o tym wariancie, tez mówiłem Niggazowi, ale nie chciał jej przyjać do waidomości - nie dziw mu się, od chce pokaźnej i pewnej wygranej Barcy, a nie nerwówóki jak 17 maja [tam jednak były większe nerwyYukasz pisze:A ja myślę że Barca rzuci się do ataku i straci gola jeszcze w I poł. po kontrze Werderu a póżniej będzie mozolnie odrabiała straty. Wyrówna po 60 min i później jeszcze bardziej uderzy na rywala. Drugą bramke strzeli chwilę po 80 min i takim heppy endem zakończy się mecz ale tyle stresów co przeżyją kibice Barcy nie mieliście jeszcze nigdy A później świetowania nie będzie końca...
Ty na siłe, zawsze musisz doszukiwac się jakichś rzeczy, których nie ma ? Czy przytoczony fragment oznacza, że Werder jest lekcewazony ?Martinho pisze: Lekcewazcie sobie dalej rywala z szarej Bundesligi, a potem beda tu wyzwiska
Czy wygrana 2 bramkami Barcy jest az takim niesamowitym wynkiem ?
W dodatku uwzględnilismy gola dla Werderu
Dobrze, że wiesz co nam sie wydajeMartinho pisze:Werder to silniejszy rywal niz Wam sie wydaje
a ty nie byłeś kiedyś kibicem Bayernu ?Martinho pisze:Ja calym sercem bede za Werderem