Uroda Zlatana
Umiejetnosci - No Comments ,Duzzzeeee
Alex - Zlatan - obecnie Zlatan jest o niebo lepszy od Alexa co było widac mi.in w Coppa
Jutro gramy z Rapidem
Pozdro
Lakier zapomniałes o bramce i akcji z Roma
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 gru 2005, 23:36
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 06 gru 2005, 23:43
veelden^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 gru 2005, 23:53
W zasadzie wszystkie zagrania czy gole ktore tutaj wymieniles wynikaja wlasnie z wybornej techniki ogolnie rzecz biorac.Co prawda troche uogolnilem bo moglem jeszcze dodac bardzo dobre zastawianie pilki i gre cialem (czasami az do przesady) albo dobry przeglad pola (co wykorzystuje coraz czesciej czego dowodem sa asysty jednak na moje ciagle za malo).Lakier pisze: No i tu sie z Toba nie zgodze [ciach].
Tak chyba zdecydowanie za bardzo uogolnilem.Ciagle to nie zmienia mojej opinii o nim ze jest napastnikiem dobrym ale nie nadzwyczajnym na jakiego staraja sie go kreowac co niektorzy.Moze kiedys taki bedzie ja mu nie wrog.Na chwile obecna stapa po drodze wiadacej do wielkosci.Po drodze z ktorej strasznie latwo zboczyc.Lakier pisze:Gdyby rzeczywiscie byloby tak jak mowisz, czyli z Zlatan ma tylko wybrona technike, to bylby porownywany do Denilsona, a nie do Van Bastena.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 0:17
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 gru 2005, 0:21
To co chłopaki 1 miejsce w grupie i znowu eliminujemy RealIbrahimović pisze:1 Miejsce w grupie* - Ajax ,Werder ( ), PSV ,Real Madryt ,Chelsea ,Glasgow
Ja nie chciałbym trafić na Barcę i Chelsea, przynajmniej nie teraz bo za wcześnie na tak wielkie meczeIbrahimović pisze:I co lepiej niby lepiej 1 bo z tamtego towarzystwa to nie chcialbym raczej na Chelsea trafic ,reszta moze byc
Drugie miejsce - hmmm no chyba bym nie chcial Barcelony i Lyonu
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 0:23
Juv pisze:W sumie to gdybyśmy wpadli na Milan to też by było ciężko...
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 gru 2005, 0:25
dopiero od 1/4 ?Ibrahimović pisze:Nie mozemy wpasc na nich ,bo w 1/8 nie moga grac ze sobą druzyny z tego samego kraju , taki regulamin
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 gru 2005, 10:20
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 16:48
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 07 gru 2005, 16:53
Jaka znowu Iza?Ibrahimović pisze:"analiza"
Obawialeś się też porażek z Romą, Intrem, straty punktów z Udine i jeszcze parę takich by się znalazło.Ibrahimović pisze:Powaznie obawiam sie tego ,ze Juventus moze nie zajac 1 miejsca w grupie LM
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 gru 2005, 16:55
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 17:00
Noooo...Snipp_ pisze:Obawialeś się też porażek z Romą, Intrem, straty punktów z Udine i jeszcze parę takich by się znalazło.
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 gru 2005, 19:07
to się obawiaj dalejIbrahimović pisze:bo jak sie obawiam to wygrywaja
A może jednak będzie walczyć o 1 miejsce w grupie i dlatego Camor zagra?Ibrahimović pisze:Dziwne ,ze Capello chce wystawic Camoranesiego Ja bym mu dał odpoczac
no i fajnieIbrahimović pisze:Plotki i ploteczki: według www.sports.it ma dojsc do wymiany Zalayeta - Barzagli
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 20:23
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 07 gru 2005, 20:36
Ajgor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio