Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 lip 2006, 0:04
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 08 lip 2006, 0:11
brylancik pisze:Pozatym po roku Murinho stwierdzi, że Ashley jest dla niego za słabym piłkarzem i potrzebuje innego lewego obrońcy i wtedy do odkupienia będzie za mniejszą kasę on albo Del Horno
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 lip 2006, 0:20
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 08 lip 2006, 0:27
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 lip 2006, 0:34
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 08 lip 2006, 0:52
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2006, 10:47
Gilberto od lat gra brdzo dobrze, to Cesc grał nierówno, Silva jest bardzo niedocenianym piłkarzem, przeciez ten sezon miał o wiele lepszy niż chociażby Ze Roberto [który nie jest nominalnym DM] a to Ze Roberto grał na pozycji Gilberto na mundialu.brylancik pisze:Pozatym po jego odejściu niesamowite postępy w grze zrobili Fabregas i Gilberto Silva. Oglądałem te mecze Arsenalu które puszczano na C+ i mogę powiedzieć, że z początku środek pomocy średnio sobie radził ale z meczu na mecz widać było duże postępy.
bo na środek mamy wielu piłkarzy, ze skrzydłami trochę gorzej, z początku Hleb grywał w środku, jednak nie mógł się przełamać, to Weger przesunął go na prawą stronę boiska, gdzie radzi sobie bardzo dobrze.brylancik pisze:Pozatym nie wiadomo dlaczego Wenger uparł się żeby na skrzydło zamiast na środek ustawiać Hleba
haRóżA pisze:Tutaj chyba nikt nie jest w stanie powiedzieć czemu Arsene przekwalifikował go na skrzydłowego.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 lip 2006, 20:34
PAP pisze:Piłkarz reprezentacji Anglii, obrońca Arsenalu Londyn Sol Campbell odchodzi z zespołu - poinformowano na oficjalnej stronie internetowej klubu.
31-letni Campbell przeszedł do londyńskiego zespołu w 2001 roku z Tottenhamu Hotspur FC. W zespole Arsenalu rozegrał 197 meczów, dwa razy wywalczył tytuł mistrza Anglii, trzy razy zdobył Puchar Anglii.
- Biorę pod uwagę możliwość gry w klubie zagranicznym, ale na razie nic konkretnego nie postanowiłem - stwierdził Campbell.
W kwietniu 2006 roku w meczu Arsenalu z Portsmouth Campbell doznał złamania nosa. Wcześniej przez ponad dwa miesiące także był kontuzjowany.
W maju tego roku turecki klub I-ligowy Fenerbahce poinformował, że jest zainteresowany podpisaniem kontraktu z Solem Campbellem, strzelcem bramki w finałowym meczu Ligi Mistrzów z Barceloną. Zdaniem angielskiej prasy, Turcy byli gotowi zapłacić Arsenalowi za przejście zawodnika 11,8 mln euro. Miał tygodniowo zarabiać 70 tysięcy funtów.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2006, 20:39
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 20:43
brylancik pisze:Czyli Wenger uwierzył w Senderosa...
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 12:50
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 lip 2006, 13:00
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 13:04
w których meczach nie zachwycił ? Bo zdaje się, ze bronił Terry z RioRóżA pisze:Z resztą Jego gra na Mundialu też nie mogła zachwycać
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lip 2006, 13:07
No masz rację, na końcu coś wspomniał o PremiershipFabregas przebywał wczoraj w Andorze na obozie zorganizowanym dla dzieci (nie nie, rodzice nie wysłali 19-letniego Hiszpana na kolonie). Piłkarz Arsenalu rozmawiał z dziennikarzami na temat swojej przyszłości i kiedy padło pytanie o Real Madryt, wychowanek Barcy odpowiedział:
- Każdy hiszpański piłkarz pragnie prędzej czy później występować w swojej rodzimej lidze. To jasne, że chcę cieszyć się występami w Primera Division. Opuściłem ojczyznę jako 16-latek i nie miałem nawet okazji zadebiutować w La Liga.
Jeden z najlepiej rokujących piłkarzy młodego pokolenia w Europie zawarł - poprzez swojego agenta - porozumienie z Los Merengues, na mocy którego ma podpisać z Królewskimi 5-letni kontrakt. Warunek jest jasny - nowy zarząd Realu musi przekonać do transferu władze Arsenalu. Media spekulują, że w operację może zostać włączony Baptista.
W międzyczasie Cesc zachowuje spokój i wyrachowanie: - Jestem bardzo zadowolony w Londynie i w tej chwili jedyna rzecz, na której się koncentruję, to nowy sezon w Premiership.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 13:09
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio