Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 1727

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4309
Kibicuję: AC Milan

Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 30 cze 2026, 14:59

cloner pisze:
30 cze 2026, 13:55
Eyesmon pisze:
30 cze 2026, 13:51
Z dużo lepszym klimatem i widokiem.
Nie byłeś w Belek, więc skąd wiesz jaki tam jest klimat i widok... Sorry ale tyś jest typowy nowobogacki korposzczur. Zarabiasz dwie dyszki to musisz się lansować na Fiji, a Lewy zarabia dyszkę w minutę i woli aquapark w Belek, bo tam jest bliżej i wygodniej dla córek.
Clonciu trafiłeś kulą w płot bo ja nie zarabiam 2 dyszek, po prostu umiem w budżetowe wyjazdy i nie mam nawet Ig żeby się mieć gdzie lansować ;(

To że mam inny gust niż Turcja Egipt piwko i disco polo nie czyni mnie nowobogackim. Przeciwnie to raczej Lewy jest nowobogackim który jeździ do Turcji ;)

Dla mnie to jest kołchoz jak Gołębiewski tylko z lepszą pogodą

Obrazek

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 940

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 30 cze 2026, 15:18

Boromir pisze:
30 cze 2026, 12:12
Może tam pojechał planować biznesy z turecką mafią deweloperską.
Albo z Krychowiakiem wypocząć na plaży.Chociaz plaża w Mrzeżynie też fajna. Szczególnie ta zachodnia.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8574
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 cze 2026, 15:40

Eyesmon pisze:
30 cze 2026, 14:59
To że mam inny gust niż Turcja Egipt piwko i disco polo nie czyni mnie nowobogackim. Przeciwnie to raczej Lewy jest nowobogackim który jeździ do Turcji
Jakie disco polo? I zapomniałem, na Fiji nie ma piwa, mój błąd. :angry2:
Nie dociera do ciebie, Lewego stać na każdy zakątek świata swoim prywatnym samolotem, ale wybrał się na rodzinne wakacje z dziećmi do luksusowego kurortu 2h od domu. Bo tak zapewne było najwygodniej dla córek i to jest jego ogromne faux pas, bo ty byś zorganizował w tej cenie Brazylię.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1290

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 30 cze 2026, 15:43

Ej ja w czwartek wylatuje do Turcji ( 2 raz w życiu ) i latając po co najmniej kilkunastu krajach stwierdzam że na wyjazd 2+2 Turcja ich hotele z aquaparkiem i absolutnie wszystkim czego potrzebuje taka rodzina w jednym miejscu riwiera turecka to najlepsze co może być dla rodzin.

Awatar użytkownika
karollo89
Skład B
Skład B
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 30 cze 2026, 15:50

Turcja jest zajebista. Rok temu byłem tam miesiąc, teraz planuję minimum dwa. Listopad/grudzień, niemal pusta plaża i kąpiel w morzu, aż nie mogę doczekać się nadejścia jesieni. W styczniu mam w planach jeszcze podróż na Filipny, ale gdyby nie fakt, że jedziemy tam zajebistą ekipą, to mógłbym ten czas spędzić w Turcji. Relatywnie blisko, pyszne, owoce, warzywa, sery, oliwki, ryby, owoce morza, wszystko. Bardzo dużo przyjemności sprawiają mi wyjścia na tamtejsze bazary. Praktycznie codziennie spędzałem czas na plaży, ale oprócz tego zwiedziłem też Tazi Kanion, Małą Kapadocję i Selge, a także pływałem statkiem po Zielonym Kanionie. Wszystko do dwóch godzin od miejsca zamieszkania. Teraz piasek i morze, a za chwilę kanion i góry. Dodatkowo atrakcyjny dla mnie jest fakt, że w odległej przeszłości sporo się działo na tych terenach. Chociażby ślady Aleksandra Wielkiego, czy Starożytnego Rzymu, działają na wyobraźnię.

Oczywiście najpowszechniejszym sposobem zwiedzania Turcji są wczasy all-inclusive i świecący po oczach hotel. Jak ktoś lubi taką formę odpoczynku, to gdziekolwiek nie poleci, czas spędzał będzie podobnie. Dużo osób wpada w pułapkę i uważa, że trzeba polecieć bardzo daleko od domu, żeby podróż była interesująca, a poza fantastycznymi zdjęciami i opalenizną, nie przywozi z tego wyjazdu nic więcej.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4309
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 30 cze 2026, 16:18

Ja wole jednak zwiedzanie niz leżenie na leżaku w all in ale ok. EOT

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8574
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 cze 2026, 16:25

karollo89 pisze:
30 cze 2026, 15:50
Bardzo dużo przyjemności sprawiają mi wyjścia na tamtejsze bazary. Praktycznie codziennie spędzałem czas na plaży, ale oprócz tego zwiedziłem też Tazi Kanion, Małą Kapadocję i Selge, a także pływałem statkiem po Zielonym Kanionie. Wszystko do dwóch godzin od miejsca zamieszkania. Teraz piasek i morze, a za chwilę kanion i góry. Dodatkowo atrakcyjny dla mnie jest fakt, że w odległej przeszłości sporo się działo na tych terenach. Chociażby ślady Aleksandra Wielkiego, czy Starożytnego Rzymu, działają na wyobraźnię.
Oczywiście, też zwiedziłem te atrakcje, ale i tak Eyesmon powie że w Turcji tylko na plaży się leży...

Na Riwierze też są widoki, nie trzeba na Fidżi lecieć, tylko że to trzeba z hotelu wyjść....
Spoiler:
W październiku wracam, tropem Lewego :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”