Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 sie 2012, 0:39
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 31 sie 2012, 0:49
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 sie 2012, 0:51
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2012, 0:53
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 31 sie 2012, 13:02
Podobno w ostatniej chwili ma jeszcze do was trafić Antonelli. Może nie będzie tak najgorzej w tym sezonieMilan has made one last offer to Real Madrid for @KAKA: A 2 years loan until 2014 (Year when he ends his contract) [Mediaset]
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 31 sie 2012, 13:05
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 sie 2012, 13:11
Antonelli jest lepszy od Antoniniego. No, był dwa lata temu. Zeszły sezon miał zły, bo całą wiosnę stracił na urazy. Tak czy owak sam fakt bycia lewonożnym daje mu pewną przewagę. No i to nasz wychowanek.Podobno w ostatniej chwili ma jeszcze do was trafić Antonelli. Może nie będzie tak najgorzej w tym sezonie
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 31 sie 2012, 13:35
12:36 - No i się sprawdziło! Mamy nowego lewego obrońcę! Na razie jednak ściągnięty z Genoi Johad Ferretti wzmocni jedynie zespół primavery.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 31 sie 2012, 13:43
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 31 sie 2012, 13:44
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 sie 2012, 13:55
Morrow pisze:Wyczytałem w Guardianie, że De Jong ma dostawać 120.000 funtów tygodniowo. Jeśli tak to ładnie zaszaleliście
To już prawda.Daaaamian pisze:Ja z kolei czytałem, że ma dostawać 3 mln euro rocznie.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 31 sie 2012, 13:57
To chyba lepsze rozwiązanie niż przyjście Bendtnera czy Boriello.I tak spora ilość jest w przodzie co z jakością za wiele wspólnego nie ma - Pazzini, Bojan, Pato, Robson, Faraon.Mirek15 pisze:Nikogo już nie ściągniemy do ofensywy
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 sie 2012, 14:00
Konkretnie to 2,5 miliona euro rocznie. Majstersztyk.Ja z kolei czytałem, że ma dostawać 3 mln euro rocznie.
O Antonellim wiele można powiedzieć, ale w obronie daje stabilność. Messiego nie zatrzyma, ale nie spodziewam się, by grał gorzej od Antoniniego. Nie widzę powodu do krytykowania takiego wzmocnienia, choć wiadomo, chciałoby się ściągnąć Marcelo czy innego Evrę.Może być niezły dramat/komedia w tym sezonie
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 31 sie 2012, 14:00
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 sie 2012, 14:02
To fakt. Szkoda, że nie postaraliśmy się o VdV(na wylocie, obecnie przechodzi testy medyczne w Hamburgu) czy Affelaya.EnJoy's pisze:To chyba lepsze rozwiązanie niż przyjście Bendtnera czy Boriello.
Żaden z nich nie da nam nawet 10 bramek.EnJoy's pisze:Pazzini, Bojan, Pato, Robson, Faraon.
Nie zdziwię się jak po weekendzie będzie 6 pkt.Maciek (interista) pisze:A Galliani podobno powiedzial, ze Allegri nie ma juz zadnego alibi i ma walczyc o scudetto
Slim91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio