Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 17

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 16 sty 2005, 19:29

uważasz ze potrafisz rozmawiac normalnie to wkoncu to pokaż...
chociash nie dziwie sie Twoim "grypsom" patrząc na Twoj wiek..
a co do Wisły to jej ERA jush zaczyna powoli odchodzic... moze skoczyc podobnie jak Pogon Szczecin za czasow Gondora(czy jak mu tam :) ) jadnak zadnemu klubowi nie zycze takiego obrotu spraw.. jednak mazi nie boj siem w tym roku napewno nie spadniecie :P

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 16 sty 2005, 22:00

Nie wiem co bedzie z Wiselka boje sie gdyz druzyna zamiast sie przygotowywac do rundy jesienej to tam sie dzieje nie ciekawie. Zauwazylem jednak kilka pozytywow w tej przerwie zimowej jak:
:arrow: Sprowadzenie z wypozycznia mlodych obiecujacych zawodnikow Pawel Brozek i Lukasz Nawotczynski, zwlaszcza tego pierwszego
:arrow: Zatrudnienie Mielcarskiego w roli tzw skauta ktory niezle sobie jak narazie radzi znajdujac ciekawych zawodnikow do druzyny
:arrow: gwiazdy typu Zurawski i Szymkowiak nie chca za wszelka cene uciec z Krakowa na zachod lecz chca pomoc klubowi i rozwazaja tylko dobre oferty zeby pomoc klubowi

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 16 sty 2005, 22:24

Ja juz sie nie wypowiadam w tym temacie i nawet nie bede czytał i komentował niektorych bzdur jakie tu niektorzy wypisują. Zenada.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 16 sty 2005, 23:11

Wisełka ma się dobrze i jej przeciwnicy niech się martwią jak ją mają zatrzymac na wiosnę!
Będzie dobrze a ta zawierucha jest szczególnie nagłaśiana przez media.

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 17 sty 2005, 0:36

Mazi pisze:o kolejne bzdury... jaki milion euro??!! około 800-900 tysięcy. na pewno nie milion...

zdegradowane to chyba GKS bedzie... nie takie kluby miały nie takie kłopoty i jakos zostawaly w najwyzszej klasie rozgrywkowej. ba! i to z sukcesami(mistrz)...

a bezdomny to ty chyba jestes i Ci juz szajba odbija równo...
Jaka jest różnica, pomiędzy 900 tys. a 1 mln Euro? Dla każdego z nas osobiście duża, ale dla Wisły z zadłużeniem 12 mln jest to różnica znikoma. Ja bezdomny nie jestem (i nigdy nie byłem i być nie mam zamiaru). Choć nikomu nie kibicuję, to jednak nigdy nie sprzeniewierzę swych zasad. Natomiast za parę lat większość z was (tak, tak, z was!) zapomni o III-ligowej Wisełce i zaczniecie nieśmiało (a potem coraz smielej) pokazywać się np. na stadionie przy ulicy Kałuży, albo co gorsza Łazienkowskiej.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sty 2005, 14:04

Axel>>> dobrze ze to tylko twoje wymysły...a w III lidze to rezerwy grają....na Łazienkowskiej czy Kałuży to chyba ty sie predzej pokazesz...ty bys pewnie tak zrobił... niekibicujesz nikomu to bdzie ci to zwisac na jakim stadionie bedziesz:D

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 30 sty 2005, 12:02

Mirek Szymkowiak nie jest już graczem Wisły Kraków przechodzi do tureckiego Trabzonu za około 800 tys euro..

Powodzenia

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 30 sty 2005, 12:09

No to za nim pójdzie Żuraw, gdzieś usłyszałem/przeczytałem że Franka chcą do Rosji sprzedac :evil: LIPA ale mam nadzieje ze kupią dobrych zastepców :wink:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 12:12

Szymek w Trabzonsporze...Szkoda, że Żuraw nie poszedł do Levante... :(
Będzie grał być może "tylko"w lidze rosyjskiej, która ma dużo pieniędzy ale jeszcze jest bardziej rozrywkowa ale w najbliższych latach to ulegnie poprawie.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

PO co następcy??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 30 sty 2005, 12:18

Przecież w Wiśle już są następny: Paweł Brożek za Żurawia, Piotr Brożekk za Franka (Piotr gra często na lewej pomocy, ale na ataku w górniku dobrze gra), Sobolewski albo Kwiek za Szymka, Kowalczyk ewentualnie za starzejącego się Kłosa, Kuzera za Baszczyńskiego (jeżeli ktoś się skusi za jednego z najlepszych atakujących prawych obrońców w Europie), za Cantoro mogliby kupić Rachwała i już jest znowu skład na mistrza polski!!
Pozdro z Wrocławia dla kumpli z Wisły!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 12:32

No tak, ale gdyby w rundzie rewanżowej oni by mieli wskoczyć do "11"zamiast starych gwiazd to nie wyszł by to Wiśle na dobre.Wiadomo :arrow: za pare lat mogą być podporą rep. Polski(Brożki)no ale odrazu na głęboką wodę to mogą się utopić :lol:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 30 sty 2005, 12:51

Uchi_UfFy pisze:No tak, ale gdyby w rundzie rewanżowej oni by mieli wskoczyć do "11"zamiast starych gwiazd to nie wyszł by to Wiśle na dobre.Wiadomo :arrow: za pare lat mogą być podporą rep. Polski(Brożki)no ale odrazu na głęboką wodę to mogą się utopić :lol:
Nie zapomnij o Kuźbie na ataku, on już się sprawdził. A poza tym w składzuie zostaliby jeszcze doświadczeni zawodnicy: ZIeńczuk, Dawidowski, Głowacki, Stolarczyk, Mijajlović, Kłos, Kowalczyk, Głowacki (jego chyba też ktoś kupi :(), Majdan...
Także Wisła ma sszanse nawet z młodzymi zawodnikami!!
Tylko Wisła TS i Śląsk WKS!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 12:56

Nie no masz rację :arrow: zapomniałem o nich :) ale Kuźba to już nie ten sam Marcin co wiódł Wisełkę w PUEFA :(.Dawidowski jak wróci do formy kiedyś to też będzie jego sukces.Głowa zostanie niedługo raczej sprzedany.Mijajlović o mało co nie pojechał na IO więc też się nim zainteresują :).Ja osobiście nie uważam że to już początek końca Wisły.Liczka zrobi co trza, Śląsk, Lechia też i będzie (już jest :) )najlepsza Triada w Polsce :twisted:
Pozdro dla Motoru Lublin

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Widzisz widzisz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 30 sty 2005, 13:11

DO pierwszej ligi wejdzie mój ukochany Śląsk, Lechia Gdańsk, Motor, Miedź (my się z nią też lubimy), Jagiellonia (kumel Wisełki), Gryf (kumpel Lechii) i już będzie wkońcu prawdziwa pierwsza liga, a nie jakieś patałachy poza Wisłą...

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: Widzisz widzisz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 31 sty 2005, 10:55

Rom$on pisze:DO pierwszej ligi wejdzie mój ukochany Śląsk, Lechia Gdańsk, Motor, Miedź (my się z nią też lubimy), Jagiellonia (kumel Wisełki), Gryf (kumpel Lechii) i już będzie wkońcu prawdziwa pierwsza liga, a nie jakieś patałachy poza Wisłą...
Na pewno niezle przesadziłeś!
Ale marzy się nie jednemu by zobaczyc Wisłę,Ślaska i Lechię w 1 lidze

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”