Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 02 maja 2011, 9:27
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 maja 2011, 9:34
Nie przystanie, 0 szans. To taki manifest, żeby świat się dowiedział jak Far$a kradnie.Professor Chaos pisze:Jeśli UEFA przystoi na takie coś to będzie przekręt i absurd stulecia
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 02 maja 2011, 9:42
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 02 maja 2011, 11:39
Wy to k**** macie tupet takie rzeczy wygadywać po meczu gdzie pół świata widziało jak się za twarz zawodnicy Barcelony łapali i zyskali przewagę 1 zawodnika na boisku po scenie aktorskiej. Wszyscy widzieli rok temu czerwo zawodnika Interu po kolejne świetnej grze aktorskiej zawodnika Barcelony tak się właśnie zdobywa przewagę na boisku jak bramkę trudno wcisnąć. Potem wychodzi taki Xavi i mówi że "wygrał football" to aż się ręce załamują i zarazem składają do "facepalm'a".Professor Chaos pisze:Mam nadzieję, że nie. Oby UEFA pokazała się z dobrej strony i zwróciła uwagę na to, że problem ze wszystkim (sędziowaniem, symulacją etc.) jest tylko wtedy, kiedy wielki Jose przegrywa.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 02 maja 2011, 12:24
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 02 maja 2011, 12:30
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 maja 2011, 12:33
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 maja 2011, 12:52
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 maja 2011, 12:57
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 maja 2011, 13:00
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 maja 2011, 13:43
Kara pieniężna byłaby najgorszą z możliwych opcji. Podejrzewam, że byłaby w wysokości MAX jego dniówki.MGiggs pisze: Jesli odemnie by zalezało to bym ukarał pedro ale kara pienięzną.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 maja 2011, 13:43
nie wiem czy zauwazyles ale wczoraj Fabio podobnie faulowal Ruska i jakos nikt nie mial pretensji. To sa faule. A lapanie za twarz to jak wczesniej pisalem zenada.Facet celowo prowokuje rywali trzymajac sie za twarz gdy sam wbiegł w ramie Arbeloy. PO czystym odbiorze Marcelo rzuca sie do niego z łapami
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2011, 13:57
mieli materiał (tuż po meczu ze studia zdaje się) na którym było widać, że kontaktu z nogą Alvesa nie byłoBienias pisze:MGiggs nie wiem co mial sky,
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 02 maja 2011, 14:02
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: josey_wales » 02 maja 2011, 14:20
i co sie dzieje z użytkownikami... WSZYSTKIE ZAPISY ZARAZ PO MECZU TO FEJKIjosey_wales pisze:Loczki pisze:koleczka, ktore pokazuja brak styku sa po kopniaku. Ale ogladajcie dalej w "zdupy" jakosci gdzie brakuje klatek.
http://www.youtube.com/watch?v=6jFTX6TK ... re=related
masz swoj piruet.
http://www.youtube.com/watch?v=QaBlMTUcI44
tu tez idzie ladnie zlapac. Wiec skonczcie juz pieprzyc, ze nie bylo faulu bo to jest zalosne. Byl faul, nie na czerwo. EOT.
jak tak dalej pojdzie to fani madrytu dopatrza sie jeszcze jak Alves podczas piruetu daje placka w lysine pepkowi, i zapodaje kopa Marcelo.
Dalej uwazacie, ze kopa nie bylo ?
Sergio fakt, wkur*ia mnie, mam nadzieje ze Pep cos z nim zrobi.
jeżeli pepe otrzymał czerwoną kartkę to sergio powinien otrzymać w cdr czerwo + kilkumiesięczne zawieszenie.
I kolego... jeżeli ty mówisz ze kontakt - kontakty to masz w ścianach - to ja cie serdecznie z tego miejsca pozdrawiam. 10s po zejsciu na noszach alves już biega z usmiechem na ryju. Wiec nie wrzucaj tu fejków bo ich teraz bedzie cale mnostwo na necie.
I nie chodzi mi o to czy pepe go kopnął czy nie. Chodzi mi o samo zachowanie się ALVESA. Za to co zrobił powinien otrzymać kilkumiesięczną banicję na gre w piłkę. I jeszcze jedno: odpowiedz mi dlaczego rpzy takiej samej sytuacji przy wejsciu Sergio w Xabiego ten pierwszy nie otrzymał kartki? Otóż ja ci odpowiem... Xabi nie wywijał 100 piruetów, nie tarzał się po murawie, nie wzywał pomocy lekarzy, nie chciał by znoszono go na noszach. I na tym polega cała różnica.
Nie może być tak, że zachowania aktorskie poszkodowanego + zachowanie jego kumpli (otoczenie sędziego w łańcuszku i pokazywanie by ten dał kartke) NIE MOŻE WPŁYWAĆ na DECYZJĘ SĘDZIEGO. Jeżeli tak się dzieje (a tego już nie zaprzeczysz, gdyż to u więcejnizklubu funkcjonuje na porządku dziennym w meczach o stawkę), tzn. ze z piłką nożną, a w zasadzie z sędziami i UEFA jest obecnie bardzo źle.
Pozdrawiam Cię Serdecznie
P.S Zaraz dzieci szczescia z la masii zaczną gadać że pepe złamał alvesowi nogę jednak ten dzięki lekarzom mógł kontynuować grę nie no litości
josey_wales
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio