FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1508

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
gruchalbn
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 02 lut 2012, 20:47

Kto by nie chciał mieć z nim zdjęcia 10 lat temu :P

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2012, 20:50

ten po prawej to ktoś znany? Bo tego po lewej to poznaje :P

Awatar użytkownika
gruchalbn
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 02 lut 2012, 20:54

Puyol i Cuenca 10 lat temu :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lut 2012, 21:59

Kolejne zdjęcie z cyklu "Wtedy zdjęcie z Nim było dla mnie czymś wyjątkowym - dziś dzielę z nim szatnię." Oczywiście to nie pierwsza ani nie ostatnia tego typu historia, ale nigdy mi się nie znudzą.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lut 2012, 10:09

Byla z Messim teraz z Puyolem...za jakis czas bedzie z cala ekipa wlacznie z ex zawodnikami. Fajny motyw i warty kontynuowania. Pokazuje ze marzenia moga sie spelnic dzieki ciezkiej pracy.

PS: Koncze czytac ksiazke o Messim i pozwole sobie wyrazic swoja opinie nt. ksiazek o FCB. Dla tych co chca wydac kase to polecam tylko Barca moim zyciem Xaviego. Najciekawsza ze wszystkich.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 03 lut 2012, 12:14

Mourinho obsesiona a los barcelonistas
Barcelona es la ciudad del mundo que más busca su nombre en Google
La sombra de Mourinho (86.100.000 millones de resultados en Google) puede con Guardiola (51.000.000).
I kto tu ma obsesję :D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lut 2012, 12:26

AS twierdzi, że Barcelona ma obsesję na punkcie Mourinho. Według Google Trends w 2011 roku słowo Mourinho było najczęściej wyszukiwane w języku katalońskim. Na kolejnych miejscach znalazły się język hiszpański i ... polski. W tej samej klasyfikacji pod względem miast zwyciężyła Barcelona. Tylko 28 maja kiedy Guardiola powiedział, że Ferguson nie chciał go pozyskać w przeszłości, jego nazwisko było częściej wyszukiwane niż Mourinho. Na popularność Portugalczyka wpłynęły wg Google Trends m.in. konferencja prasowa ze słynnymi ¿por qué? i wypowiedź Piqué po Superpucharze Hiszpanii kiedy twierdził, że "Mourinho niszczy futbol hiszpański".
Przed chwilą sam sprawdziłem w Google Trends wyniki za 2011r. i uzyskałem inne rezultaty. Fraza "Mourinho" była najczęściej wyszukiwana po tym jak Barcelona zapowiedziała, że złoży doniesienie na Mou po półfinałach Ligi Mistrzów. W czołówkach krajów i języków nie ma Polski.
l Chyba Google Trends nie działa za dobrze. Wybrałem w filtrach Polskę w 2011 i dostałem wynik, że najczęściej wyszukiwano słowa "Mourinho" w Kielacach
Poza tym jaka obsesja? Mou to sprytny kombinator a jego mlode pelikany wszystko lykaja.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 03 lut 2012, 12:53

Ale co powyższe cytaty mają udowadniać? Ktoś założył inny filtr i wyszły mu inne wyniki, mógł od razu napisać o fałszerstwie, byłoby prościej ;).

Kim są te młode pelikany tak z ciekawości?

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 03 lut 2012, 13:04

Obrazek

To lepsze wg. mnie :)

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 lut 2012, 13:27

Reke Guardioli sciska Iniesta, z tego co widze, ale pytanie brzmi, kim jest koles w srodku z medalem na szyi i smieszna fryzura?

Twaz wydaje mi sie znajoma, ale nie moge polaczyc z nazwiskiem :/

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lut 2012, 14:05

Valdes :wink:

Awatar użytkownika
aQer
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 03 lut 2012, 17:41

Uffff, nareszcie jakaś dobra wiadomość jeśli chodzi o kadrę. Oficjalnie Abidal przedłużył kontrakt do 2013 roku jednak jego formuła umożliwia mu grania na Camp Nou do 2015 roku, czego bym sobie bardzo życzył. Fakt ma chłop już swoje lata ale jeśli dałby radę wrócić do formy sprzed choroby to bezdyskusyjnie jeden z najlepszych obrońców na świecie. Ale mimo wszystko trzeba będzie się trochę zacząć rozglądać za lewym obrońcą tak na przyszłość.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 03 lut 2012, 17:58

Co do lewej obrony to mam nadzieję, że nie kupią czasem Bale'a... Neymar pewnie tak czy siak u nas wyląduje latem tego lub przyszłego roku. Może to i dobrze bo Afellay'a już jakoś u nas nie widzę. Jako tako sobie radził, a teraz po tej kontuzji piekielnie ciężko będzie mu się z powrotem dopasować do zespołu.

Awatar użytkownika
aQer
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 03 lut 2012, 18:03

Być może dobrym rozwiązaniem byłoby zamiast kogoś kupować zacząć wprowadzać do drużyny jakiegoś lewego obrońcę z La Masii. Jak wszyscy wiemy wiąże się to z pewnym ryzykiem brak doświadczenia, nerwy być może też brak wystarczających umiejętności. Jednak Pep wielokrotnie udowadniał, że nie boi się stawiać na młodych więc w tym wypadku tez tak może będzie.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 lut 2012, 18:04

Professor Chaos pisze:Co do lewej obrony to mam nadzieję, że nie kupią czasem Bale'a
No wlasnie od angielskiego kumpla, fana Spurs, zaslyszalem, ze cos tam sie mowi o Bale'u jako celu Barcy... mowie mu, ze to by bylo dziwne... tzn. mialoby jakis sens (patrzac na Daniego), ale wydaje mi sie, ze Bale tak jak gra ostatnimi czasy to juz nie jest obronca. A poza tym zestawiajac Daniego i Abidala jako bardziej ofensywnego i defensywnego... gdyby zamienic Abidala na Bale'a to tylko w wypadku zastapienia Daniego kims bardziej defensywnym (Montoya?)

Generalnie mam nadzieje, ze jak juz kogos sprowadza to nie za jakiesz szalone pieniadze.

Edit: wlasnie w La Masii nie ma lewych obroncow gotowych do wprowadzania. Ewentualnie Planas, ale to daaaaaaleka droga.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”