Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 135

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 maja 2012, 23:58

Ten obrazek krążył prawie cały dzień po necie ale strona Sky tego nie potwierdziła więc nie ma nad czym się rozwodzić i czym się jarać IMO. Teraz to najbardziej popularny temat transferowy więc dopóki nie pojawi się oficjalne info co chwilę będziemy słyszeć o nowym klubie Belga. Wczoraj też krążyła po necie plotka, że Eden po meczu ogłosi swoją decyzję i wybrał MU, potem okazało się, że to jednak nie jest prawdą. Hazard pewnie niebawem wybierze, ja wciąż jednak nie wierzę, że będzie to United. Gdyby stało się inaczej byłbym bardzo miło zaskoczony. Nie ulega jednak wątpliwości, że w tym okienku do Anglii dołączy wielki, kto wie czy nie największy talent europejskiej piłki ostatnich lat i obstawiam, że przyszły najlepszy piłkarz tej ligi.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2012, 0:14

Ten obrazek krążył prawie cały dzień po necie ale strona Sky tego nie potwierdziła więc nie ma nad czym się rozwodzić i czym się jarać IMO
Really?

http://www1.skysports.com/football/news ... for-Hazard

Sky Sports sources understand that Hazard favours a move to Old Trafford, which would represent a significant coup for Sir Alex Ferguson.
Ja nie wkleiłem tego tutaj po to aby się jarać. Ot dla ciekawostki. Szczerze mówiąc nie wiem jakoś mnie to specjalnie nie pasjonuje. Gdyby chodziło o Modrica to bym się jarał strasznie. Pewnie powodów jest parę Hazarda nigdy na żywo w całym meczu nie widziałem, ale z tego co wiem to nie bardzo on pasuje do nas na środek pola, tylko na skrzydło. A tam mamy jakość. NIe chcę mi się również wierzyć, żebysmy przeszli na stałe na 4-2-3-1. Więc jak przyjdzie to fajnie, ale jak nie przyjdzie tragedii nie będzie, może wtedy zwrócimy się po Luke? :)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 maja 2012, 0:22

Nie pisałem o jaraniu się w kontekście Twojej osoby Kamil tylko ogólnie, już zauważyłem, że spokojnie podchodzisz do tego transferu :) Kiedy widziałem tego newsa na Sky to nie dopisali tego akapitu o MU, musieli to zrobić później :)

Też marzy mi się Modric. Środek pola na przyszły sezon z Carrickiem, Modricem, Scholesem i Cleverleyem, ewentualnie Giggsem to byłaby bajka. Jak teraz nie mamy rzucić się na Chorwata to nie wiem kiedy.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 maja 2012, 21:39

http://sportwitness.ning.com/forum/topi ... e=activity

Jak oceniacie wiarygodność tej informacji? Niby z jednej strony tylko CFC i City są w grze, a z drugiej coś takiego...

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 maja 2012, 21:54

Hazard wg agenta zadecydował i oglosi wszystko po meczu z Anglią.Ja się od początku nie łudzę kiedy do gry weszło City żę coś z tego będzie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2012, 21:58

MGiggs pisze:Hazard wg agenta zadecydował i oglosi wszystko po meczu z Anglią.
:lol: tak jak po meczu ligowym miał ogłosić ? Chłopak lubi robić show, wielkie zapowiedzi, media sie zainteresują i ... znów trzeba będzie czekać. Ma parcie na szkło :P zobaczymy jak będzie sobie w PL radził.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 maja 2012, 22:05

Jeżeli klub sie nie dogadał np z City na 100% to co miał powiedzieć.Mamy 22 maja ludzie ..gdzie tam do 31 sierpnia :mrgreen: .Mam nadzieje ze dobrze- mało który gracz z Ligi Francuskiej zawodzi w Prem- to silnie fizycznie liga, ogarnięta taktycznie i produkuje dobrych gracz na wyspy.Mam większe zaufanie do tej ligi niż wynalazków z gej ligi.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 maja 2012, 14:01

MGiggs pisze:Hazard wg agenta zadecydował i oglosi wszystko po meczu z Anglią.Ja się od początku nie łudzę kiedy do gry weszło City żę coś z tego będzie.
Ja spotkałem się z nieco inną wersją. Hazard dogadał się z trzema klubami i spośród tych dopiero wybierze jeden, co zrobi przed wyjazdem na urlop (2 czerwca), ale właśnie po meczach towarzyskich. Sam jestem strasznie ciekaw gdzie trafi, bo to piłkarz, którego grę ogląda się z przyjemnością.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 23 maja 2012, 14:03

Słyszałem, że on bardziej potrzebuję alfonsa niż agenta patrząc po tym jak się szmaci na lewo i prawo.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 maja 2012, 14:08

KajoFC pisze:Słyszałem, że on bardziej potrzebuję alfonsa niż agenta patrząc po tym jak się szmaci na lewo i prawo.
A jak sie okaze w przyszlym tygodniu, ze jednak idzie do Chelsea to bedziesz odszczekiwal :P

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 maja 2012, 14:20

Facet zachowuje się tak jakby już zdobył co najmniej kilka złotych piłek :lol: Nie mówię, że go nie chce w United, szczerze mówiąc praktycznie nie widziałem go na oczy. Jakoś jednak nie sikam po nogach na myśl o tym transferze.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 maja 2012, 14:39

Szmaci się na lewo i prawo i zachowuje jakby zdobył kilka złotych piłek to znaczy co? Jak dostał kilka ofert to powinien wybrać pierwszą z brzegu bez namysłu, iść do nowego klubu na kolanach i całować stopy menedżera, że zechciał go kupić? Zainteresowanych jest więcej niż jeden, więc może sobie w ofertach przebierać i negocjować, bo wart jest wysokiego kontraktu.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 maja 2012, 14:45

Emdżej, naprawdę nie rozumiesz co red miał na myśli? Jeśli dostał kilka ofert i ma w czym przebierać, to niech zajmie się przebieraniem w tych ofertach. Jeśli gra na podbicie ceny, to niech gra w kuluarach. Koleś nic nie osiągnął, a robi wokół siebie niesamowity szum, z decyzji odnośnie nowego klubu zrobił medialną szopkę, co jest chore.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 maja 2012, 14:48

Rozumiem teraz. Nie śledzę każdego doniesienia po prostu. Czekam na konkrety. Stawiam jednak na kogoś z dwójki Chelsea/City, bo do taktyki United raczej Belg nie pasuje.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 23 maja 2012, 14:53

Emerald pisze:
KajoFC pisze:Słyszałem, że on bardziej potrzebuję alfonsa niż agenta patrząc po tym jak się szmaci na lewo i prawo.
A jak sie okaze w przyszlym tygodniu, ze jednak idzie do Chelsea to bedziesz odszczekiwal :P
Właśnie raczej nie. Talentu i umiejętności nikt mu nie odmówi, ale to jak zmienia zdanie co chwilę w dodatku to, że Chelsea wygrała LM zmusiło go do zastanowienia się jeszcze raz. Myślę, że to pozostawia niesmak u fanów wszystkich zainteresowanych drużyn.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”