Komentatorzy - Strona 17

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 sie 2006, 23:15

Dziś Szpak przeszedł samego siebie. Na początku: „Szachtar żółte koszulki i czarne spodenki” później „Fernidao, Ferdinando, Fernadinho, Ferdinandao itp.” Lub jak kto woli: ”Agachacha, Agachoła, Agachua” Surma Brazylijczykiem ...

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 09 sie 2006, 23:26

Szpakowski nie rozróżnia piłkarzy:

"Prosze zobaczyć gdzie cofnął się Gottwald" a tam biega Edson.

A najlepsze jak Matuzalem z Surmą wymienili sobie "uprzejmości" a Szpakowski: "O i mieliśmy na boisku pierwsze brazylijskie spięcie" :shock:
Albo wysoko ocenia umiejętności techniczne Faziego, albo już niedowidzi i wali klopsa za klopsem.

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 10 sie 2006, 10:25

A jak się odmienia Szachtar ? Szachtaru czy Szachtara ? Jeśli to drugie, to kolejne wpadki Szpakowskiego :D

Awatar użytkownika
AnYa
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 02 wrz 2006, 19:23

Jesli chodzi o komentatorow to zdecydowanie najwygodniej mi sie slucha ekipy Polsatu Sport. To naprawde profesjonalka :) W telewizji publicznej juz jest poziom zdecydowanie nizszy.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 wrz 2006, 19:37

AnYa pisze:Jesli chodzi o komentatorow to zdecydowanie najwygodniej mi sie slucha ekipy Polsatu Sport. To naprawde profesjonalka
To chyba nie slyszalas komentatorow C+. Moze ten od Serie A prezentuje slabszy poziom, ale reszta jest bardzo dobra. Swoja droga - kiedy startuje najbrudniejszaliga swiata? Oczywiscie w oczyszczonej wersji?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2006, 19:47

Martinho pisze: To chyba nie slyszalas komentatorow C+. Moze ten od Serie A prezentuje slabszy poziom, ale reszta jest bardzo dobra. Swoja droga - kiedy startuje najbrudniejszaliga swiata? Oczywiscie w oczyszczonej wersji?

w nastepny weekend

www.betexplorer.com

Awatar użytkownika
AnYa
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 03 wrz 2006, 11:30

Martinho pisze:
AnYa pisze:Jesli chodzi o komentatorow to zdecydowanie najwygodniej mi sie slucha ekipy Polsatu Sport. To naprawde profesjonalka
To chyba nie slyszalas komentatorow C+. Moze ten od Serie A prezentuje slabszy poziom, ale reszta jest bardzo dobra.
Przyznaje sie ze nie slyszalam bo nie mam C+ niestety. Ale Polsat Sport nie ustepuje konkurecji a wrecz przeciwnie

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 wrz 2006, 14:51

AnYa pisze:Przyznaje sie ze nie slyszalam bo nie mam C+ niestety.
AnYa pisze: Polsat Sport nie ustepuje konkurecji a wrecz przeciwnie

To czemu piszesz ze nie ustepuje konkurencji "a wrecz przciwnie" jak nie slyszalas Twarusia, Smoka czy Orlowskiego? Moim zdaniem Canal + ma lepszych komentatorow od Polsatu. Mi z Polsatu podoba sie tak naprawde jedynie Pelka, bo Borka i Koltonia i ich zartow to nie za bardzo lubie sluchac.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 03 wrz 2006, 14:56

c+ ma najlepszych komentatorow i wszystko byloby ok gdyby nie wieszczycki on jest po prostu denny

Awatar użytkownika
AnYa
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 03 wrz 2006, 15:34

Martinho pisze:
To czemu piszesz ze nie ustepuje konkurencji "a wrecz przciwnie" jak nie slyszalas Twarusia, Smoka czy Orlowskiego?
Piszac konkurencja mialam na mysli glownie Telewizje Piubliczna. A o Canal+ sie nie wypowiadam po prostu :) Uwazam że ze wszystkich stacji sportowych jakie mialam okazje ogladac olsat Sport szczegolnie sie wyroznia. Ot,tyle

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 wrz 2006, 16:21

Oglądałem na canal+ klub kibica mecz pomiędzy Górnikiem Łęczna a Wisłą Płock ... normalnie taki badziewny mecz nieoglądał bym , ale komentatorzy mimo fatalnego meczu strasznie nudnego , potrafili mnie swoim ciekawym komentarzem zachęcić żebym obejżał ten mecz do końca , mimo ze komentarz często odbiegał od meczu z czego nie trzeba się dziwić bo nie było co komentować . Komentował Godlewski i ... ktoś tam ;)

Canal+ zdecydowanie ma najlepszych komentatorów w Polsce .

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 wrz 2006, 16:21

TS borys IFC pisze:c+ ma najlepszych komentatorow i wszystko byloby ok gdyby nie wieszczycki on jest po prostu denny

No niestety, o ile komentatorów C+ ma bardzo dobrych, tak do "ekspertów" (mam na myśli byłych lub obecnych piłkarzy) nie ma kompletnie szczęścia. Wieszczu, Dzwigała czy Śrutwa - jak ich słyszę to mnie ściska. Same banały, powtarzane każdego razu. Wieszczu co chwile gada o cwaniactwie boiskowym, Dzwigała każdego przeciętnego gracza OE określa jako piłkarza o bardzo dobrym wyszkoleniu a Śrutwa wypluwa słowa z taką prędkością, że aż boję się o jego migdałki :? .

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 wrz 2006, 18:23

AnYa pisze:Piszac konkurencja mialam na mysli glownie Telewizje Piubliczna
Telewizja Publiczna to nie jest zadna konkurencja. Oni sa bo sa.

Pisakk a co powiesz o Kaziu Wegrzynie? :D

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 wrz 2006, 17:59

O Kaziu zapomniałem :shock: . Fakt, z nich wszystkich wg mnie mowi najciekawiej, bo przynajmniej się tak często nie powtarza. Jednak szwankuje u niego trochę obiektywizm. Pamiętam jak podczas meczu Wisła - Korona Kaziu, były wiślak notabene, piał z zachwytu nad bezradnością drużyny z Krakowa, a Rosłoń, były legionista, próbował za każdym razem ich bronić. Czy to ja zwariowałem czy świat? Stawiam na to drugie, bo na pierwsze jestem zbyt fajny.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 wrz 2006, 18:06

Pisakk bo w tym meczu Wisła grała tylko górne piłki a jakie jest Motto Kazia ?

Pressing i gra piłką :twisted:

I Korona tak grała Hermes rozdzielał - Zganiacz kreował i Kazek w 7 niebie :] I tylko cukier w kierunku Korony :P

Lubie jak on jest na stanowisku - bo mówi co wie jezykiem piłkarskim czyli zakłąda ze taki mecz oglądają fani w temacie :] A Grzesiu Mielcarski czasem mówi tylko do kobiet :P Druga sprawa ze jak Kazek sie wkręci to masakra czuje klimat i żyje meczem - słynne:

"Dobrze :!: tak maja grac dobrze o i tak - pressin dobrze :!: "

70% komenatrza Kazia w czasie derbów Lodzi :P

P.S A pamietasz takie stare lapu Capu - w szatni Cracowi Kaziu w przerwie wpadł w szał - po meczu inna klimat - Kaziu ile kartek ? ... 3 :roll: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”