chociash nie dziwie sie Twoim "grypsom" patrząc na Twoj wiek..
a co do Wisły to jej ERA jush zaczyna powoli odchodzic... moze skoczyc podobnie jak Pogon Szczecin za czasow Gondora(czy jak mu tam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 16 sty 2005, 19:29
baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 16 sty 2005, 22:00
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 16 sty 2005, 22:24
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 16 sty 2005, 23:11
tswidok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 17 sty 2005, 0:36
Jaka jest różnica, pomiędzy 900 tys. a 1 mln Euro? Dla każdego z nas osobiście duża, ale dla Wisły z zadłużeniem 12 mln jest to różnica znikoma. Ja bezdomny nie jestem (i nigdy nie byłem i być nie mam zamiaru). Choć nikomu nie kibicuję, to jednak nigdy nie sprzeniewierzę swych zasad. Natomiast za parę lat większość z was (tak, tak, z was!) zapomni o III-ligowej Wisełce i zaczniecie nieśmiało (a potem coraz smielej) pokazywać się np. na stadionie przy ulicy Kałuży, albo co gorsza Łazienkowskiej.Mazi pisze:o kolejne bzdury... jaki milion euro??!! około 800-900 tysięcy. na pewno nie milion...
zdegradowane to chyba GKS bedzie... nie takie kluby miały nie takie kłopoty i jakos zostawaly w najwyzszej klasie rozgrywkowej. ba! i to z sukcesami(mistrz)...
a bezdomny to ty chyba jestes i Ci juz szajba odbija równo...
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sty 2005, 14:04
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 30 sty 2005, 12:02
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 30 sty 2005, 12:09
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 12:12
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 30 sty 2005, 12:18
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 12:32
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 30 sty 2005, 12:51
Nie zapomnij o Kuźbie na ataku, on już się sprawdził. A poza tym w składzuie zostaliby jeszcze doświadczeni zawodnicy: ZIeńczuk, Dawidowski, Głowacki, Stolarczyk, Mijajlović, Kłos, Kowalczyk, Głowacki (jego chyba też ktoś kupiUchi_UfFy pisze:No tak, ale gdyby w rundzie rewanżowej oni by mieli wskoczyć do "11"zamiast starych gwiazd to nie wyszł by to Wiśle na dobre.Wiadomoza pare lat mogą być podporą rep. Polski(Brożki)no ale odrazu na głęboką wodę to mogą się utopić
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 12:56
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 30 sty 2005, 13:11
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 31 sty 2005, 10:55
Na pewno niezle przesadziłeś!Rom$on pisze:DO pierwszej ligi wejdzie mój ukochany Śląsk, Lechia Gdańsk, Motor, Miedź (my się z nią też lubimy), Jagiellonia (kumel Wisełki), Gryf (kumpel Lechii) i już będzie wkońcu prawdziwa pierwsza liga, a nie jakieś patałachy poza Wisłą...
tswidok
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio