Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1414

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 mar 2012, 18:33

dlatego ze pedalem mozesz nazywac np siebie skoro cie to podnieca

jezeli wierzysz w teorie z dziwnego blogaska to nazwij go jak oni czyli gejem badz homoseksualista

choc oczywiscie facet posiadajacy od lat te sama zone i dwojke dzieci jest typowym gejem

zmien nicka na pedal a pozniej wymien lepszych trenerow . tylko z sensem dzieciaku

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 mar 2012, 18:36

pozwij mnie komuch . za pisanie prawdy

napisz w pozwie ze rkoeman z pilka.pl nazwal uzytkownika komuch idiota

komuch
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: komuch » 10 mar 2012, 18:39

Przynajmniej pisz prawdę chłopcze. To nie są bzdury tylko powiedział to MINGUELLA, były kandydat na prezydenta waszego wspaniałego klubu. To nie są żadne ploteczki, tylko informacje z pierwszej ręki, od kogoś kto zna dobrze Guardiole.

Pytam po raz drugi tolerancyjny Katalończyku - dlaczego wasz wspaniały trener nie może być pedałem? aż tak wam to wadzi?

na wyzywanie mnie nie będę odpowiadał bo tylko Ty się w tym lubujesz dorosły mężczyzno z mp3 i m4 w centrum wawy :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2342

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 10 mar 2012, 18:43

rkoeman i reszta, naprawde, komucha proponuje po prostu zlewac i nawet nie czytac co tam belkocze

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 10 mar 2012, 19:32

hm... Pep ma jakąś żonę albo męża ? - To by ewentualnie oczyściło go z zarzutów :roftl3:

komuch
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: komuch » 10 mar 2012, 19:42

Obrazek

Obrazek

:lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 mar 2012, 19:53

moody90 pisze:rkoeman i reszta, naprawde, komucha proponuje po prostu zlewac i nawet nie czytac co tam belkocze

komuch swoimi postami moze nie zapracowal na bana ale na specjalna range. Ponadto zgadzam sie z Moodym ze czas olewac trolla bo rozmowa z nim jest nudna. A moze komuch to misio albo przyjaciel misia. ten sam belkot antybarcelonski.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 10 mar 2012, 19:57

A mi się wydaje, że Komuch nie odstaje poziomem od moodyego, Cieniasa, tyledurnia, koemana i reszty wesołej gromadki :rotfl:

Dawaj Komuch, nie przejmuj się nimi. Każdego, kto nie wielbi Guardioli, Barcy, Messiego itp. próbują zjechać jak tylko się da :ok:

wp // fieldy

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 10 mar 2012, 20:04

Ale to odkrywcze co gada, nie widziałem, że Guardiola to gej (?) on naprawdę żony nie ma ? Wówczas, było by wiadomo czemu Pique pocieszał Ibrahimovicia, pewnie Pep złamał mu serce... No i tłumaczyło by to jego odejście z Barcelony - znowu to złamane serce ... Ibra dostał kosza od Guardioli - Albo może szkoleniowiec Barcelony molestuje piłkarzy i Ibra nie chciał :roftl3: i dlatego Pep szuka grzecznych chłopców - takich co nie będą protestować :roftl3:

Obrazek

Wybaczcie, poryczałem się ze śmiechu, heh aż mówić nie mogę :roftl3: :roftl3: :roftl3:

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2342

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 10 mar 2012, 20:35

Arwin pisze:A mi się wydaje, że Komuch nie odstaje poziomem od moodyego, Cieniasa, tyledurnia, koemana i reszty wesołej gromadki :rotfl:

Dawaj Komuch, nie przejmuj się nimi. Każdego, kto nie wielbi Guardioli, Barcy, Messiego itp. próbują zjechać jak tylko się da :ok:
zablysnales przekreceniem nickow, zagrywka rodem z przedszkola :lol: a najlepsze, ze zblaznies sie i pokazales, ze czepiasz sie z dupy nawet nie czytajac postow, poprzez zaliczenie tylerdurdena do grona sfrustrowanych kibicow barcelony :lol:

co do mojego nicka w tym towarzystwie to arwinku pokaz gdzie kogos wyzywam, rzucam jakies osobiste docinki za to, ze nie wielbi guardioli i tym podobne. evidence or get the fuck out. obawiam sie, ze mozesz miec ciezko ze znalezieniem czegos takiego, bo moje zdanie na ten temat masz wyzej, mourinho jest swietnym trenerem, guardiola rowniez, a czy sprawdzi sie w innym klubie, to sie okaze.

i tak jak juz pisal rkoeman, sa na tym uzytkownicy, ktorzy pomimo ze stoja po przeciwnej stronie barykady, pomimo ze zazwyczaj sie z nimi nie zgadzam, to potrafia sie wypowiedziec z sensem, argumentami i mozna z nimi podyskutowac (jak tylerdurden), no i jest druga grupa, zdecydowana wiekszosc niestety, pisze na tak zalosnym poziomie, ze naprawde no, czytajac czesto przypuszczam ze sobie jaja robia bo trudno uwierzyc, ze mog byc naprawde tak glupi i infantylni, ale chyba jednak pisza na serio, do takich postow szkoda w ogole sie odnosic (komuch, kesz, etus2)

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 10 mar 2012, 21:29

szkoda ze do twoich sie ktos odnosi ;d przeciez w walce na argumenty masz zawsze gotowe video i pokonujesz wszystkich wiec jakakolwiek walka z Toba jest bezsensowna ;D a tak na powaznie to widze ze zywisz uraze ze Cie tak brechtam za ten twoj tytul ktory sobie sam przyznales + dodatkowo zbesztalem cie jak pisales o naszym meczu z Rayo a na nst dzien Barca grala z Atletico i okazalo sie ze sedziowie nie pomagaja tylko realowi to zaczeles sie jakac ;)

edit : zeby nie bylo ze odpowiadam tylko na jakies plucie jadem w moja strone to sklad taki jak zapowiedzial Mou a Sahin znowu trybuny (zegnamy po tym sezonie nowego Xabiego Alonso zapewne)

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 mar 2012, 21:53

Ja jestem ciekaw o co chodzi, przeciez to nie jest do cholery junior wyciagniety z Uzbekistanu, tylko najlepszy pilkarz jednej z silniejszych lig europejskich. Rozumiem kontuzje, brak przygotowania do sezonu itd, no ale to juz jest przegiecie jakies - ciekaw jestem, o co tam tak naprawde chodzi.

Inna sprawa, ze nie widze za bardzo na rynku innego gracza mogącego zastapic/odciazyc Xabiego.

E: Pierwsze 10min meczu to precyzja podan na poziomie Ruchu Radzionkow a nie Realu, az to dziwnie wyglada. No i znowu sedzia z Madrytu, i dostajemy 1:0 po zagraniu reka przy przyjeciu pilki, ale uj tam.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 10 mar 2012, 23:13

zmiana sedziego w przerwie , ten nam nie pomagal to zmienili pewnie dlatego co ? 2:2 i słabo w naszym wykonaniu ale jakoś się nie martwię o końcowy wynik ;>

edit : reka tak ewidentna ze chyba moja ironia bez kitu ma sens :D

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 10 mar 2012, 23:53

omg czego sedzia nie zauwazyl ... dalej proponuje mowic ze tylko Barcelonie pomagaja sedziowie ,gratuluje 3pkt ,ale mi by bylo conajmniej wstyd w taki stylu ...
Ostatnio zmieniony 10 mar 2012, 23:55 przez Smashing Pumpkins, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 mar 2012, 23:54

o i znowu sedzia z Madrytu, .
jak tu sie z toba nie zgodzic. Ramos ladne czerwo powinien zarobic a Betis miec szanse na wyrownanie z karnego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”