Na mój nos to Milan się tak interesuje Wszołkiem jak Sevilla Teodorczykiem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 23 sty 2013, 14:39
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sty 2013, 18:47
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 sty 2013, 19:01
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 sty 2013, 20:07
- Bardzo dokładnie przemyślałem swoją decyzję, gdyż mając oferty z takich klubów jak Borussia Dortmund czy Inter Mediolan potrzebowałem czasu na zyskanie pewności co do tego, że jest ona najlepsza z możliwych. Zdecydowałem się na kontynuowanie gry w Lechu Poznań. Jestem przekonany, że możliwości i warunki jakie stwarza mi klub, jak i cele stawiane przed drużyną w połączeniu z ciężką pracą jaką planuje wykonać pozwolą mi zostać naprawdę dobrym piłkarzem - mówi Karol Linetty.
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 sty 2013, 20:11
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 sty 2013, 20:12
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 sty 2013, 20:17
Nie musiał. Castillia nie potrzebuje wzmocnieńlisek_chz pisze:O Realu Madryt też nie
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 sty 2013, 20:30
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 sty 2013, 20:34
Tzn, że niby mi? Dlaczego? Nie mam podstaw ku temu, aby żałować jego wyboru. Spoko by było jakby przyszedł, ale nie zrobił tak, więc nic się nie stało. Mamy swoich chłopaków, Akademia dalej prowadzi treningi, więc mam nadzieję, że jeszcze nie jeden dobry grajek wychowa się tam.lisek_chz pisze:Masz rację BartekSkoczyła gula, że wolał jednak Lecha?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 sty 2013, 20:36
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 sty 2013, 20:39
Akurat w ataku niby może się wydawać, że jest ścisk, ale nic podobnego. Sagan może już nie grać całych spotkań, do tego Ljubo raczej nie wytrzyma całego sezonu (i tak w większości nie trenuje, tylko odpoczywa). Kucharczyk jednak totalnie zawodzi, a Efir wg mnie musi dostać szansę. Bereszyński też ją dostanie. Wszystko w jego rękachlisek_chz pisze:Oczywiście masz rację. Ciekawi mnie sytuacja Bereszyńskiego w Legii bo jest teraz Ljuboja, Sagan, Kucharczyk i Efir, który ostatnio błysnął w sparingu.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 sty 2013, 20:41
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 24 sty 2013, 11:15
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 sty 2013, 11:22
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 sty 2013, 11:29
TO jest środkowy. Zanim przyszedł do (L) do był środkowym. Ale wtedy był gówniarzem. Tutaj go przestawiono i się obsrał. Też wg mnie to taki Sanchez, a nawet Torresgrzegorzfcb pisze:Przecież Kucharczyka to nie jest środkowy napastnik, tylko skrzydłowy/boczny napastnik i to mocno przeciętny
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio