Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 sie 2013, 13:05
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 sie 2013, 13:17
Nie zrozumiałeś ani słowa z tego, co pisałem na temat Juventusu i teraz imputujesz, że miałem na myśli cokolwiek od czerwca 2012 w przód. Gdybyś zrozumiał, nie musiałbym odpowiadać, a nie będę wspierać lenistwa intelektualnego.Snipp_ pisze:Wilmore, masz rację pisząc, że Milan się nie osłabił i pewnie jeszcze się wzmocni, ale Juventus już dawno to zrobił i to poważnie. Masz też rację pisząc, że w rundzie rewanżowej Milan zdobył tylko jeden punkt mniej od Juve, ale doskonale wiesz, że gdyby Juventus był choć przez chwilę poważniej zagrożony na pozycji lidera to sytuacja wyglądałaby inaczej. Masz też rację pisząc że obecnie między Milanem a Juve jest mniejsza różnica sportowa niż 2 lata temu na korzyść Milanu, ale mam do Ciebie jedno pytanie: Czy uważasz że Juventus zdobył ostatnie mistrzostwo dzięki sędziom? Może 2 ostatnie mistrzostwa? Proszę o odpowiedź.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 sie 2013, 13:21
Doskonale rozumiem co napisałeś. Moje pytanie nie wynika z Twoich ostatnich postów, a z całokształtu Twoich wypowiedzi na temat Juventusu od momentu przyjścia Conte. Ta jak? Dzięki sędziom czy nie?Wilmore pisze:Nie zrozumiałeś ani słowa z tego, co pisałem na temat Juventusu i teraz imputujesz, że miałem na myśli cokolwiek od czerwca 2012 w przód. Gdybyś zrozumiał, nie musiałbym odpowiadać, a nie będę wspierać lenistwa intelektualnego
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 sie 2013, 13:22
No wiesz, pisałeś o nich jako o graczach bez potencjału, a tu nawet Bonucci przerodził się w czołową postać ligi na swojej pozycjiJakość po dwóch latach tych graczy w żaden sposób nie może zrewidować poglądu na sezon
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 sie 2013, 13:28
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 sie 2013, 13:32
Może nie psim swędem ale z dużą "pomocą" Milanu w 2012 napewno tak. Ale nie chcę polemizować o Juve bo przyszedł kolejny sezon i rozjebali tą ligę w pył za co props. Ciekawe ile My Milaniści poczekamy na 2 scudetti z rzędu...że to nie jest przypadkowa ekipa, która zdobyła scudetto psim swędem.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 sie 2013, 13:34
Nie rozumiesz, bo zadajesz pytania ponownie, wobec tego ja powtórzę: nie będę wspierał lenistwa intelektualnego.Doskonale rozumiem co napisałeś. Moje pytanie nie wynika z Twoich ostatnich postów, a z całokształtu Twoich wypowiedzi na temat Juventusu od momentu przyjścia Conte. Ta jak? Dzięki sędziom czy nie?
Zależy o kim.No wiesz, pisałeś o nich jako o graczach bez potencjału, a tu nawet Bonucci przerodził się w czołową postać ligi na swojej pozycji
Dominacja w lidze PO odejściach z Milanu nie może zmienić faktu, że Milan stracił mistrzostwo przez kilkanaście urazów i błędy sędziów. Czapki z głów za wykonaną pracę przez Conte przez cały ten czas, ale w normalnych okolicznościach (tak, piłka bywa nienormalna) sytuacja by wyglądała zupełnie inaczej. I jak pokazał mecz z golem Muntariego - błędy sędziów okazały się nawet istotniejsze od urazów, bo i z urazami balonik nie pękł tylko przez arbitrów.Po prostu uważam, że JUVE dalej opierający się przecież na tych samych graczach co w pierwszym sezonie zdążył już swoje udowodnić nawet największym krytykom, do których Ciebie zaliczam, że to nie jest przypadkowa ekipa, która zdobyła scudetto psim swędem.
Nie, nie czekamy. Boże, widzisz i nie grzmisz.przecież on po raz kolejny wyciąga zlatana zapominając że już zdążyliśmy na nim tyle samo zarobić że czekamy na zaległą część za Kake
Rozumiesz pojęcie straty? Rozumiesz, że czasem kluby ponoszą straty, więc muszą działać w celu ograniczenia ich, co oznacza, że nie mogą działać tak samo, jak wcześniej?że Siilva w perspektywie bodaj 3 lat daje nam 45 milionów plus jego wyjebanie duży kontrakt.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 29 sie 2013, 13:37
Dokładnie. Nie ma opcji, żeby komuś przyznał rację, a taka rozmowa nie ma sensu więc ja sobie odpuszczam. Wilmore jest strasznie nieobiektywny w poczynaniach Milanu, a teksty typu "uważaj bo ktoś Ci uwierzy" dają do myślenia.gilardino11 pisze:Nie zrozumieliście że rozmowa z tym typem nie ma kompletnie sensu
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 sie 2013, 13:42
no wlaśnie, wiec polecam ci też się tego nauczyć, bo kompromitujesz sie non stop i nigdy nie przyznałes sie do błedu.O, rekinho uniknął autokompromitacji i skasował swój post. Człowiek naprawdę się uczy przez całe życie!
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 sie 2013, 13:44
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 sie 2013, 13:44
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 sie 2013, 13:54
Owszem wydaliśmy trochę, ale w większości były to wydatki sfinansowaną sprzedaża innych graczy. I nie mówię tu o Silvie czy Ibrahimoviciu.Liczby twierdzą co innego. Uważaj, bo jeszcze ktoś Ci uwierzy.
Milan wydał w to okienko sporo, w skali rocznej jeszcze więcej. Wydaje niemądrze? Tak. Planuje wydać głupio? Tak. Ale wydaje. Wolałbym zamiast tego szeregu uzupełnień i drobnych transferów 2-3 ruchy konkretne, ale co ja mogę.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 sie 2013, 14:02
No fakt. Ponad 20 milionowy transfer Balo w pełni sfinansował Pato za 15 milionów. Co jeszcze, w waszym świecie transfery Saponary (4), Zapaty (6) itd. sfinansowało oddanie za darmo Ambrosiniego?Owszem wydaliśmy trochę, ale w większości były to wydatki sfinansowaną sprzedaża innych graczy. I nie mówię tu o Silvie czy Ibrahimoviciu.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 sie 2013, 14:06
W JUVE dostawał 2,2 mln €.Matri ma dostać 4-letni kontrakt po 2,6 mln na rok. Zdaje się, że to nawet więcej niż w Juventusie...
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 sie 2013, 14:37
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio