FMy - Strona 18

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Talenty:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 sty 2005, 19:59

Na rozgrywających nie nadają się obrońcy. Ja zacząłem z MAnagerem od sezonu 01/02. Ale powiem wam, że jak do tej pory to największym talentem (w Championshipie 4) był Marcin Szulik. W 2013 roku, jak grałem reprezentacją Polski, to on miał chyba 37 czy 38 lat, grał w Wiśle miał 9 not po 20 (m.in. drybling, finishing. tehnigue. acceleration, passing). Był najlepszym piłkarzem świata roku 2012 i był wart (przez swój wiek mu zaniżyli) 8 mln E. A w 03/04 to zarąbiści byli skandynawowie: Trond Erik Bertelsen (w Championshipie 5 też jest dobry), Daniel Fredheim Holm (ten też), Daniel Braathen. A w Polsce w championshipie 5 zarąbiści są: Konrad Nowak z Motoru, Janukiewicz ze Śląska, Golański z ŁKS'u (trudno go nie znać) i wielu innych młodych napastników. Ale warto zwrócić uwagę na Łukasza Gargułę. W Polsce to znany zawodnik, ale w tym Managerze jest barzo tani, a on wymiata na prawej stronie. I tak jak w poprednim Championshipie to Freddy William Thompson jest suuuper rozgrywającym.
Mam jedno drobne pytanie w jakim teraz klubie gra wonderkid - Diego, ten reprezentant Brazylii, w poprzednim sezonie grał w Santosie, a teraz nie mogę go w ogóle znaleść.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 sty 2005, 20:01

Diego obecnie gra w Porto.

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Re: Talenty:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 28 sty 2005, 20:14

Rom$on pisze:Na rozgrywających nie nadają się obrońcy. Ja zacząłem z MAnagerem od sezonu 01/02. Ale powiem wam, że jak do tej pory to największym talentem (w Championshipie 4) był Marcin Szulik. W 2013 roku, jak grałem reprezentacją Polski, to on miał chyba 37 czy 38 lat, grał w Wiśle miał 9 not po 20 (m.in. drybling, finishing. tehnigue. acceleration, passing). Był najlepszym piłkarzem świata roku 2012 i był wart (przez swój wiek mu zaniżyli) 8 mln E. A w 03/04 to zarąbiści byli skandynawowie: Trond Erik Bertelsen (w Championshipie 5 też jest dobry), Daniel Fredheim Holm (ten też), Daniel Braathen. A w Polsce w championshipie 5 zarąbiści są: Konrad Nowak z Motoru, Janukiewicz ze Śląska, Golański z ŁKS'u (trudno go nie znać) i wielu innych młodych napastników. Ale warto zwrócić uwagę na Łukasza Gargułę. W Polsce to znany zawodnik, ale w tym Managerze jest barzo tani, a on wymiata na prawej stronie. I tak jak w poprednim Championshipie to Freddy William Thompson jest suuuper rozgrywającym.
Mam jedno drobne pytanie w jakim teraz klubie gra wonderkid - Diego, ten reprezentant Brazylii, w poprzednim sezonie grał w Santosie, a teraz nie mogę go w ogóle znaleść.
Załatw sobie mistrzu FM 2005 i pograj sobie i będziesz sie mógł wypowiadać na temat a nie wyjeżdzasz nam ze starymi CM w dziale FM....

Awatar użytkownika
Miquś
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miquś » 28 sty 2005, 20:16

3 ostrzeżenia dla Kotka za głupie posty. Jeszcze trochę i zbanuję tego użytkownika....
Ostatnio zmieniony 28 sty 2005, 20:16 przez Miquś, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 28 sty 2005, 20:16

Ten Diego o ktorym mowisz gra teraz w Porto, niemow ze o tym nie slyszales :D A co do managera to teraz sciagnalem sobie do Feyenoordu Diego, Jankulovicha, Dellasa, i Arune :D wszystkich polecam :)

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 28 sty 2005, 20:17

Miquś pisze:3 ostrzeżenia dla Kotka za głupie posty. Jeszcze trochę i zbanuję tego użytkownika....
Ostrzeżenie za rzekome nabijanie postów. Poza tym dostałeś bana i nie stosujesz się do regulaminu, więc mam prawo cie zbanować - tyle ode mnie.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

ehhh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 sty 2005, 20:45

Ja już od dawna mam CM5. i mówiłem o piłkarzach dobrych dla tego CM'a (Konrad Nowak, Golański, Garguła (polecam!!), Freddy William Thompson itd.). Ja w tej chwili gram Wisłą i złożyłem sobie całkiem ciekawy skład. Polecam Krzysztofa Bąka z Polonii, on jest kimś w stylu Fiore z Lazio, a o wiele młodszym. Jak mi się znudzi tn save to oczywiście zagram sobie Liverpoolem albo Feyenoordem. W tym Managerze w Feyenoordzie znowu zarąbisty jest Loovens i Harbuzi. Ale najlepsze jest to, że z Managera już od ponad roku znałem Mohameda Zidana, a teraz się okazało, że go Werder kupił.

P.S.
A o Diego to naprawdę nie wiedziałem, upsssss!!

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 sty 2005, 21:31

Potrzebuję prawego obrońcy do 10 mln euro. Musi być bardzo dobry, do ofensywnie grającej drużyny. Nalepiej żeby był dość młody, nieźle się kiwał i wrzucał, parametry obronne też niewykluczone. Najlepiej jakby jeszcze był z paszportem UE ;)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 sty 2005, 21:54

sprobuj mexesa sciagnac, moze alexa, jak nie to w reprezentacji czech jest taki mlodzian nie pamietam jak sie nazywa popatrz w parametrach a znajdziesz dobrego :D i za male pieniadze, jeszcze jak sie uda to moze chivu sciagniesz

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 sty 2005, 22:07

Kotek pisze:Potrzebuję prawego obrońcy do 10 mln euro. Musi być bardzo dobry, do ofensywnie grającej drużyny. Nalepiej żeby był dość młody, nieźle się kiwał i wrzucał, parametry obronne też niewykluczone. Najlepiej jakby jeszcze był z paszportem UE ;)
Sprobuj Song Chong Guga sciagnac naprawde dobry zawodnik, moze nie ma paszportu UE ale ma paszport Polsatu :D :wink:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 sty 2005, 22:10

mimek pisze:
Kotek pisze:Potrzebuję prawego obrońcy do 10 mln euro. Musi być bardzo dobry, do ofensywnie grającej drużyny. Nalepiej żeby był dość młody, nieźle się kiwał i wrzucał, parametry obronne też niewykluczone. Najlepiej jakby jeszcze był z paszportem UE ;)
Sprobuj Song Chong Guga sciagnac naprawde dobry zawodnik, moze nie ma paszportu UE ale ma paszport Polsatu :D :wink:
LOL

Spróbuję ściągnąć Fernando z Bragi. Podobniesz ma wypasione umiejętności. Tackling 20, dribbling 16, crossing 16 i tak dalej. I ma z osiemnaście lat :wink:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 30 sty 2005, 17:25

Kotek pisze:
mimek pisze:
LOL

Spróbuję ściągnąć Fernando z Bragi. Podobniesz ma wypasione umiejętności. Tackling 20, dribbling 16, crossing 16 i tak dalej. I ma z osiemnaście lat :wink:
Ja bym postawił na jednego z dwóch. Jeżeli chcesz mieć dobrago, sprawdzoego, ale nie młodego, to polecam Baszcza (Marcina Baszczyńskiego) on wymiata w tej grze. Jeżeli chodzi o młodych to radziłbym tak jak poprzedni mówca - Fernando z Bragi albo Fernando Varela z Betisu (on czasami jest drogi - ok 12mln E a czasami tani 5 mln E)

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 19:12

Pany :!: Najlepszą strategią jest korzystanie z tzw."Prawa Bosmana" :lol:
ściągnełem wielu wspaniałych piłkarzy do mojej Romy.Szczerze mówiąc przesadziłem bo miałem w kadrze po 6 napastników co najmniej średniodobrych.np Fernando Torres grzał ławę. :lol:Oto mój skład w najlepszym momencie:
------------------------Pellizzoli(Frey)

Bonera--------Heitinga----------Lucio--------De Jong

-------------------------De Rossi

Ruben Oliviera(wymiata !!)------------------Seedorf

--------------------------Totti

-----------Cassano---------------Berbatov

Wszyscy za darmo !! Rzecz jasna troche sezonów to trwało ale jest ! :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 sty 2005, 19:17

Miguel 8) ja mam go usiebie i gra bardzo dobrze w defensywie jak i ofensywie.

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 30 sty 2005, 19:52

Jankulovski jest dobry, bo uniwersalny, u mnie na ławie, ale czesto wchodzi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”