Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lis 2014, 15:39
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 21 lis 2014, 16:02
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 lis 2014, 16:19
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lis 2014, 16:45
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 lis 2014, 17:55
No, Commandos to była graKluchman pisze:Mnie ostatnio wciągnął Commandos: Behind Enemy Lines. Gierka ma ładne kilkanaście lat i ostatnio sobie o niej przypomniałem. Pamiętam, że jako dzieciak byłem w niej niemalże bezradny z wyjątkiem pierwszej, czy drugiej misji. Teraz też jej przechodzenie stanowi spore wyzwanie. Nie jestem jakimś wielkim graczem, ale mam wrażenie, że obecnie tak trudnych, wymagających myślenia gier się nie robi.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lis 2014, 20:02
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 lis 2014, 23:06
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lis 2014, 23:13
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 21 lis 2014, 23:22
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 lis 2014, 23:27
Zaczales juz grac czy wkret jako ochota do gry? ;d poczatek trzeba przetrawic i nie rzucac padem jak Cie zabijaja, ale po 2 bossie dzieje sie cos, ze gra wsysa na amen i ciezko sie juz oderwac. Na ta chwile chyba top3 gier w jakie w zyciu gralem. Nawet po przejsciu pozostaje sporo wspomnien / obrazow z gry, ktore sprawiaja, ze czlowiekowi sie mordka cieszy na sama mysl - niektorzy bossowie, filmiki, klimat lokacji, etc. Ja po pierwszym przejsciu pierwsze co zrobilem to zaczalem inna postacia ;dTomusmc pisze:
Teraz mam mega wkręt na Dark Souls, nie wiem czy Ci dziękować cruel
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lis 2014, 23:28
I tu jest wiele sprzecznych komentarzy bo ja chyba nigdy nie grałem w tak cholernie dobrą grę tego typu. Wiem, że poprzednie części miały w sobie ciąg wydarzeń, ale ta gra mnie rozbiła na łopatki i od razu zdecydowałem się na Wstąpienie. Jak najbardziej polecam wszystkim graczom PS3! To samo tyczy się Arkham City, dwie gry, które zajmują zdecydowanie pierwsze miejsce na mojej liście, która jest krótka bo doświadczenie mam malutkie w porównaniu do niektórych graczy na forumBadBoy pisze:IMHO do trójki nie ma nawet podejścia. Krótka, słaba fabuła
Już mam ją na pierwszym miejscu, które wymienię w sklepie jak przejdę co mam, a później dwójeczkacruel pisze:Zaczales juz grac czy wkret jako ochota do gry? ;
To zaczęło się we Wstąpieniu przecieżBadBoy pisze:no i wkońcu długo oczekiwane chwytanie przeciwników bronią
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 21 lis 2014, 23:44
Przeczytaj mój post raz jeszczeTomusmc pisze: To zaczęło się we Wstąpieniu przecież
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lis 2014, 23:44
Niczego nie używałem. Z tego co wiem ta gra została w pewien sposób "odświeżona" tak, by działała na nowszych systemach. Jeśli włożysz starą oryginalną płytkę to możliwe, że nie pójdzie. Jeśli jednak kupisz nową (droga nie jest) lub po prostu pobierzesz z neta (przyznaję się, pobrałem ją z chomikaMichał M pisze:Hmm, juz na win XP nie chciała mi sie ładować...używałeś jakiegoś patcha na win 7 ?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lis 2014, 23:54
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 lis 2014, 0:13
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio