AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1375

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 730

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2012, 17:28

Nie jesteś pierwszy, który mu to próbuje wytłumaczyć, więc nie wysilaj się. Tak jak napisał pasuje mu do jego wywodów i już tego nie zmieni.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 05 kwie 2012, 17:53

mete pisze:O mój boże dalej to samo. Nie mam zamiaru dalej dyskutować skoro nie możesz pojąć oczywistych rzeczy.
A teraz tak dla jaj. Okradają Was w lidze i nawet CL. Spisek normalnie. Żegnam.
Wygląda na to, że Ciebie też kiedyś z czegoś okradli. Do zobaczenia.
Z ta subtelna roznica, ze ja nie czuje sie okradziony. Moge Ci to powtorzyc 29 razy zebys lepiej zrozumial.

Z calym szacunkiem Boromir ale nie rozmawiamy tu o jezdzie samochodem. Futbol jest futbol i rzadzi sie wlasnymi regulami, ktorych czesc nie nalezy do formalnych elementow. Zeby zniwelowac bledy w pilce trzeba zredukowac roznice miedzy prawem pisanym a praktyka. W tym celu uwazam, ze najlepszym srodkiem bedzie doprecyzowanie zasad pilki noznej.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2012, 19:57

Z calym szacunkiem Boromir ale nie rozmawiamy tu o jezdzie samochodem. Futbol jest futbol i rzadzi sie wlasnymi regulami, ktorych czesc nie nalezy do formalnych elementow. Zeby zniwelowac bledy w pilce trzeba zredukowac roznice miedzy prawem pisanym a praktyka. W tym celu uwazam, ze najlepszym srodkiem bedzie doprecyzowanie zasad pilki noznej.
Zrozum wreszcie, że jeżeli są jakieś przepisy, które jasno określają jak się zachować w danej sytuacji to nie ma różnicy czy są to przepisy futbolowe czy kodeksu prawnego. Skoro odpowiednie organy ustaliły, że sędzia ma się zachować tak w określonej sytuacji to on ma się tak zachować. Interpretacje własną może sobie zostawić na maturę z polskiego. Tam własna interpretacja jest oceniana.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6267
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 kwie 2012, 20:28

O co chodzi z Pato? Poważnie wypadł do końca sezonu? Co u dolega dokładnie? :badziewie:

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 924

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 05 kwie 2012, 20:29

Haha, Panowie nie spinajcie się, po co tracić nerwy na przepychanki z debilem :) Racji i tak Wam nie przyzna, będzie brnął dalej i wymyślał kolejne historie z kosmosu :boruta:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2012, 20:31

Lekarz Milanu powiedział, że nie będzie grał do końca sezonu. Prawdopodobnie nie ma teraz człowieka, który wie co mu dolega. Jeżeli taki jest to lepiej niech szybko to ujawni.

Klub podał, że zrobi wszystko by Pato powrócił jeszcze lepszy niż przed kontuzją. Z ostatniego meczu zszedł z płaczem i od razu udał się do autobusu. Wszyscy go wspierali a podobno najbardziej Zlatan (który wg mediów ma z nim problem). Sam nie wiem co o nim sądzić. I sam nie wiem jak zachowa się klub, ale znając "familijną atmosferę" to zrobią wszystko, aby rozwiązać tą sytuację:
#ACMilan(twitter) are absolutely determined to resolve Pato’s muscular problems as quickly as possible. #Pato will be back soon stronger than ever.

and

milandiavolo news @

OFFICIAL: Milan is fully determined to make Pato recover as soon as possible! http://bit.ly/HRveSy He'll stay!!

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6654

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 kwie 2012, 20:38

mete pisze:Lekarz Milanu powiedział, że nie będzie grał do końca sezonu. Prawdopodobnie nie ma teraz człowieka, który wie co mu dolega. Jeżeli taki jest to lepiej niech szybko to ujawni.
On ma problem z kolanem, pachwiną czy z czym?
Nebula RN pisze:Haha, Panowie nie spinajcie się, po co tracić nerwy na przepychanki z debilem
Jestem prawie pewien, że to drugie konto Wilmora. Jedyne co mi nie pasuje to fakt, że w miarę ogarnia sytuację w Juventusie, z czym Wilmore miał spory problem...

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 05 kwie 2012, 20:39

Nie opuściliśmy Rednodo,który z Milanem nie był zawiany w żaden sposób (zasługi,staż) i nawet nie chciał pobierać pensji,to na 100% nie odpuścimy Pato.Milan ma klasę.I o ile wcześniej (jako praktycznie jedyny tutaj) krytykowałem Brazylijczyka i byłem za jego sprzedażą to teraz IMHO psim obowiązkiem Milanu jest go zatrzymać w zespole.To jest Milan a nie jakaś Polonia Warszawa.Poza tym nie wiadomo czy problemy Kaczora nie są głównie naszą winą - nienaturalnie szybki wzrost,nabranie masy mięśniowej...coś tu brzydko pachnie...

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 kwie 2012, 20:41

Pato leczył się Mullera-Wolfharta? On postawił już niejednego zawodnika na nogi, a teraz jego zdolności są jeszcze trenowane przez Robbena i idzie mu naprawdę dobrze z tym (Mam nadzieję, że Holenderscy debile nie będą go dotykać już nigdy więcej).

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2012, 20:44

Nie wiem, czy Pato u niego był. Na pewno już kilka razy był w Stanach Zjednoczonych. Właśnie wyczytałem, że w Niemczech też był, ale nie wiem u kogo.
On ma problem z kolanem, pachwiną czy z czym?
To jest jakiś złożony chyba problem. Nie wiem jaki, nie jestem Ci w stanie odpowiedzieć. Problem jest z mięśniami bodajże lewej nogi. Do Stanów jeździł, bo podejrzewali, że problem może siedzieć w mózgu.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 kwie 2012, 20:53

Jeśli chodzi o kontuzje Pato to Stec kiedyś wrzucił grafikę z włoskich mediów o jego kontuzjach w ostatnich 2 latach:

13 urazów w dwa lata :roll:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 kwie 2012, 20:54

13 urazów w dwa lata :roll:
A we wtorek 14 w 14 minucie od wejścia na boisko :(

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 kwie 2012, 20:58

A może problem jest jak u Robbena, u niego Muller-Wolfhart wykrył, że ma jakieś mięśnie w nodze zbyt mało rozbudowane i słabe, coś przy plecach też odkrył i leczyli go na wzmocnienie tych obszarów i potem faktycznie nie było problemów aż do czasu, kiedy ci debile holenderscy nie zajęli się nim na MŚ.

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 924

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 05 kwie 2012, 21:03

Boromir pisze: Jestem prawie pewien, że to drugie konto Wilmora. Jedyne co mi nie pasuje to fakt, że w miarę ogarnia sytuację w Juventusie, z czym Wilmore miał spory problem...
Dziwne podejrzenie, nie widzę raczej żadnych podobieństw. Trochę mi przykro, że nie wyczuwasz aury indywidualności mojej osoby i musisz mnie porównywać z innym userem :naughty:

Poza tym nie ma się co oburzać, nazywajmy rzeczy po imieniu.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6654

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 kwie 2012, 21:07

Nebula RN pisze:Dziwne podejrzenie, nie widzę raczej żadnych podobieństw. Trochę mi przykro, że nie wyczuwasz aury indywidualności mojej osoby i musisz mnie porównywać z innym userem :naughty:
Zaszło dziwne nieporozumienie, otóż post mój skierowany był do Ozdobnego, nie do Ciebie. On, podobnie jak Lord, ma zwyczaj uczepić się jakiejś tezy i wymyślać co raz to głupsze argumenty na jej poparcie. Teraz ma czarno na białym przepisy FIFA a i tak mówi, że to kwestia interpretacji :lol:

Dobra, koniec EOT, ale poczułem się do wyjaśnień.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”