Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 30 maja 2013, 18:02
Wiloch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SzpaQQQ » 30 maja 2013, 18:25
Ja to bym skakał z radości. To najlepsza opcja na rynku trenerskim obecnie.Wiloch pisze:ale jeśliby okazało się to prawdą to byłbym zadowolony.
SzpaQQQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 maja 2013, 20:54
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 30 maja 2013, 21:00
Dwóch najlepszych? Ja tu widzę jednego najlepszego.cru pisze:mielibysmy dwoch najlepszych graczy ligi angielskiej u siebie
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 maja 2013, 21:02
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 maja 2013, 21:03
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 30 maja 2013, 21:05
Zwracam honor. Byłem święcie przekonany, że to Van Persie był drugi, a Suarez trzeci.cru pisze:O ile pamietam w plebistycie na najlepszego gracza roku boj byl pomiedzy Suarezem a Balem, czy cos pokrecilem? RvP pomiedzy nimi?
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 maja 2013, 21:33
No podobno powiedział. Ciekawe, czy to faktycznie prawda, czy tez jakiś dziennikarz przekrecil słowa TymoMinor pisze:Pojawiły się newsy wedle których Tymoszczuk powiedział dla jakiejś rosyjskiej telewizji, że Heynckes będzie trenował Real w przyszłym sezonie. Akarin albo jakiś inny fan Bayernu mógłby to potwierdzić?
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 maja 2013, 22:06
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 maja 2013, 22:08
i dwóch najwiekszych symulantów + suarez by sie z pepe dogadał we wiadomo jakiej kwestiiByloby calkiem wesolo gdyby podczas jednego okienka udalo sie wyciagnac Bale'a i Suareza - mielibysmy dwoch najlepszych graczy ligi angielskiej u siebie
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 30 maja 2013, 22:09
Wiloch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 31 maja 2013, 14:18
Wiloch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 31 maja 2013, 14:24
Na ten moment nie ale tylko czekać aż po takiej deklaracji zgłosi się PSG i Rosjanie. Pójdzie do Realu, wywalicie klauzulę i dostaniecie potężny zastrzyk jakościowy do ataku, coś czego wam brakowało w tym sezonie. Inna rzecz, że ciekawy jestem jak Urus odnajdzie się i czy nie rozpieprzy szatni, w której nie będzie największą gwiazdą.cru pisze:Sa w ogole jakies kluby zainteresowane sensownie Suarezem, poza Realem?
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 31 maja 2013, 14:30
Wiloch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 maja 2013, 14:34
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio