AS Roma (zbiorczy) - Strona 16

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
1
17%
3-4
1
17%
5-6
4
67%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Betico
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 14:03

Roma - ostatnio nic dobrego nie mozna o nich powiedziec, kibice pluja i obrazaja swoich pilkarzy, pilkarzeodwdzieczaja sie im zwyciestwami...po prostu - zyc, nie umierac. Istna idylla.

Aha - wielkie brawa prawdziwym kibicom Romy, ktorzy trzymaja z druzyna na dobre i zle. Naprawde - gratuluje wytrwalosci. Tylko zeby wam sie zapal nie wyczerpal.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 23 sty 2005, 22:28

Roma wygrała we Florencji 2-1

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 29 sty 2005, 16:16

Według mnie pierwsze miejsce niestety dla Juve.W tym sezonie mają mocną drużynę, tracą mało goli, mają dobrego trenera :evil: który tak jak i Emerson poszli za $ do Turynu.Nie mam im tego za złe, jeśli tacy są to po co ich trzymać?2 miejsce Ac Milan który będzie do końca walczył z Juventusem...Nie wykluczam Scudetto dla Rossonerrich ale mniejsze szanse wg mnie.3 miejsce Roma :twisted: albo Inter.Udinese raczej nie będzie się liczyć o LM a jak Roma poprawi swoją słabą obronę to naprawde 3 miejsce jest w zasięgu.Inter traci za dużo pkt.Remisy i jeszcze raz Remisy :wink:

:arrow: 1. Juventus Turyn
:arrow: 2. Ac Milan
:arrow: 3. Inter Mediolan
:arrow: 4. As Roma
:arrow: 15. Lazio Rzym :wink:

Pozdro dla wszystkich :wink:

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 31 sty 2005, 9:35

Roma wygrała choć nie bez trudu znowu bajecznie w ataku, a słabo w obronie.
Ale najważniejsze jest to że szanse na miejsce 3-4 stają sie bardzo realne.
FORZA ROMA

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 19:48

Dobrze, że póki co mamy bardziej skuteczny atak niż dziurawą obronę.Roma ma duże szanse na 3-4 miejsce co nie było prawdopodne na początku :lol: Avani Giallorossi :!:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 13 mar 2005, 23:37

Kolejna porażka :(.Już o LM trzeba chyba zapomnieć :(.Ale Uefa jest w zasięgu.Kolejne pogłoski o odjeściu Del Neriego.Pani Sensi zaprzecza, ale czy ja wiem, Gigi już raczej ma pozycję "na wylocie".Wolę żeby zostałm gdyż jest fachowcem, klub przejął w sezonie, a i tak dobrze go poukładał.Dopiero od paru meczów to nie ta Roma.

ROMA PER SEMPRE :!:

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 15 mar 2005, 0:05

No i stało się Roma ma nowego trenera, który moim zdaniem poprowadzi ich tylko do końca rundy.
Bruno Conti będzie miał bardzo trudne zadanie, bo wiadomo że Roma ma walczyć o jak najlepsze miejsce w lidze.
Póki co pozostaje nam czekać na efekty pracy pana Contiego najbliższe spotkanie to cięzka przeprawa z Fiorentiną w pucharze Włoch.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 mar 2005, 0:24

No właśnie nowy trener ! Ale szkoda Del Neriego chyba za szybko sie poddał - mógł jeszcze po walczyć w trakcie sezonu to nie dobrze. Teraz nie bedzie zmian ani w ustawinieu ani w grze. Przed Bruno Contim stoi trudne zadanie ale nie kiedy takie zadanie pokuzują że warto zatrzymać gościa i moze w nowym sezonie to jest nadal nr.1 Roma ma ostatnio co drugi sezon cool Czyli bedzie dobrze ....!!

Teraz mecze Coppa Roma : Viola , Milan : Udinese a już w weekend klasyka na Olimpico AS ROMA : AC MILAN Oj bedzie sie działo :D

Milan prawdopodobnie bez Nesty (choć licze że bedzie dobre) ale z Sheva :D - Roma bez De Rossiego kartka czerwona ostatnio a możewróci Chivu :D

Pozdro !!! **FORZA GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 mar 2005, 8:13

Czy y trener prowadzil kiedys jakis klub?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 mar 2005, 21:32

Najgorsze to ze wszytsko odbija się na moralach zawodników zmiana trenera to nic przyjemnego na dla zawodników :?

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 mar 2005, 21:36

Szkoda, wolałem żeby został Del Neri.Dla mnie to świetny fachowiec, który z byle jakiego Chievo zrobił drużynę na miarę pierwszej 5 w Italii.Ale cóż, trzeba się pogodzić z tym, myślałem, że do końca sezonu przeciuła, a na nowy zrobi już wszystko po swojemu i będzie Roma grać jak przystało na tak dobry zespół.Powodzenia Bruno :wink: :).

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 15 mar 2005, 21:58

Spoko na efekty trzeba czekać i tak wiadomo że Bruno Conti to trener który poprowadzi Rome do końca sezonu no chyba że uda mu się osiagnąć bardzo dobry wynik na przykład zdobycie pucharu Włoch czego mu życze.
Forza Giallorossi!!!!

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 15 mar 2005, 22:35

Uchi_UfFy pisze:Szkoda, wolałem żeby został Del Neri.Dla mnie to świetny fachowiec, który z byle jakiego Chievo zrobił drużynę na miarę pierwszej 5 w Italii.Ale cóż, trzeba się pogodzić z tym, myślałem, że do końca sezonu przeciuła, a na nowy zrobi już wszystko po swojemu i będzie Roma grać jak przystało na tak dobry zespół.Powodzenia Bruno :wink: :).
to samo słyszalem kiedy wczesnijsi trenerzy obejmowali merde :P :D

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 19 mar 2005, 13:14

Teraz czeka nas ciężka batalia na Olimpico z Milanem.
Licze na dobry wynik choć wiem że Milan to najlepszy zespół ligi włoskiej w tym roku.
Mam nadzieje, że nie będzie znów drukarni przeciwko nam:/

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 19 mar 2005, 14:18

Drukarni :?: :?: :?: nie sądze bo wygra lepszy w tym meczu a na pewno zasłużenie .....

Paparesta nie z tych .... ... .. . :!:

Ciężki mecz jak osobiscie uważam że to może [może ale nie musi] być kluczony mecz dla Milan jeśli chodzi o scudetto. Choć jest troche jeszcze kolejek. To póżniejszy rywale są o innej remownie. Co prawda można przegrać z każdym zwłaszcze w tym sezonie :roll: ale Juve pózniej gra z Lazio czy z Interem. A Lazio u siebie może ograć Juve bo oni zawsze mieli tak problem. Inter też jest głodny takich meczy.

Co do meczu to myśle nie nie zagramy skałą nie do przejścia - Cafu-Nesta - Stam - Maldini tylko Cafu - Stam - Maldini - Kaładze. Tez dobrze ale :D Mówi sie że Sandro zdrowy ale lepiej by nie ryzykowali. Pomoc standarda choinkowa :D Pirlo - Gattuso- Seedorf -- Kaka i Rui Costa a na szpicy Crespo lub .. Inzaghi.

Roma zagra nowym starym systeme Conti wprowadza tradycyjny 4-4-2. La Gazzetta awizuje skład bez Cassano jak w Coppa, De Rossi - Dellas zawiesznie no i Mexes. Bramkarz ten młody chyba zagra co z Viola w Coppa. W defensywie Roma ma problem ale toberdzie problem dnia bo forma zalezy w tym momecie ja nie ma kilku graczy. Tylko Chivu może zagrać jak zawsze czyli dobrze bo formy odzyskal szybko. Bramka Ferrariego z Viola pokazuje ze on nie do końca jest pewny no i Panucci i Cufre to skrzedlowi bo bedzą atakować. Jest w pomocy Mancini czy Dacurt. O Tottim i Montelli nie trzea pisać .....

Pewnie tifosi mają coś do siebie ale bedzie to inny mecz niż ten Roma : Juve. I podwzgledem kibiców i piłki ..... miejmy nadzie że też sedziowania ....

Conti - Ancelotti dwaj przyjaciele. Teraz walcza o inne cene ale to nadal mecz Mistrza i Vice Mistrza. Licze jak zawsze że wygra Milan. 2:1 chyba tak zakończył sie ostatni mecz miedzy nami na Olimpcio.

Ale ja mam w pamieci jeszcze ten ostatni na San Siro kiedy to z 2 minucie Sheva dał nam scudetto, Roma zagrał wspaniele ale i tak defensywy nie pokonała. Wtedy losy walki oscudetoo sie roztrzygneły Walczyliśmy o mistrz razem. Teraz jest inaczej ale to będzie KLASYK PEŁNA GEBĄ !!!!

**TO NIE BEDZIE MASZ ŻEBY SIE PODOBAĆ, TO PIERODO.... HIT DWA SŁOWA: :arrow: GRANDE CALCIO** :twisted: :twisted:

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

**FORZA GRANDE MILAN**

Pozdro !! Szacunek to coś czego nie .......

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”