Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 179

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 gru 2005, 23:36

Widze ,ze jak mnie nie było to sie odbyła rozmowa o Zlatanie :) ,jego urodzie ,umiejetnosciach ,i porownanie do Alexa 8) Szkoda ,ze mnie nie było bo było by ,albo mniej postow o połowe ,albo jeszce raz tyle :lol:

Uroda Zlatana :roll: :wink: - Nie mnie to oceniac ,ale .... z Ronaldinho to on chyba pod tym względem wygrywa :lol:

Umiejetnosci - No Comments ,Duzzzeeee :!:

Alex - Zlatan - obecnie Zlatan jest o niebo lepszy od Alexa co było widac mi.in w Coppa :wink: Zlatan złapał ostatnio forme ,choc wielu z was gada ,ze formy nie ma bo nie ma bramek :lol: Bramki strzela Trezeguet i jestem za tym ,zeby strzelał David ,a nie Zlatan :twisted: ,Zlatan ma jak narzie najwiecej asyst w Serie A (7) ,z meczu na mecz gra coraz lepiej :) Bramki :roll: Moze przyjda ,ale nie musza :wink: Niech lepiej asystuje nadal Davidowi 8)

Jutro gramy z Rapidem :wink: Ciekawi mnie czy beda walczyc o 1 miejsce w grupie (ktore nie zawsze jest lepsze niz drugie :wink: ) czy zagraja spoko :roll: Osobiscie licze na jakas wygrana Juve i remis Bayernu 8) :wink:

Pozdro

Lakier zapomniałes o bramce i akcji z Roma :twisted: jest wiele tego typu "zagran" Zlatana 8) aha ,a pamietacie jego Akcje przez duze "A" jak gral w Ajaxie :?: Bodajrze z Bredą :roll: :twisted: Cudo ,we Włoszech niemozliwe ,ale nawet w Holandii i z Breda to wyczyn nie lada :wink:

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 06 gru 2005, 23:43

Mi sie juz nie chce klocic na temat Zlatana, bo to bez sensu. Zastanawia mnie tylko jedno: czemu kibicom innych druzyn tak przeszkadza, ze uwazamy Zlatana za swietnego zawodnika :?: Nikt nikogo nie zmusza do takiej samej opini, ale widac oni wciaz nie daja za wygrana :? Dziwne...

Zreszta jak widac nie jestesmy osamotnieni w tej opini. Inni moga sie dalej podniecac dryblingiem Ronniego, strzalami Adriano itp., dla kibiow Juve jednak to Zlatan jest najlepszy (lub jednym z najlepszych) i nie widze powodu, zebysmy mieli inaczej sadzic. Jak narazie Ibra podobnie jak caly zespol gra swietnie i oby tak dalej :P

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3355

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 gru 2005, 23:53

Lakier pisze: No i tu sie z Toba nie zgodze [ciach].
W zasadzie wszystkie zagrania czy gole ktore tutaj wymieniles wynikaja wlasnie z wybornej techniki ogolnie rzecz biorac.Co prawda troche uogolnilem bo moglem jeszcze dodac bardzo dobre zastawianie pilki i gre cialem (czasami az do przesady) albo dobry przeglad pola (co wykorzystuje coraz czesciej czego dowodem sa asysty jednak na moje ciagle za malo).
Lakier pisze:Gdyby rzeczywiscie byloby tak jak mowisz, czyli z Zlatan ma tylko wybrona technike, to bylby porownywany do Denilsona, a nie do Van Bastena.
Tak chyba zdecydowanie za bardzo uogolnilem.Ciagle to nie zmienia mojej opinii o nim ze jest napastnikiem dobrym ale nie nadzwyczajnym na jakiego staraja sie go kreowac co niektorzy.Moze kiedys taki bedzie ja mu nie wrog.Na chwile obecna stapa po drodze wiadacej do wielkosci.Po drodze z ktorej strasznie latwo zboczyc.
Porownywanie do Van Bastena jest dla mnie objawem niepoczytalnosci ze drugi raz uzyje tego slowa tutaj.I od razu mozna wspomniec o kolejnym pozytywnie mianowicie twardym stapaniu po ziemi Zlatana (co w zasadzie nie pasuje do jego stylu bycia) bo odcina sie od takich porownan mowiac ze do Marco mu jeszcze daleko.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 0:17

Dobta to teraz mała "analiza" z kim mozemy zagrac w 1/8 LM :wink:

W przypadku:

1 Miejsce w grupie* - Ajax ,Werder ( :roll: ), PSV ,Real Madryt ,Chelsea ,Glasgow

2 Miejsce w grupie - Arsenal ,Barcelona ,Villareal ( :roll: ) ,Lyon ,Liverpool

* Nie uwzględniłem grupy D

:lol: I co lepiej :roll: niby lepiej 1 bo z tamtego towarzystwa to nie chcialbym raczej na Chelsea trafic :? ,reszta moze byc

Drugie miejsce :roll: - hmmm no chyba bym nie chcial Barcelony i Lyonu :roll:

Wiec jaki z tego wniosek :?: .... Co ma byc to bedzie i 1 miejsce dobre i 2 miejsce dobre :wink:

1 jak najbardziej (oby na Chelsea nie wpasc) :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 gru 2005, 0:21

Ibrahimović pisze:1 Miejsce w grupie* - Ajax ,Werder ( ), PSV ,Real Madryt ,Chelsea ,Glasgow
To co chłopaki 1 miejsce w grupie i znowu eliminujemy Real :?: :lol:

Ibrahimović pisze:I co lepiej niby lepiej 1 bo z tamtego towarzystwa to nie chcialbym raczej na Chelsea trafic ,reszta moze byc

Drugie miejsce - hmmm no chyba bym nie chcial Barcelony i Lyonu
Ja nie chciałbym trafić na Barcę i Chelsea, przynajmniej nie teraz bo za wcześnie na tak wielkie mecze :wink:
W sumie to gdybyśmy wpadli na Milan to też by było ciężko... :roll:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 0:23

Juv pisze:W sumie to gdybyśmy wpadli na Milan to też by było ciężko...

Nie mozemy wpasc na nich ,bo w 1/8 nie moga grac ze sobą druzyny z tego samego kraju , taki regulamin

Pozdro

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 gru 2005, 0:25

Ibrahimović pisze:Nie mozemy wpasc na nich ,bo w 1/8 nie moga grac ze sobą druzyny z tego samego kraju , taki regulamin
dopiero od 1/4 ?

Jak tak to na razie Milan mamy z głowy :)
Myślę że nawet dobrze by było wylosować Arsenal. Vieira by się spotkał z kolegami i pokazał im że przeszedł do lepszej drużyny :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 gru 2005, 10:20

Ciekawie moze byc w 1/8 naprawde ciekawie :D wszystko zalezy które miejsce zajmiemy :!: Napewno nie chciałbym Barcy i Chelsea bo mimi wszystko lepiej później na nich trafic :P Tylko dzisiaj musimy wygrac wysoko i pierwsze miejsce moze byc nasze :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 16:48

Powaznie obawiam sie tego ,ze Juventus moze nie zajac 1 miejsca w grupie LM :?

Capello powiedzial ,ze zrobi rotacje w skladzie i posadzi na ławce kilku kluczowych zawodnikow :roll:

Rapid nie ma nic do stracenia i pewnie zagra na maxa ,zeby nie zostac z zerem :lol:

Ale Juve to Juve i mam nadzieje ,ze jednak sobie poradza

Juventus: 32 Abbiati, 3 Chiellini, 6 Kovac, 21 Thuram, 14 Balzaretti, 18 Mutu, 4 Vieira, 20 Blasi, 16 Camoranesi, 10 Del Piero, 25 Zalayeta.

Buffon podobno narzeka na dobny uraz :? Na prawej pbronie zagra najprawdopodobniej Balzaretti :twisted: w Coppa zagral dobrze ,zobaczymy jak bedzie tym razem :roll: :wink:

Dziwne ,ze Capello chce wystawic Camoranesiego :roll: Ja bym mu dał odpoczac :wink:

W ataku Zalayeta 8) Mam nadzieje ,ze juz wyszedl z dołka psychicznego i ,ze cos strzeli :P

Ogólnie sklad i tak jest silny ,ale .... no nie wiem ,moze Capello planuje zajac 2 miejsce :roll: :lol: Nie mam pojecia jaki bedzie wynik ,faworytem jest niby Juventus ,ale takie mecze jak ten z Rapidem są najgorsze :? Nie lubie takich meczy :x

Pozdro

Plotki i ploteczki: według www.sports.it ma dojsc do wymiany Zalayeta - Barzagli ,Juventus jest zainteresowany zawodnikiem Boca 23-letnim Palacio ,zawodnik mialby kosztowac 5 mln €

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 07 gru 2005, 16:53

Ibrahimović pisze:"analiza"
Jaka znowu Iza?
Ibrahimović pisze:Powaznie obawiam sie tego ,ze Juventus moze nie zajac 1 miejsca w grupie LM
Obawialeś się też porażek z Romą, Intrem, straty punktów z Udine i jeszcze parę takich by się znalazło.

Obojętnie na kogo trafimy będzie dobrze, bo prędzej czy później natkniemy się na kogoś równego nam, a swą wartość lepiej poznać wcześniej.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 gru 2005, 16:55

skład nawet, nawet tylko jakos nie pasuje mi Zalayetta, po ostatnim meczu w PW to jakos nie widze miejsca dla tego zawodnika w Juve :!: Chciałbym zeby chłopak grał jak najlepiej ale on chyba nie przełamie sie nigdy w juve bo w reprezentacji potrafi zagrac niezłe spotkania :!:
Fajnie ze zagra Balzaretti bo zrobił na mnie ostatnio dobre wrazenie i ciekawe jak sobie poradzi w CL :?:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 17:00

Snipp_ pisze:Obawialeś się też porażek z Romą, Intrem, straty punktów z Udine i jeszcze parę takich by się znalazło.
Noooo... :lol: I raczej nadal bede sie obawial :wink: bo jak sie obawiam to wygrywaja :twisted:

Pozdro

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 gru 2005, 19:07

Ibrahimović pisze:bo jak sie obawiam to wygrywaja
to się obawiaj dalej :lol:

Zobaczymy jak wypadnie Zalayeta bo to co ostatnio pokazał... :roll:
Mam nadzieję że Balzaretti i w LM pokaże sięz dobrej strony :)

Ibrahimović pisze:Dziwne ,ze Capello chce wystawic Camoranesiego Ja bym mu dał odpoczac
A może jednak będzie walczyć o 1 miejsce w grupie i dlatego Camor zagra?
Ibrahimović pisze:Plotki i ploteczki: według www.sports.it ma dojsc do wymiany Zalayeta - Barzagli
no i fajnie 8)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 20:23

Oficjalna "11" Juve:

Juventus (4-4-2): Abbiati - Balzaretti, Kovac, Thuram, Chiellini - Camoranesi, Blasi, Vieira, Mutu - Del Piero, Ibrahimovic

Forza Juve ,licze na wygrana ,obojetnie ilomabramkami ,bo cos czuje ,ze Bayern zremisuje :wink:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 07 gru 2005, 20:36

No czyli skład się dośc prezentuje... pozostaje mieć nadzieję, że faktycznie coś walną... ale nie za wysoko :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”