Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 13 maja 2006, 16:03
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 maja 2006, 16:25
Widziałes gre Foggi w Ascoli ? Wiesz ze on tam jest najlepszym piłkarzem ich wiesz ze on wraca do Milanu posezonie gdyby był słaby anpewno nie powrocił by.ossy pisze: A może lepiej Foggie wz0iąc na mundial za niego?
Ambrosini nie pojedzie ale z tego powodu ze ma kontuzje wogole w ten sezon ma stracony własnie przez kontuzje ale na pcozatku sezonu wygryzł ze składu Rino i grał bardzo dobrze niestety kontuzjaossy pisze:Ambrosini Jeden mi pisze ze Mauro formą nie grzeszy, a czym Ambro grzeszy? Poza tym wymiana sporej liczy zawodników w pierwszej jedenastce na 3 tygodnie przed mundialem na pewno nnie wyjdze na dobre Italii...
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 maja 2006, 16:26
BartekTS pisze:Wiesz ossy Azzurri o ile mi wiadomo nie ograniczają sie tylko do graczy SD.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 maja 2006, 16:32
ale co zrobimy jak bedzie koniecznosc odrzucenia ich od kadry?! trzeba kims ta dziure zalatac...nie wiem czy za GiGiego pojedzie Amelia...czy Abiatti..ale zostal tylko oni bo jak czytalem na gazzetta De Sanctis nie jedzie na bank;/ to co sie traz dzieje w Wloskiej pilce przechodzi wszelkie pojecie....co chwile nowe oskarzenia...co chwile nowe ujawniane rozmowy...Mam tylko nadzieje ze to wszystko zmierza ku dobremu...i nie odbije sie to bardzo na wystepie Italii na MS!!! FORZA ITALIA!!!!bagg pisze:Nie ma godnych zastepcow w kadrze takich zawodnikow jak Canna czy Zambrotta. Nie ma. Co do Buffona mozna spekulowac, ze niby po kontuzji, itd. ale jak ktos kiedys powiedzial 'Nawet z wybita reka Gigi jest najlepszym wloskim bramkarzem'.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 maja 2006, 17:25
Stefano Tacconi. Były Juventino.bagg pisze: ale jak ktos kiedys powiedzial 'Nawet z wybita reka Gigi jest najlepszym wloskim bramkarzem'.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 13 maja 2006, 18:56
bagg pisze:No pewnie, Azzurri skladaja sie z samych graczy Interu.
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 maja 2006, 21:42
Gdzie ja napisałem że był kontuzjowany? Był zawieszony na kilka kolejek jakbys nie wiedział.BartekTS pisze:bagg pisze:No pewnie, Azzurri skladaja sie z samych graczy Interu.
Nie wogule się z nich nie składają dlatego nie pisze nic o graczach Interu ale wiesz twój kolega(kibic SD) powiedział, że kadra źle wygląda bez Camoranesiego a sam nie widział wyczów młodego Foggi...
Nie wie nie pisze!![]()
Poczekaj ossy bo strone wczesniej napisałes ze był kontuzjowany i nie grał długo wrócił na Palermo to po co brac Rekonwalescenta?![]()
dzięcioł - to chodzi o sędziego a nie bramkarza!![]()
Bagg - nie ma ludzi nie zastąpionych
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 maja 2006, 14:11
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 15 maja 2006, 14:18
BartekTS pisze:to chodzi o sędziego a nie bramkarza!
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2006, 17:10

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 maja 2006, 17:31
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2006, 17:42
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 15 maja 2006, 18:01
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 maja 2006, 18:11
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Bramarze: Buffon (Juventus), Peruzzi (Lazio), Amelia (Livorno)
Obrońcy: Zambrotta (Juventus), Nesta (Milan), Cannavaro (Juventus), Grosso (Palermo), Zaccardo (Palermo), Barzagli (Palermo), Materazzi (Inter), Oddo (Lazio)
Pomocnicy: Camoranesi (Juventus), Pirlo (Milan), Gattuso (Milan), De Rossi (Roma), Perrotta (Roma), Barone (Palermo)
Napastnicy: Totti (Roma), Toni (Fiorentina), Gilardino (Milan), Del Piero (Juventus), Inzaghi (Milan), Iaquinta (Udinese)
Rezerwa: De Sanctis (Udinese), Bonera (Parma), Marchionni (Parma), Semioli (Chievo)
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2006, 18:13
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio