Zlatan Ibrahimovic - Strona 18

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 sie 2007, 20:45

Sawyer pisze:To nie sa oficjalne, nie ?
Nie, to są takie undergroundowe. :roll:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 sie 2007, 20:48

Po pierwsze - to nie ten temat, a po drugie - w mojej prywatnej opinii te koszulki Interu sa najfajniejsze sposrod wszystkich wielkich klubow. Wylaczajac oczywiscie Real, ale tu dochodza elementy sentymentalne.
Naprawde mi sie podobaja.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sie 2007, 22:02

Sawyer pisze:nie załamuj mnie ze to co masz w avatarze to sa koszulki Interu na nowy sezon ? ... Okropne chyba ze maja siedzibe w Malborku .

To na środku koszulek to krzyż na droge dla Juventusu.

Co do tematu to ciekawe ile Ibra strzeli w tym sezonie bramek dla Juve ? ja stawiam, że poprawi swój ostatni dorobek i zdobędzie klasyczne 7.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 sie 2007, 23:25

Możecie pieprzyć o Ibrahimovicu ile chcecie, ale prawda jest taka, że był kluczowym zawodnikiem Interu w mistrzowskim sezonie. A w Juve? Był odkryciem Serie A w swoim pierwszym sezonie, grał regularnie w Juve przyczyniając się do 2 scudetti.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sie 2007, 23:30

Nie można zapomnieć że w klubie z Turynu notował wiele strat, strzałów w trybuny i dziwnych dośrodkowań. Dobre mecze przeplatał złymi i te jego często wpadki gdy nie wytrzymywał psychicznie. Teraz zdaje się jest lepszy piłkarsko bo zmądrzał i się ustabilizował.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 sie 2007, 23:34

Capello nigdy nie miał jaj (jak mi ktoś napisze o Toure to się wkurzę!), żeby karać piłkarzy za jakiekolwiek wybryki. Cassano w Romie też dostawał jedynie klapsy.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sie 2007, 23:40

Nie miał i nie ma, jak go Real potrafił wystawić po wygranym mistrzostwie... Ibra w tym sezonie mniej faulował i nie strzelał fochów na boisku. Inter ma z niego pożytek większy niż miał z niego klub z Turynu.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sie 2007, 0:07

Sero pisze:To na środku koszulek to krzyż na droge dla Juventusu
Zaczepki szukasz ? Przykre.

Zlatan ? hmm zobaczymy jak bedzie, w Juve 1 sezon też miał super, w drugim było gorzej, ciekawe jak bedzie w Interze, Życze mu jak najlepiej.

Sero pisze:Co do tematu to ciekawe ile Ibra strzeli w tym sezonie bramek dla Juve

Biorąc pod uwage, że gramy z interem tylko 2 mecze, to nie widze tego najlepiej, bo sam przyzansz ze prawdopodobienstwo strzelenia Own Goal przez Ibre jest bliskie 0.

Pozdrawiam serdecznie.

Awatar użytkownika
Baszczu_Inter
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baszczu_Inter » 10 sie 2007, 0:11

Moim skromnym zdaniem kasa zapłacona za Ibrahimovica się spłaca. Na pewno jest kontrowersyjny i zaczepny (pamiętam jak na początku sezonu w niedługim odstępie czasowym zarobił 3 czerwone kartki), ale mimo wszystko to co potrafi zrobić z piłką to majstersztyk. Wiele jednak zweryfikuje II sezon w Interze w wykonaniu Zlatana. Mam nadzieję, że będzie on jeszcze lepszy. :)

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 10 sie 2007, 4:31

Baszczu_Inter pisze:Moim skromnym zdaniem kasa zapłacona za Ibrahimovica się spłaca. Na pewno jest kontrowersyjny i zaczepny (pamiętam jak na początku sezonu w niedługim odstępie czasowym zarobił 3 czerwone kartki), ale mimo wszystko to co potrafi zrobić z piłką to majstersztyk. Wiele jednak zweryfikuje II sezon w Interze w wykonaniu Zlatana. Mam nadzieję, że będzie on jeszcze lepszy. :)
No no zgadzam sie kasa się zwraca :] ale zawsze jak dostanie ta czerwona kartke da troche pograć innym :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 sie 2007, 8:41

Łukasz_ pisze:Inter ma z niego pożytek większy niż miał z niego klub z Turynu.

Nie wiem czy patrze przez różowe okulary kibica Interu, ale jak dla mnie Ibrahimovic był jednym z najlepszych na świecie i drugi obok Kaki jeśli chodzi o ligę wśród piłkarzy. Z pewnością jego rola w mistrzostwo jest trudna do przecenienia. Co prawda zawiódł trochę w Lidze Mistrzów, ale wierzę, że w tym sezonie postraszy i w tych rozgrywkach.
Pozatym jeśli Inter ma wychowywać tak niesfornych piłkarzy jak Zlatan, to może i z Cassano w przyszłości się uda :p

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 sie 2007, 8:43

Sero może trochę przez różowe okulary ;) Totti był IMO lepszym zawodnikiem w tym sezonie.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 sie 2007, 8:54

Sero pisze:Pozatym jeśli Inter ma wychowywać tak niesfornych piłkarzy jak Zlatan

:shock: od kiedy Inter go wychowal, czy wychowuje?

Łukasz_ pisze:Sero może trochę przez różowe okulary Wink Totti był IMO lepszym zawodnikiem w tym sezonie.

Gdyby byl lepszym zawodnikiem w tym sezonie, to Roma nie mialaby, az takiej straty do lidera. Ibrahimovic ma, moim zdaniem, wiekszy wplyw na zespol, niz Totti.

Łukasz_ pisze:Nie można zapomnieć że w klubie z Turynu notował wiele strat, strzałów w trybuny i dziwnych dośrodkowań. Dobre mecze przeplatał złymi i te jego często wpadki gdy nie wytrzymywał psychicznie. Teraz zdaje się jest lepszy piłkarsko bo zmądrzał i się ustabilizował.

W Interze mial tez takie mecze. Zreszta chodzi o pierwszy sezon Zlatana w Turynie, drugi rzeczywiscie byl mniej udany.

Miedzy pierwszym sezonem Ibrahimovica w Turynie, a pierwszym w Interze, nie ma wielkich roznic jakosciowych.

Swoja droga pamietam jak fani Interu twierdzili, ze to marny pilkarz, gdy gral w Juventusie :lol: punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 sie 2007, 8:59

Lakier pisze: od kiedy Inter go wychowal, czy wychowuje?

Od sezonu, kiedy to przestał być niesfornym dzieciakiem.
Dla niewtajemniczonych moja wypowiedź mocno naciągana.

Łukasz_ pisze:Totti był IMO lepszym zawodnikiem w tym sezonie.

Zależy jak na to spojrzeć. Totti strzelił najwięcej goli, ale czy miał równie sporo udanych dryblingów, celnych podań i asyst ? Jeśli już był lepszy to napewno minimalnie ;]

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 sie 2007, 9:10

Sero pisze:Od sezonu, kiedy to przestał być niesfornym dzieciakiem.
Dla niewtajemniczonych moja wypowiedź mocno naciągana.

Za bardzo nie rozumie sensu jej naciagania.

Co do dzieciaka, to Zlatan zostanie nim zawsze.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”