna świetna...
adamek pisze:może nie idzie im zbyt dobrze, wyniki marne
Heh.
adamek pisze:Ale wreszcie nadejdzie dzien w którym tak sie zgrają że będą maszyną nie do zatrzymania(może to marzenia a moze i nie...), no ale narazie to niech sie zgrają
Nie chcę się napinac, ale to zgrywanie trwa coś długo. Nawet bardzo.
adamek pisze:myślący zarząd
Nalezy dodać, że żywiołem naszego zarządu są penisy, co jest w stanie potwierdzić Zaza.
adamek pisze: rozwściecza to kibiców Interu...
Nazwa 'Juventus' działa na Interistów niczym płachta na byka. Nie nasza to wina.

Froza Grande Ibra! :smoke:

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 10 paź 2005, 19:24

myślę że się nie nabija ale to moje zdanie.. chyba za bardzo jesteś wkurzony na "Juventini:P" a nazywam ich tak bo tak chcą :P i mi to pasi a że ma on Trezegola to co... ja mam Adriano i mi to pasi... hehe dobra rozejm bo jeszcze ja w furie wpadne :P

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 paź 2005, 20:08

no to teraz szansa wykazania sie dla Solariego bo deki kontuzjowany na 2 miesiace :? z jednej strony zle bo to kluczowy zawodnik no ale z drugiej Solari musi wkoncu pokazac ze nie przyszedł do nas po to aby siedziec na ławie :wink: a na ławce mamy jeszcze Killego który wrazie czego moze takze dostac szanse jednak mysle ze teraz nadszedł czas Santiago :wink:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 10 paź 2005, 20:11

No Solari będzie miał sporo czasu żeby udowodnić Mancinemu że zasługuje na regularną gre w pierwszym składzie.
Ja myśle że Inter nie odczuje zbytnio braku Dejana tak jak Juve nie odczuło braku Buffona.

Pozdro! :)

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 10 paź 2005, 20:12

no dla mnie Killi jest lepszy ale mam nadzieję że wreszcie Solari jednak coś pokaże... :d oby

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 paź 2005, 21:07

a w Juve znowu sie koksuja nie no parodia zeby w sporcie rzadziły narkotyki :? to jest przykre :cry: ale wracajac do Interu to mam nadzieje ze Mancini pozwoli Solariemu sie zaadoptowac w pierwszej 11 bo sam Killy nie musi stanowic duzej konkurencji dla niego a wiadomo ze granie bez pewnej motywacji ze ktos moze cie wygryzc ze składu to juz nie to samo co zdrowa rywalizacja :wink:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 paź 2005, 21:10

coco pisze:a w Juve znowu sie koksuja nie no parodia zeby w sporcie rzadziły narkotyki
Czy ja o czymś nie wiem? Jakieś narkotyki w Juve? Kto?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”