MŚ 2006: Polacy na mundialu - Strona 18

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 cze 2006, 19:51

Bosacki raczej gral dobrze wiosna i raczje zaliczal sie do najlepszych na swojej pozycji, a wsrod Polakow napewno byl w czolowce, zreszta jego poczatkowy brak mnie bardzo zaskoczyl. Z pewnoscia to cos nowego i moze zaskoczenie. Dobrze ze nie gra Szymek, jest wogole bez formy i lepiej zeby nabral pokory, bo niektorzy naprawde czuja sie bardzo pewnie w skladzie i to przeklada sie na boisko :evil: Ustawienie jest w miare mysle ze zagramy raczej 1-4-4-1-1 z wysunietym Zurawskim i operujacym za nim Smolarkiem, cieszy takze obecnosc Jelenia, bo on widac ze ma ogromna chec pokazania sie zreszta jest takze w formie :P Obstawiam 2-1 dla nas, trzeba byc patriota :oops:

Mialo byc WIOSNĄ uuuuuuups
Ostatnio zmieniony 14 cze 2006, 20:29 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 cze 2006, 19:58

Messi E2 Ronaldinho pisze:Ustawienie jest w miare mysle ze zagramy raczej 1-4-4-1-1 z wysunietym Zurawskim i operujacym za nim Smolarkiem,
Jeśli taki będzie skład to napewno nie zagramy tak jak mówisz. Wysunięty byłby Smolarek a za nim grał by Żurawski. Co jak co ale Żuraw nie jest typem napastnik który potrafi grać samotnie na szpycy a Smolarek napewno nie dał by sobie rady w rozgywaniu piłki. Nie wiadomo jak się Maciek spełni w tej roli, o ile dobrze pamiętam to już raz tak graliśmy jako reprezentacja (z Żurawskim w pomocy) i nie wyszło to najlepiej.

Bądźmy jednak dobrej myśli ;) Ja obstawiam remis - 1:1 lub 0:0

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 cze 2006, 20:06

Bosacki na obronie :?: Miejmy nadzieje ze pokaze sie z lepszej strony niz Friedrich z Kostaryka :roll: Mi bardziej pasowalby Lewandowski... Co do pomocy to wiekszych zaskoczen nie ma to samo sie tyczy ataku. Wiec mamy 2 defensywnych pomocnikow wiec Zurawski bedzie sie bral za rozgrywanie...Pozostaje zyczyc powodzenia. 1:0 dla nas ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2006, 20:08

Messi E2 Ronaldinho pisze:Bosacki raczej gral dobrze jesienia i raczje zaliczal sie do najlepszych na swojej pozycji,
Wiesz co bylo jesienia :?: :!: chociazby franek wymiatal a teraz gra p[iach

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 14 cze 2006, 20:17

czeher pisze:Bosacki raczej gral dobrze jesienia i raczje zaliczal sie do najlepszych na swojej pozycji,

Wiesz co bylo jesienia chociazby franek wymiatal a teraz gra p[iach
Bosacki jesenia nie gral :lol:

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 14 cze 2006, 20:18

Bosacki w bundeslidze to kompletne dno - jechali z nim jak chcieli, wogóle bez szybkości, zwrotności- niech lepiej idzie do tej swojej firmy budowlanej, itp. jezeli nie Wielki gieroj JOP to juzlepiej Lewandao, jk by nie patrzec gra w najbogatszej ukrainskiej druzynie i gdyby byl zly to mogliby kupic sobie kogos innego, as pozatym jest silny i waleczny. A tak wogole to obrona powinna zostac bez zmian, nie zadecydowaly bledy pojedynczych osó [img]b%20ale%20calej%20formacji.%20Szymek%20tez%20powinien%20grac%20bo%20niem%20amy%20nikogo%20od%20prostopadlych%20pilek%20co%20przy%20zwinnosci%20Metzeldakera%20byloby%20zabojcze,%20a%20pozatym%20poprzednio%20gral%20slabo%20bo%20przeszkadzal%20mu%20radomiak%20z%20sobolakiem%20i%20nie%20mial%20do%20kogo%20agrywac%20pilek.[/img]

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2006, 20:21

ossy pisze:Bosacki jesenia nie gral Laughing
Po 1 zle zacytowales fragment :!: ja nie napisalem ze on gral jesienia bardzo dobrze tylko Messi E2 Ronaldinho :!:
Po 2 gral sobie "od czasu do czasu" w Norymberdze
Wiosna gral beznadziejnie widzialem jego popisy

Cos mi sie wydaje ze podczas dzisijeszego spektaklyu wiecej rzeczy bedzie dzialo sie na trybunach :!: znaczy tam bedzie ciekawiej niz na bosiku
Juz zatrzymano kilku polskich kibicow

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 cze 2006, 21:51

Brawo dla Polaków za pierwszą połowę. W porównaniu z meczem z Ekwadorem grają wyśmienicie. W końcu widać jakiś ruch na boisku. Znów bardzo dobry występ Ebiego Smolarka. Walczy za dwóch. Mieliśmy kilka dość dobrych sytuacji, niestety żadnej nie wykorzystaliśmy. Przed meczem byłem nastawiony dość pesemystycznie, ale teraz liczę na zwycięstwo :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 cze 2006, 21:53

póki co dajemy radę, już jestem z nich zadowolony, pokazują ta walkę i wykazują się tą ambicją, tak jak zakładaliśmy przed meczem :D
Klose i Podolski rzeczywiście chyba się wahają czy nam strzelić :P

Schweini nie istnieje na boisku, Ballack też sobie nie pograł
pfff skopiemy im dupy :lol:
trochę się wystraszyłem, jak z poczatku sedzia zaczął nam kartki dawać, obawiałem się aby przypadkiem nie sedziował dla niemców. Ale sędziuje poprawnie.

chipsy się skończyły, orzeszki też, piwo tylko zostało :P oby było co opijac po ostatnim gwizdku

cześku - Bosacki daje rade co ?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 cze 2006, 21:54

Bosacki gra zadziwiajaco dobrze :) Na szczescie Janas ustawil Jelenia tam gdzie mu sie miejsce nalezy i gdzie jest najlepszy czyli na prawej stronie. Zurawski nie zachwyca jak nas do tego przyzwyczail. Brawa dla Boruca :) Musimy cos poprawic w naszej grze bo Niemcy za latwo dochodza zbyt latwo do naszej bramki. Moim zdaniem Krzynowek do zmiany, tylko za kogo... Utrzymajmy remis i bedzie git :) POLSKA GOLA :!:

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 14 cze 2006, 21:55

fieldy pisze:Schweini nie istnieje na boisku, Ballack też sobie nie pograł

Ballack mało strzelał ale groźnie zagrywał, kilka akcji które powstały własnie od niego były bardzo groźne i mogliśmy stracić gola, jednak na szczęscie albo bronił świetnie Boruc, albo Niemcy chrzanili akcje.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2006, 21:55

Ten mecz wydaje mi sie troche dziwny :!:
Mielismy szczescie ze pilka po prostopadlym podaniu trafila Podolskiego w plecy :!: Klose tez przestrzelil w dogodneh sytuacji :!:
Jelen pokazuje ze warto bylo na niego spostawic
Wyglada to troche tak ze Niemcy graja na pol gwizdka - ale napewno tak nie jest, myslalem ze powrot Ballacka poprawi gre Niemcow a tak naprawde graja gorzej niz podczas inauguracji :!:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 cze 2006, 22:55

Nie piszmy kto zawinil przy bramce. Kto zagral slaby mecz. Kto sie nie staral a kto staral. Wazne jest to ze walczylismy najlepiej jak potrafimy z wicemistrzami swiata. Wypada naszym podziekowac ze byli o krok od remisu i wywalczeniu punktu. Podziekujmy im za zaangazowanie i za poswiecenie. Zagralismy jak najlepiej potrafimy. Dziekujemy :!:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2006, 22:56

Przede wszystkim brawa dla zespolu :!: dzisiaj pokazali charakter, przegrali ale z honorem :!:
Nagana za to dla Janasa :!: znowu czekal z zmianami, gdyby pomyslal zdjalby wczesniej Sobola bo bylo wiadome ze Niemcy przycisnam w koncowce :!:
Popatrzcie jeszcze na filozofie trenerow
Klinsmam nie musial wygrac meczu a juz w 60 minwpuszczal swiezych graczy ofensywnych :!: a Janas co :?: czekal do konca :!: a to my musielismy ten mecz wygrac :!: Janas [poprostu chcial remisu - bardzo prestizowego ale mogl on nic nie dac przy jutrzejszej wygranej Ekwadoru :!:
Wiedzialem ze ten mecz przegramy juz w 55min gdy zobaczylem co wyprawia Boruc - gra na czas :!:
Jezeli juz jestesmy przy nim tez wielki respect dla niego obronil niezle strzaly, 2 razy wyreczyla go poprzeczka - widac bylo ze bramka wisi w powietrzu :!:
Brawa rowniez dla krytykowanego przeze mnie Bosackiego - wysmienity wystep

PS. Ten dzisiejszy dzien pozbawil mnie kilka lat zycia - tyle nerwow zarowna przez gre bialo-czerwonych jak io przez mecze na kuponachktore wchodzily w 90min

Glowy do gory jutro Wanchope jedzie z Ekwadorem :!:
Ostatnio zmieniony 14 cze 2006, 23:01 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 14 cze 2006, 23:00

Brawa za walke :!: :!: :!:
Dzisiaj pokazaliśmy ,że potrafimy powalczyć z najlepszymi, zabrakło tak niewiele. Może gdyby nie ta czerwona kartka Sobola udało by się wywalczyć ten remis. Świetny mecz Boruca. Szkoda ,że Janas troche tak późno dawał zmiany. Niespodziewałem się tak dobrej postawy Bosackiego. Zostają nam jeszcze teoretyczne szanse ale Kostaryka musi jutro wygrać. Szkoda mi ich dzisiaj troche bo naprawde widać było jak byli zmęczeni. Słabsza postawa Żurawskiego chyba zadecydowała o naszej porażce. Zastanawiam się czy dzisiaj nie przydałby się Szymkowiak bo Radomski zbytnio aktywny nie był.

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”