Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 kwie 2009, 11:47
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 kwie 2009, 13:06
A czy wyboru już nie dokonano w lutym ?Morrow pisze:Piłkarzem roku jak dla mnie będzie Gerrard, wyniki będą ogłaszane pod koniec kwietnia więc liga jeszcze będzie trwała w najlepsze.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 kwie 2009, 13:37
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 kwie 2009, 13:52
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 15 kwie 2009, 14:34
Nic dodać nic ująć dla mnie to jest typowy bezsens. Rozumiem dać nagrodę nawet przed trzema kolejkami ponieważ np. dwa mecze nie mogą za bardzo przesądzić o nagrodzie która jest przyznawana za całokształt sezonu i dwa mecze nawet bardzo słabe nie powinny zacierać wcześniejszych osiągnięć. Ale kwiecieńfieldy pisze:lso, the PFA players of the year decisions are all made in February. But February is not a really important time and that means the players who are rewarded are those who played well until February.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 kwie 2009, 16:28
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 kwie 2009, 16:50
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 kwie 2009, 17:24
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 kwie 2009, 23:57
Rywale z boiska.Kto to w ogóle tą listę układał jest jakaś pościemniana....
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 kwie 2009, 0:14
nie pamiętam co było w ostatnich latach. W tym roku lista jest "pościemniana". Jak może być na niej VdS, a nie ma Lamparda.red85 pisze: Nie rozumiem oburzenia - w ostatnich latach w większości przypadków nagradzani zawodnicy na wyróżnienia jak najbardziej zasługiwali (mowa o wyborze Piłkarza ROku jak również 11-stki sezonu).
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 16 kwie 2009, 0:35
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 kwie 2009, 0:44
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 kwie 2009, 8:07
W tamtym sama lista nominowanych też byłą dziwaczna (np. brak Rio), ale wygrał i tak najlepszy, a 11-stka roku również nie mogła budzić większych zastrzeżeń (osobiście postawiłbym na Evrę, a nie Clichy'ego, ale nie uznawałem to za jakiś wielki błąd).nie pamiętam co było w ostatnich latach. W tym roku lista jest "pościemniana".
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 kwie 2009, 1:24
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 maja 2009, 8:45
Nawet nie będę pytał, czy podtrzymuje swoje zdanie.No to się ogarnij, weź na uspokojenie czy coś tamA kto powiedział że ja się cieszę? Ja tylko pokazuję, że nie mam najmniejszych powodów do niepokoju (tudzież kompleksów
), szczególnie po ostatnim sezonie. Długo byliśmy na 1 miejscu, ostatecznie skończyliśmy z 4 pkt straty do mistrza. Świadczy to o tym że absolutnie nie odstajemy poziomem od rzekomych "najlepszych piłkarzy" grających w MU a zarabiających krocie. A w LM - kto widział ten wie. To już nie była nawet kwestia szczęścia - gdyby sędzia widział to co powinien widzieć Arsenal grałby w półfinale. Krótko mówiąc dzisiaj wy jutro my
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio