Pewniak dnia - Strona 149

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Pewniak dnia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 kwie 2010, 12:50

#1 FC Barcelona - Arsenal Londyn (+1) 1 1,9 * 2 = 3,8

Regulamin nie zabrania kopiowania typu więc również jak Czeher obstawiam zwycięstwo Barcy przynajmniej dwoma golami. W Arsenaulu brak czołowych graczy, których będzie niezmiernie ciężko zastąpić, myślę, że ofensywa Arsenalu będzie się opierać na skrzydłach Nasri + Walcott i na główkach Bendtnera. Na Barcelone to może być za mało. W Barcy zabraknie Puyola, Pique i Ibry, ale są piłkarze, którzy ich zastąpią w Barcy Abidal i Czygra powinni upilnować Bendtnera, a za boki będą odpowiedzialni Maxwell i Alves też powinni dać radę z Nasrim i Walcottem. W napadzie wystarczy dać Bojana za Ibre i też powinno być dobrze. Do tego dochodzi niesamowity Messi, z którym obrońcy wątpię by dali sobie radę. W pierwszym meczu jeśli chodzi o takie staty jak posiadanie piłki, strzały na bramkę itp. to Barca miażdżyła Kanonierów, u siebie Katalończycy grają lepiej więc, to może wyglądać jeszcze efektowniej. Arsenal jak przegra to tragedii nie będzie w lidze wciąż walczą o mistrza, a porażki z Barceloną nikt im nie powinien wypominać. Stawiam na wysokie zwycięstwo Barcy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 kwie 2010, 12:55

Aker pisze:Abidal i Czygra
Dobry tandem. Abidal będzie grał a Dmytro modlił się bo grać w Lidze Mistrzów nie może.

Na środku zagrają Milito i Marquez :wink:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 kwie 2010, 13:28

dzięki za zwrócenie uwagi :beer:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 kwie 2010, 14:08

#1 CSKA - Inter 2 2,30

Inter wygrał ostatnie 4 mecze Ligi Mistrzów, tracąc tylko jedną bramkę. Do gry wraca Lucio, więc obrona będzie dodatkowo wzmocniona. CSKA z kolei w ostatnich 17 meczach Ligi Mistrzów traciło ramki. W pierwszym meczu Inter ponoć nie grał na maksymalnych obrotach, w rewanżu już nie można sobie odpuszczać. Liczę więc, że wygrają. Do tego zawieszony za kartki jest Krasic, czyli najlepszy piłkarz Rosjan.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8636
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 kwie 2010, 16:33

#1 Berwick - Stranraer 2 @ 3.00

W Interwetten świetny kurs na gości, u większości buków kursik jest już na poziomie 2.5-2.8. Czemu goście? Bo tak kursy wskazują, nie mam pojęcia czemu tak ma być. W Szkocji są chyba tylko 4 ligi "profesjonalne", dlatego z niej nie można teoretycznie spaść. Kurs wysoki, to i warto zaryzykować.

#2 Lechia - Jagiellonia 2 @ 2.70

Lechia niby gra o puchary, ale u siebie nie są tacy mocni, jak na wyjazdach, dlatego Jaga powinna wygrać. Przełamali już kompleks wyjazdowych meczów, kadrę mają 20x lepszą, trenerzy na podobnym poziomie, choć większym [ch**] i cwaniakiem jest łysy Probierz, dlatego to Jagiellonia powinna dziś spokojnie wygrać i w rewanżu u siebie zagrać na stojąco.

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 06 kwie 2010, 20:15

# 1 Barcelona - Arsenal 2 8.00

Większość zdecydowanie stawia na Barcelonę...Nie dziwię im się tak na dobrą sprawę po tym co można było zobaczyć w pierwszym spotkaniu. Postanowiłem jednak poszukać tutaj niespodzianki (powiedziałbym nawet że sensacji :lol: )
Do postawienia na Arsenal ostatecznie przekonała mnie Silvestra w składzie co gwarantuje porządek w tyłach, a także bardzo ofensywni pomocnicy - mam tu na myśli Rosickiego, Walcotta i Nasriego, którzy będą wypracowywać sytuacje dla Bendtnera, który dziś będzie miał swój szczęśliwy dzień,

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 kwie 2010, 14:18

#3 Girondins Bordeaux - Olympique Lyon (+1) X 3,50

"Żyrondyści" po porażce w pierwszym meczu 3:1 muszą od samego początku ruszyć do ataku. Lyon jednak po wyeliminowaniu Realu i po zwycięstwie u siebie z pewnością nie da się tak łatwo wyrzucić z rozgrywek. Myślę jednak, że Bordeaux wygra ten mecz, ale tylko jedną bramką i na wynik dający gospodarzom awans braknie im zwyczajnie sił i umiejętności.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 kwie 2010, 16:58

MU - Bayern aw 1 1,90
Mimo, ze cos mi mowi ..... iz to Bayern awansuje to nie dopuszczam takiej mysli :!: Tak byc nie moze 8) MU to jednak zgrany zespol z liderem, jakim jest Roo a nie zespol jednego zawodnika lecz kolektyw. Powinni poradzic sobie z chimeryczna defensywa Bayernu,

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2010, 19:50

#2 Man United - Bayern (+1) 1 3,00

Rooney w pierwszym składzie, więc awans United wydaje się być przesądzony [o ile zagra na poziomie, zawsze to ryzyko]. United muszą odrabiać straty i gra na 1:0 może być zgubna, więc myślę ze nikt kalkulować nie będzie i pewnie wygrają gospodarze. Nani i Valencia powinni dobrze obsłużyć Rooneya :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 kwie 2010, 19:51

MU - Bayern +1 1 3,00
Czasu nie ma wiec .... Roo = armagedon FCB 8)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8636
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 kwie 2010, 14:17

#3 Standard Liege - HSV Hamburg 1 @ 3.00 (awans) pewniak dnia x2 = 6.00

Oglądałem pierwszy mecz tych drużyn, to Belgowie byli lepszą drużyną. HSV miało trochę farta oraz większe doświadczenie w pucharach. Czasem potrafili tym cwaniactwem zdobyć piłkę, zagrać w pole karne, itp. Standard ma więcej kreatywnych piłkarzy, którzy u siebie powinni spokojnie ograć HSV. Niby 1-0 im wystarcza, ale mam nadzieję, że będzie co najmniej 2-0, żeby ten awans był dość pewny.

#4 Atletico Madryt - Valencia 2 @ 3.00

W pierwszym meczu było 2-2, tym razem 3-3 raczej nie będzie (choć kto to wie), więc żeby goście awansowali, muszą wygrać, nie ma co liczyć na dogrywkę i karne. Jeśli zagra David Villa, a mam taką nadzieję, nie interesuje się dokładnie kontuzjami, kartkami, itp., to Valencia wygrać powinna. Villa robi różnicę.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 kwie 2010, 18:25

#2 Który gracz strzeli bramkę? Di Maria (8,00)

W Lizbonie miał sytuacji od groma, a Benfica na wyjazdach w tym roku zazwyczaj coś strzela. W tej edycji Argentyńczyk trafił już trzy razy do bramki rywali, więc kolejna brameczka na Anfield nie jest czymś niemożliwym. Dla lepszego oglądania warto zaryzykować.

#3 Fulham nie strzeli żadnej bramki przeciw Wolfsburg (2,10)

Z tymi wyjazdami Fulham w tym sezonie to różnie bywa. Na CC potrafią odprawić każdego rywala, ale na obcych stadionach już niekoniecznie. W lidze nie strzelili ostatnio na Hull, Boltonie, Manchesterze i Sunderlandzie. Jak Wilki od razu się na nich rzucą, a zakładam, że tak będzie to może być gorąco.

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 62

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 08 kwie 2010, 20:28

#2 Atletico - Valencia 4 gole lub więcej 2,2

Ciężko mi obiektywnie stwierdzić która drużyna ma większe szanse na awans. Valencia potrzebuje zwycięstwa lub co najmniej remisu 3:3 lub wyżej. O wygraną będzie bardzo trudno biorąc pod uwagę że w linii obrony najprawdopodobniej z konieczności zagra dziś 3 nominalnych pomocników (do tego dochodzą kontuzje i zawieszenia innych graczy). Bramki Valencia strzelać potrafi co udowodniła w rewanżowym spotkaniu z Werderem. W szeregach Atletico oprócz bramkostrzelnych Aguero i Forlana zapewne zagra także chyba najgroźniejszy ostatnio w ekipie z Madrytu - Reyes. Emery zapowiedział że nie odpuści już LE więc możemy spodziewać się ciekawego widowiska obfitującego w bramki. Najważniejsze aby Valencia wyszła z tej konfrontacji zwycięsko!:P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2010, 20:33

#3 Liverpool - Benfica (+1) 1 2,70

Dla Liverpoolu ostatnia szansa na trofeum, muszą gonić wynik, ale straty jak najbardziej do odrobienia. U siebie Liverpool gra znacznie lepiej i myślę, że dadzą sobie radę z Portugalczykami. Kolejny mecz w lidze niezbyt wymagający, wiec można się skupić na LE.

robur
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 09 kwie 2010, 11:47

#3 Zagłębie - Cracovia (+1) 1 3,00

Zagłębie szaleje wiosną, choć ostatnio roztrwoniło dwubramkowe prowadzenie z Lechią. W tym spotkaniu powinni gładko wygrać, gdyż Cracovia ostatnio spisuje się fatalnie (3 porażki z rzędu, w tym 2 u siebie). Liczę na Cabaja

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”