Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 02 lut 2012, 20:47
gruchalbn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2012, 20:50
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 02 lut 2012, 20:54
gruchalbn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lut 2012, 21:59
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lut 2012, 10:09
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 03 lut 2012, 12:14
I kto tu ma obsesjęMourinho obsesiona a los barcelonistas
Barcelona es la ciudad del mundo que más busca su nombre en Google
La sombra de Mourinho (86.100.000 millones de resultados en Google) puede con Guardiola (51.000.000).
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lut 2012, 12:26
AS twierdzi, że Barcelona ma obsesję na punkcie Mourinho. Według Google Trends w 2011 roku słowo Mourinho było najczęściej wyszukiwane w języku katalońskim. Na kolejnych miejscach znalazły się język hiszpański i ... polski. W tej samej klasyfikacji pod względem miast zwyciężyła Barcelona. Tylko 28 maja kiedy Guardiola powiedział, że Ferguson nie chciał go pozyskać w przeszłości, jego nazwisko było częściej wyszukiwane niż Mourinho. Na popularność Portugalczyka wpłynęły wg Google Trends m.in. konferencja prasowa ze słynnymi ¿por qué? i wypowiedź Piqué po Superpucharze Hiszpanii kiedy twierdził, że "Mourinho niszczy futbol hiszpański".
Przed chwilą sam sprawdziłem w Google Trends wyniki za 2011r. i uzyskałem inne rezultaty. Fraza "Mourinho" była najczęściej wyszukiwana po tym jak Barcelona zapowiedziała, że złoży doniesienie na Mou po półfinałach Ligi Mistrzów. W czołówkach krajów i języków nie ma Polski.
Poza tym jaka obsesja? Mou to sprytny kombinator a jego mlode pelikany wszystko lykaja.l Chyba Google Trends nie działa za dobrze. Wybrałem w filtrach Polskę w 2011 i dostałem wynik, że najczęściej wyszukiwano słowa "Mourinho" w Kielacach
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 03 lut 2012, 12:53
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 03 lut 2012, 13:04

Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 lut 2012, 13:27
Emerald
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 03 lut 2012, 17:41
aQer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 03 lut 2012, 17:58
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 03 lut 2012, 18:03
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 lut 2012, 18:04
No wlasnie od angielskiego kumpla, fana Spurs, zaslyszalem, ze cos tam sie mowi o Bale'u jako celu Barcy... mowie mu, ze to by bylo dziwne... tzn. mialoby jakis sens (patrzac na Daniego), ale wydaje mi sie, ze Bale tak jak gra ostatnimi czasy to juz nie jest obronca. A poza tym zestawiajac Daniego i Abidala jako bardziej ofensywnego i defensywnego... gdyby zamienic Abidala na Bale'a to tylko w wypadku zastapienia Daniego kims bardziej defensywnym (Montoya?)Professor Chaos pisze:Co do lewej obrony to mam nadzieję, że nie kupią czasem Bale'a
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio