Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2012, 17:28
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 05 kwie 2012, 17:53
Z ta subtelna roznica, ze ja nie czuje sie okradziony. Moge Ci to powtorzyc 29 razy zebys lepiej zrozumial.mete pisze:O mój boże dalej to samo. Nie mam zamiaru dalej dyskutować skoro nie możesz pojąć oczywistych rzeczy.
Wygląda na to, że Ciebie też kiedyś z czegoś okradli. Do zobaczenia.A teraz tak dla jaj. Okradają Was w lidze i nawet CL. Spisek normalnie. Żegnam.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2012, 19:57
Zrozum wreszcie, że jeżeli są jakieś przepisy, które jasno określają jak się zachować w danej sytuacji to nie ma różnicy czy są to przepisy futbolowe czy kodeksu prawnego. Skoro odpowiednie organy ustaliły, że sędzia ma się zachować tak w określonej sytuacji to on ma się tak zachować. Interpretacje własną może sobie zostawić na maturę z polskiego. Tam własna interpretacja jest oceniana.Z calym szacunkiem Boromir ale nie rozmawiamy tu o jezdzie samochodem. Futbol jest futbol i rzadzi sie wlasnymi regulami, ktorych czesc nie nalezy do formalnych elementow. Zeby zniwelowac bledy w pilce trzeba zredukowac roznice miedzy prawem pisanym a praktyka. W tym celu uwazam, ze najlepszym srodkiem bedzie doprecyzowanie zasad pilki noznej.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 kwie 2012, 20:28
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 05 kwie 2012, 20:29
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2012, 20:31
#ACMilan(twitter) are absolutely determined to resolve Pato’s muscular problems as quickly as possible. #Pato will be back soon stronger than ever.
and
milandiavolo news @
OFFICIAL: Milan is fully determined to make Pato recover as soon as possible! http://bit.ly/HRveSy He'll stay!!
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 kwie 2012, 20:38
On ma problem z kolanem, pachwiną czy z czym?mete pisze:Lekarz Milanu powiedział, że nie będzie grał do końca sezonu. Prawdopodobnie nie ma teraz człowieka, który wie co mu dolega. Jeżeli taki jest to lepiej niech szybko to ujawni.
Jestem prawie pewien, że to drugie konto Wilmora. Jedyne co mi nie pasuje to fakt, że w miarę ogarnia sytuację w Juventusie, z czym Wilmore miał spory problem...Nebula RN pisze:Haha, Panowie nie spinajcie się, po co tracić nerwy na przepychanki z debilem
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 05 kwie 2012, 20:39
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 kwie 2012, 20:41
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2012, 20:44
To jest jakiś złożony chyba problem. Nie wiem jaki, nie jestem Ci w stanie odpowiedzieć. Problem jest z mięśniami bodajże lewej nogi. Do Stanów jeździł, bo podejrzewali, że problem może siedzieć w mózgu.On ma problem z kolanem, pachwiną czy z czym?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 kwie 2012, 20:53
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2012, 20:54
A we wtorek 14 w 14 minucie od wejścia na boisko13 urazów w dwa lata
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 kwie 2012, 20:58
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 05 kwie 2012, 21:03
Dziwne podejrzenie, nie widzę raczej żadnych podobieństw. Trochę mi przykro, że nie wyczuwasz aury indywidualności mojej osoby i musisz mnie porównywać z innym useremBoromir pisze: Jestem prawie pewien, że to drugie konto Wilmora. Jedyne co mi nie pasuje to fakt, że w miarę ogarnia sytuację w Juventusie, z czym Wilmore miał spory problem...
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 kwie 2012, 21:07
Zaszło dziwne nieporozumienie, otóż post mój skierowany był do Ozdobnego, nie do Ciebie. On, podobnie jak Lord, ma zwyczaj uczepić się jakiejś tezy i wymyślać co raz to głupsze argumenty na jej poparcie. Teraz ma czarno na białym przepisy FIFA a i tak mówi, że to kwestia interpretacjiNebula RN pisze:Dziwne podejrzenie, nie widzę raczej żadnych podobieństw. Trochę mi przykro, że nie wyczuwasz aury indywidualności mojej osoby i musisz mnie porównywać z innym userem![]()
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio