Mecz na wodzie
Tylko zastanawia mnie jak uznają ten mecz, w końcu się rozpoczął a miał być ostatnim z trzech w których pauzuje Mexes. Mam nadzieję że z Juve zagra bo inaczej wyjdę z siebie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 paź 2008, 1:00
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 01 lis 2008, 9:48
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lis 2008, 22:09

Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 01 lis 2008, 22:30
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lis 2008, 22:58
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lis 2008, 23:09
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lis 2008, 23:21
Jak to nie? Jest przecież Baptista który wszędzie grac potrafi - tak mawia wielki Spall(L)oczkerson pisze:Roma popełniła wielki błąd że nie sprowadziła nikogo kto by był wstanie zastąpić takiego Manciniego jakiego kiedyś oglądało się z wielką rozkoszą... Inna sprawa że tych błędów jest znacznie wiecej (gdzie jest snajper? wzmocnienia obrony klasowymi zawodnikami?
...ujowymi? Znasz gorsze słowa? Mamy nazwiska które wcisnęli nam rywale bo sami ich nie chcieli a nasz nieudolny zarząd dał się zrobić w konia. Kasy w cale tak mało nie wydaliśmy ale sprowadziliśmy popierdółki a nie grajków(L)oczkerson pisze:jakimi wzmocnieniami się Loria, Riise, Baptista?
W tamtym roku nawet jak grał Mancini to przechodził obok meczu i wyglądało to jakbyśmy grali w 10 więc nikt po nim nie płacze. Mówię że nic by nie zmienił to nic by nie zmienił(L)oczkerson pisze:Owszem Mancini gra teraz beznadziejnie i tak po prawdzie dokładnie tego się po nim spodziewałem kiedy przechodził do Interu, natomiast faktem jest że skrzydła Romy się totalnie posypały
I tysiąc innych, grał taka padakę że śmiało mogli Kaczyńskiego wprowadzić i gorzej by nie było. Czego się nie dotknął to zjebał. Wiele waszych akcji szło jego stroną itp(L)oczkerson pisze:Owszem błąd popełnił Riise przy golu Marchionniego
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lis 2008, 23:42
Pewnie że tak (tu zawsze się zgadzaliśmy bo ja też nie widziałem Manciniego w Romie po ostatnim sezonie), ale potrzeba było kogoś kto by zajął jego miejsce i zaczął grać tak na skrzydle jak Mancini za najlepszych czasów w Romie.W tamtym roku nawet jak grał Mancini to przechodził obok meczu i wyglądało to jakbyśmy grali w 10 więc nikt po nim nie płacze. Mówię że nic by nie zmienił to nic by nie zmienił![]()
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 lis 2008, 3:17
No trzeba było tylko że nikt nam skrzydłowych nie chciał wcisnąć więc braliśmy kogo dawali(L)oczkerson pisze:Pewnie że tak (tu zawsze się zgadzaliśmy bo ja też nie widziałem Manciniego w Romie po ostatnim sezonie), ale potrzeba było kogoś kto by zajął jego miejsce i zaczął grać tak na skrzydle jak Mancini za najlepszych czasów w Romie.
Widzisz że potrafisz(L)oczkerson pisze:Co do Riise to przemyślałem i przyznaje racje. Machionni, Grygera, Amauri czy Del Piero jeździli po nim jak po łysej kobyle.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 02 lis 2008, 17:36
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lis 2008, 22:48
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 lis 2008, 1:46
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 lis 2008, 3:16
Yukasz pisze:Łooo rzesz kuwa
To żeśmy sobie pochodzili
11 pedałów na boisku + 3 których weszło na boisko + jeden największy i w dodatku łysy na ławce.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 09 lis 2008, 10:17
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 lis 2008, 20:38
A co to jest PUEFA? Roma w tym sezonie jak na razie gra o utrzymanie a coś więcej to na dziś marzenie ściętej głowy, nawet PUEFASammyy pisze:Módl się Yukasz by Spalla wywalili szybciej niż stracicie szanse nawet na UEFE.
To nie zarząd, to popierdółkiTotnik_ASR pisze:Jak Totti skonczy kariere to Roma bedzie etatowym sredniakem Serie A chyba
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio