Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 19

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 sty 2006, 21:13

luk1208 pisze:pewnie ze nie pasuje bo jest mało medialny
Oczywiście jest brzydki i ma krzywe jedynki. Wybrał natomiast niezwykle pięknego Cassano z dywanem na klacie i syfami na ryju :brawo: :stop: wiecej nei chce wiedzieć...

luk1208 pisze:a tak powaznie to wydajemi sie ze własnie ze byłby bardziej przydatny niz Cassano

Bo ma klate nadającą sie do Premiership :?: padla jakaś plotka o Dirku teraz wszyscy sikają zwlaszcza kibice Blaugrany, niech idzie spokojnie do Arsenalu jeśli ma grzać lawke w Madrycie, ja ejstemz dania ze ten piłkarz nie nadawal by sie do La Liga spójrz jak spełnił się Mateja w Atletico...Dirk moze okazać się kolejnym neispełnionym z Holandii wielu już takich bylo...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 02 sty 2006, 21:24

Toudinho pisze:padla jakaś plotka o Dirku teraz wszyscy sikają zwlaszcza kibice Blaugrany, niech idzie spokojnie do Arsenalu jeśli ma grzać lawke w Madrycie
o jaką plotek ci chodzi bo nie jestem na bieząco :?:
powiem ci ze oglądam meczw Feyenordu i widze jak gra i napewno jakby dostałszanse to mógłby ją spokojnie wykozystac :!:

Toudinho pisze:ja ejstemz dania ze ten piłkarz nie nadawal by sie do La Liga spójrz jak spełnił się Mateja w Atletico...Dirk moze okazać się kolejnym neispełnionym z Holandii wielu już takich bylo...
zobacz tez ilu sie sprawdziło w La Liga :!: nie biez przykładu z Keżmana, który w chelsi zagubił sie i ciezko mu jest wrócic do dyspozycji z PSV :!:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 02 sty 2006, 21:25

luk1208 pisze:pewnie ze nie pasuje bo jest mało medialny a tak powaznie to wydajemi sie ze własnie ze byłby bardziej przydatny niz Cassano Ale Pezrez woli chyba włocha niz holendra, o którym robi sie coraz głosniej i napewno przejdzie w lecie do silnijeszego klubu

Mało medialny moze i tez :) Ale przede wszystkim w przeciwienstiwe do Cassano technika nie jest najlepsza strona Dirka.
Masz racje odejdzie do lepszego klubu i to bedzie klub angielski.
Zreszta sam powiedzial ze preferuje piłke angielska.
A mowiac w oderwaniu od sympatnii klubowych to pilkarzem Kuyt jest bardzo ciekwaym.

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 02 sty 2006, 21:30

Toudinho pisze:Oczywiście jest brzydki i ma krzywe jedynki. Wybrał natomiast niezwykle pięknego Cassano z dywanem na klacie i syfami na ryju wiecej nei chce wiedzieć...

Obrazek
Choć medialnośc nie wiąże sie jedynie z wyglądem patrz Rooney , po Bogu najsławniejsza postać na wyspach wg przedszkolaków 8) Ale to chyba wszystko prze Shreka :wink: Jednak nie uroda gra w piłke.. Cassano naprawde dobry gość , ale jak już wcześniej wspomniałem wolałbym postawić na Soldado.. Odnośnie Kuyta- ktoś już tam wspomniał że na wyspach by sie sprawdził.. racja , drugi Ruuuud , typowy snajper z drewnianą kordynacją ruchową .

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2006, 21:33

ciekaw jestem jak poradzi sobie Cassano w Realu (oczywiście jeśli transfer dojdzie do skutku). zawsze podobała mi się jego gra, po cichu licze na to że jego talent eksploduje w Madrycie :P mam tylko nadzieje że jego zawadiacki charakter nie da się we znaki trenerowi Królewskich.
pozdro

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 sty 2006, 21:34

Poraz pierwszy jestem wdzięczny Realowi, że zrobił tak jak chciało wielu kibiców Calcio bo sprawa z transferem Cassano robiła sie już nudna. Ciekawe czy sobie poradzi w Hiszpanii bo w końcu to Włoch, a piłkarze z półwyspu Apenińskiego cienko przędli w Primera Division. Coś czuje, że z Cassano podobnie będzie jak z Owenem. Będzie siedział na ławie albo to będzie przełom i chłopak się odnajdzie. Jeśli ktoś się nim interesował gdy grał w Romie to pewnie wiedział, że gwiazdę z niego zrobiły media bo chociaż gra dobrze i ma wspaniałą technikę to niestety grzeszy zachowaniem. Może teraz Real powalczy o Capello, który był dla Antka jak ojciec...

Co do Dirka to wątpie żeby sobie poradził w Realu. Holenderska liga jest dużo gorsza od Hiszpańskiej i nie wiem czy to jest dobry pomysł żeby mu psuć karierę.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 02 sty 2006, 21:34

Jutro Real zagra z Athletic Bilbao w Pucharze Krola na San Mames w Bilbao. Obydwie druzyny sa w malym kryzysie i obydwie sa historycznymi druzynami w tym pucharze. Kazdy bedzie sie staral wygrac, ale faworytem bedzie Real. Javier Clemente trenowal dzisiaj jak glupi bo wie ze to bedzie bardzo wazne spotkanie. Mysle ze Real wygra, chociaz ze mozna sie spodziewac wszystkiego.
A co do nowych zakupow pana Pereza to wole nic nie komenotowac bo sie moge zabardzo rozpisac i pokrtytykowac na co nie mam ochoty.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 sty 2006, 21:36

Toudinho pisze:Dirk moze okazać się kolejnym neispełnionym z Holandii wielu już takich bylo...

A ilu było takich co sie sprawdziło?? Napewno wszyscy się nie moga sprawdzic bo Hiszpańska liga zmieniła by sie w holenderską, nie przewidzisz tego albo sie sprawdzi albo nie. JA mysle ze poradziłby sobie w Realu...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 1:06

Chyba trzeba Wam pogratulować tak tak pogratulować :wink:

Cassano za 5 milionów euro stał sie zawodnikiem Real na 99,9%

I w moich odczuci Real zrobił max interes. Mówimy tylko i wyłącznie o jego umiejetnościach piłkarskich. Bo nie można zakładać że skłuci pół drużyny jak w Rzymie. [Tam rządzi Totti i tylko Totti a co ważne Antek walczył tam o nowy kontrakt w Realu ma tylko grać]

Jesli Real płaci ze Cassano 5 milionów euro to robi interes chyba najwiekszy w dziejach rządu Pereza. Ba pewnie tak. Może nie medialny ale interes piłkarski. Antek przychodził do Romy za maxpieniądze. Pokazał tam się z róznej strony ale rownież z tej najlepszej. I to że miał kłopoty nie zmienia faktu że jest jednym z najlepszych napadzioów młodego pokolanie :!:

źle mu nie życze dla tego oby stare powiedzienie: Chcesz zniszczyć Włoch ? nakaż mu grać w Premiera Division :!:... - sie nie sprawdziło

Dziś w newsie o Cassano rozwalały mnie komenarze na temat napadu i mitu 8 napastników Real. Taka typowa opinia fanów gazet z plakatami :( Bynajmie nie Playboya :D Ale najlepsze są opinie Fanów Juve. Nie obraż się Tomus bo może to i dobrze że ten głupi nudny już serie A sie kończy. Ale daje 1000 zeta że 7 na 10 fanów Juve nadal wierzyło w Lucka ...

I jakby zawitał do Turynu nawet kosztem Mutu to tak by wygladały komentarze kibiców Juve:

"Alex10:" Capello dla niego jak ojciec on go naprawi i będzie wymiatał.

"Zlatanek:" Szkoda Mutu ale ten Lucek ma łeb "Forza Moggi" za 5 milionów jednego z najlepszych młodych napatników w europie :!:

"Trezegol" :lol: Nasz Lucek znów pokazał. Jak za darmo :!: heheale ta Roma głupia, teraz Cassano bedzie swietny ...

Czyli teraz co powinno być - brawo Perez ale pokazał :!: :?: mowa:] niedoczekanie ...

To też niestety pokazuje poziom tego forum :?

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 03 sty 2006, 1:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba trzeba Wam pogratulować tak tak pogratulować

Cassano za 5 milionów euro stał sie zawodnikiem Real na 99,9%

I w moich odczuci Real zrobił max interes. Mówimy tylko i wyłącznie o jego umiejetnościach piłkarskich. Bo nie można zakładać że skłuci pół drużyny jak w Rzymie. [Tam rządzi Totti i tylko Totti a co ważne Antek walczył tam o nowy kontrakt w Realu ma tylko grać]

Jesli Real płaci ze Cassano 5 milionów euro to robi interes chyba najwiekszy w dziejach rządu Pereza. Ba pewnie tak. Może nie medialny ale interes piłkarski. Antek przychodził do Romy za maxpieniądze. Pokazał tam się z róznej strony ale rownież z tej najlepszej. I to że miał kłopoty nie zmienia faktu że jest jednym z najlepszych napadzioów młodego pokolanie

Gratulacje w imienu siebie jako kibica Realu przyjmuje i dziekuje :wink:
Uważam podobnie jak Ty nie liczy sie ze jest włochem w primera division ze to ze tamto to naprawde wielki talent i do tego wart ze tak powiem sprawdzenia sie Real zreszta o ile sie nie myle Antonio ma juz 23 lata a to pora zeby pokazac ze sie pilkarzem wielkim zostanie na miare talentu, badz bedzie sie niespelnionym pilkarskim sredniakiem.

To przedewszystkim szansa dla Cassano , a dla Realu dobry interes jak narazie czysto teoretycznie i finansowo. Zobaczymy czy sportowo tez.

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 03 sty 2006, 2:08

Wow! Ja tu cały dzień zapracowany, a tu Real kupił Cassano! Wspaniały prezent na Nowy Rok! Narzekacie trochę, że Cassano jest niesfornym graczem, ale przez takie opinie Real już kiedyś "stracił" wg mnie najbardziej utalentowanego pomocnika Świata- Seedorf'a! On też był "niesforny", ale za to jak grał!!! Teraz wszyscy "rozpaczają" po stracie Makelele(zapominając, że on udawał(prawdopodobnie) chorego psychicznie, by tylko móc odejść), a mało kto pamięta Seedorf'a, który kiedyś był motorem napędowym Galacticos. Ja osobiście niemiał bym nic przeciwko temu, by Cassano miał swoje humory, ale...niech gra jak niegdyś Clarence, wtedy nietylko ja powinienem być szczęśliwy...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 sty 2006, 2:46

*_For_zaza_Milan_* pisze: źle mu nie życze dla tego oby stare powiedzienie: Chcesz zniszczyć Włoch ? nakaż mu grać w Premiera Division :!:... - sie nie sprawdziło
Jako Antimadridista zycze mu jak najgorzej i licze ze te powiedzenie kolejny raz sie sprawdzi :D

Nie jestem tak jak Ty Zaza przekonany ze Real zrobil badz zrobi dobry zakup. Cenowo tak ale czy pilkarsko?? Wlosi sobie nie daja rady od czasow Vieriego w PD czy Cassano sie sprawdzi..watpie. Trafia do Madrytu w zlym momencie, moze stac sie bohaterem(30%) albo kolejnym straconym gwiazdorem(70%)

Adrian Firek
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 03 sty 2006, 7:23

Dobra wszystko spoko ale czy jest sens wydawać kolejne miliony gdyż Real ma problemy z defensywą?? Cassano to będezie kolejny zawodnik pewnie zmarnowany w Realu (min. Owen) Przecież w ataku będzie grał Ronaldo/Raul i Robhinio to po co im kolejny napastnik??!! Takie jest moje zdanie.....lepiej niech kupią paru obrońców :P :wink:

Awatar użytkownika
Roodeck
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 03 sty 2006, 9:36

Adrian Firek pisze:Przecież w ataku będzie grał Ronaldo/Raul i Robhinio to po co im kolejny napastnik??!! Takie jest moje zdanie.....lepiej niech kupią paru obrońców :P :wink:
Własnie Real ma teraz duże kłopoty z napastnikami, bo jedyny dobry napastnik - Ronaldo jest kontuzjowany, Raul też jest kontuzjowany, ale akurat on nie jest dobrym napastnikiem, a z Robinho to taki snajper jak z surykatki rugbista. Więc stereotyp o nadmiarze napastników jest przestarzały.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 sty 2006, 9:41

No Roodeck masz racyję... tyle, że wątpie, żeby w takim klubie Antek się odnalazł... On tam za pannami i kaboną będzie latał a nie za piłką :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”