Kolejna afera korupcyjna - Strona 15

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8804
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lip 2007, 10:55

Wszystkie kluby skorumpowane powinni srogo ukarac. W Italii z tym sie nie patyczkowali, potrafili nawet Juve ukarac, a u nas ? Conajwyzej Arke i Leczna, ktora zapewne i tak wroci :shock:

Degradowac :!:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 lip 2007, 11:38

cloner pisze:Wszystkie kluby skorumpowane powinni srogo ukarac. W Italii z tym sie nie patyczkowali, potrafili nawet Juve ukarac, a u nas ? Conajwyzej Arke i Leczna, ktora zapewne i tak wroci :shock:

Degradowac :!:
hE? We Wloszech tez w sumie ukarali jeden klub. Zaglebie to cos w rodzaju Violi, Lazio czy Milanu, ktorzy tez braki udzial w machlojkach a sie im upieklo.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 lip 2007, 10:51

czeher pisze:Bo popatrzcie, jezlei oni dostana jedynie minusowe pkt to i tak zostana nagrodzenii za swoje machlojki
Nie powiedziałbym, że to nagroda. Przecież dla nich te minus dziesięć punktów oznacza praktycznie pewny spadek. Zastanawia mnie też, dlaczego tak cicho o ewentualnej karze dla drugiego Zagłębia. Czyżby ich sprawiedliwość miała ominąć?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 lip 2007, 15:04

Zico_FCI pisze:Nie powiedziałbym, że to nagroda. Przecież dla nich te minus dziesięć punktów oznacza praktycznie pewny spadek
No i co z tego :?: skoro zachowaja jakby status quo :!: A dodatkowo chyba nawet wiecej zarobia na wystepach w OE niz w 2lidze :!:

Awansowali dzieki calej aferze, w kotrej sa jedna z czolowych zespolow uwiklanych :!: Popatrzec wystarczy na liczbe zamieszanych pilkarzy, czy pracownikow i pogloski o mozliwosci wykluczenia z struktur :!: wiec nawet jezeli teraz zostana spuszczeni do 2 ligi nie dostana defacto zadnej kary wg mnie :!: Bo bede grac na tym samym poziomie na jaki zasluzyli na boisku (4msc nie mialo sie lapac do OE)
A minusowe pkt to wg mnie nagroda w OE :!: I nic tego nie zmieni
Zico_FCI pisze:Czyżby ich sprawiedliwość miała ominąć?
trudno tu w ogole mowic o sprawiedliwosci :>
A tak na powaznie to narazie cicho, bowiem prokuratura przekaze jedynie materialy na Sosnowiec, ich juz dlugo rozpracowywuja, czasy Ujka, podobno tego jest ok 130stron :!:
Dzisij wyrok trybunalu, ciekawe czy wywola burze :think:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2007, 17:47

No i keidy bedzie ta decyzja trybunalu w sprawie Lecznej :?:
Miala byc dzisiaj a tu juz dzien zbliza sie ku koncowi i decyzji nie ma :x

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2007, 17:55

Ja gdzies wczoraj czytalem, ze Ekstraklasa SA nie ma zamiaru uwzgledniac decyzji Trybunalu przy PKOL i zdecydowalo, ze sklad bedzie niezmieniony. Ale niestety na chwile obecna linku nie moge podac.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2007, 18:02

cloner pisze:Ja gdzies wczoraj czytalem, ze Ekstraklasa SA nie ma zamiaru uwzgledniac decyzji Trybunalu przy PKOL i zdecydowalo, ze sklad bedzie niezmieniony.
Jestes pewny ze Ekstraklasa :?:
Ja wlasnie gdzies slyszalem, ze to PZPN nie ma zamiaru podporzadkowywac sie do decyzji przez jakies kruczki prawne i juz na wszelki wypadek wynajeli prawnikow, ktorzy szukaja rozwiazania gdyby trybunal zawiesil kare

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lip 2007, 18:30

http://www.sport.pl/pilka/1,65050,4337857.html

polecam fragment, w którym piszą, ze decyjze beda ostateczne :lol2:

co się dzieje w tej naszej piłce :olaboga:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2007, 18:32

gdyby prokuratura sie pospieszyla i oddala dokumnety na nich w pierwszej grupie, to teraz graliby w 3lidze :!: I tam powinni ich wywalic bo 2 liga to zadna kara, no chyba ze dodatkowo z 15pkt :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2007, 20:22

Hehehe, prawidlowo. Gorole do 3 ligi :lol: Juz sie nie moge doczekac tej decyzji WD PZPN :lol:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 lip 2007, 23:31

cloner pisze:Hehehe, prawidlowo. Gorole do 3 ligi :lol: Juz sie nie moge doczekac tej decyzji WD PZPN :lol:
Oni są tak pewni swego, jak decyzja z Ruchem. Oczywiście do Ruchu nic nie mam, bo zasłużyli na awans, ale bawią mnie poczynania polskich władz w piłkarskiej centrali. Raz mówią dumnie, że Ruch Chorzów został zdegradowany, bo jest to decyzja ostateczna, ale najwidoczniej ostatecznie nie była to decyzja ostateczna :lol: Zagłębie Sosnowiec powinno być zasłużenie zdegradowane (potraktować jak Górnik Łęczna), jednak na takie manewry jest za późno, więc niech przynajmniej dostaną te -10 punktów, bo na degradację za późno się wzięli.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 lip 2007, 23:56

cloner bój się Boga :bicz:

Tak zdegradują Zagłębie, a na jego miejsce przywrócą Łęczną. :rotfl2: :brawo:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lip 2007, 0:19

cloner bój się Boga
Jakiego :?: :rotfl:
Tak zdegradują Zagłębie, a na jego miejsce przywrócą Łęczną.
Predzej Plock, dlatego zdecydowanie jestem za ukaraniem Zaglebia poprzez kare finansowa oraz minusowe punkty, najlepiej w ilosci 10 sztuk :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 lip 2007, 0:28

A ja slyszałem od jakiegoś kolesia co się mądrzył w TV (i nie, nie był to Yanek Tomaszewski :naughty: ) że wszyscy wiedzą że Zagłębie jest brudne bo mają mega tekę ale najprawdopodobniej nie polecą przed rozpoczęciem tego sezonu bo to nie wypada tak na 5 min przed rozpoczęciem ligi ale dopiero w następnym :zgon: Fajowo :roll: Polska gola :!:

PS To chyba był ktoś na stanowisku :roll:

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 25 lip 2007, 0:35

Yukasz pisze:PS To chyba był ktoś na stanowisku
To byl chyba ten Tomczyk z wydzialu dyscyplinarnego pzpn ... cos mi sie kojarzy ze widzialem jego podobna wypowiedz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”