Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 wrz 2013, 14:42
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 wrz 2013, 14:48
Nie będę udawał znawcy bo Astoriego widziałem kilka razy (ostatni raz w Brazylii) i tam właśnie taki drewniany mi się wydawał, problem z wyprowadzeniem piłki, a i on wcale taki niski nie jest, prawie 190 cm - ale tak jak mówię, nie sądzę aby mógł grać w podstawowym bloku obronnym, a na rezerwowego wydawać taką kasę to bez sensu (czyli zapewne go ściągną bo Łysy już ściągnął kłodę na ławkę za 11 mln).Wilmore pisze:Popełnia błędy (jak każdy obrońca w kijowym bloku), ale drewniany? Facet ma świetną technikę, gra po ziemi to jego jeden z największych atutów, w swoim czasie grywał nawet na boku obrony. Jego słabością jest raczej gra w powietrzu niż aspekty techniczne, a to przecież tytana w powietrzu potrzebuje Milan.
jw.gilardino11 pisze:Nie wiem czy jest sens wydawać na Astoriego +10 milionów euro...
Już miałem z niego beke jak spadał z 10 mln na 4 i nic nie udało mu się utargować, teraz mam jeszcze większą czytając pierwszą część wypowiedziAC Milan News @Milanello 7 h
Kakà: "Money has never been a problem for me, and I also proved it again this time."
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 wrz 2013, 16:13
Roma oferowała niecałe 8 mln za połowę karty. Raczej nie ma szans na niego.Di Marzio potwierdził, że pod koniec okienka idziemy po Astoriego. Ostatnio odrzucono za niego ofertę Romy w wysokości chyba 8 milionów, więc musimy zapłacić więcej, nim ma się też interesować Everton.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 02 wrz 2013, 16:37
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 wrz 2013, 16:39
Wiesz co, najgorsze nawet nie jest to, że Galliani nie wydał miliarda euro w okienko, ale to, jak sobie przygotował to wszystko.Coś czuje w kościach, że poważne mercato dla nas zamknięte. Zresztą de facto ono nigdy nie zostało otwarte. Pewnie jakiś szrot przyjdzie na wymianę a szkoda, bo liczyłem na Kuckę przynajmniej. Co za czasy, że wyczekuje się cały dzień na pomocnika Genoi.
Serio? Przed chwilą miał tam przejść Astori.A Indi do Evertonu za 4 mln funtów podobno ma przejść - dobra cena
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 wrz 2013, 16:44
jeszcze Kuzmanovicia chcą wam podpierdolić, ale mam nadzieje że się nie dacie i wymienicie się za tego NocerinoEverton interesuje się każdym naszym celem? Astori, Indi, Honda...
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 wrz 2013, 16:47
Ten pomysł upadł już dawno temu, Allegri nie chciał Serba.coco pisze:jeszcze Kuzmanovicia chcą wam podpierdolić, ale mam nadzieje że się nie dacie i wymienicie się za tego NocerinoEverton interesuje się każdym naszym celem? Astori, Indi, Honda...
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 wrz 2013, 16:50
kochane mercato16:32 - Kolejne Zdravko Kuzmanovicia przypadki. Uzupełniając wieści z 13:33 - piłkarz marzy również o grze w AC Milanie. W mediach powraca więc pomysł wymienienia go na Nocerino.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 wrz 2013, 16:54
Nie odpowiadam za to, co piszą dziennikarze lub polscy redaktorzy. Allegri już parę dni temu odmówił temu ruchowi.coco pisze:kochane mercato16:32 - Kolejne Zdravko Kuzmanovicia przypadki. Uzupełniając wieści z 13:33 - piłkarz marzy również o grze w AC Milanie. W mediach powraca więc pomysł wymienienia go na Nocerino.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 wrz 2013, 16:58
To pisałem akurat ja kilka razy.Wilmore pisze:Balotelliego, który jak pisałeś - rzadko łapie urazy
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 wrz 2013, 17:05
Polityka gry "va banque" doprowadziła klub do sytuacji, w której trzeba było wyprzedawać srebra rodowe do utrzymania zespołu w czołówce. Jeśli po awansie do LM i sprzedaży Boatenga nie ma kasy na Astoriego, to Twoim zdaniem dodatkowa sprzedaż Nocerino by nam dała Teveza, Hondę i Ogbonnę?Trzeba było zagrać va bank na początku okna transferowego i założyć że awansujemy do LM. Znaleźć szybciej kupca na choćby Nocerino i Boatenga gdzie było pewne, że Ghańczyk odejdzie. Ściągnąć już wtedy Honde, Teveza i np. Ogbonne(a można wymieniać więcej typu Quintero itd.).
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 wrz 2013, 17:16
Tamtą opcję napisałem jakby główna osoba(Berlusconi) w Milanie nie miał klubu w dupie. Tevez przyszedłby zamiast Matriego i zostaje nam z tego jeszcze ok 3 milionów. Dodajemy niecałe 2 do tych 3 i mamy Honde(był w lipcu do wyciągnięcia za tyle jednak Milan dawał magiczne 2 mln). Czyli w skrócie Boateng spłaca nam Teveza oraz Hondę i dokładamy do tego max 1 mln. Za Noce przykładowo dostajemy 4 mln euro i dodajemy 8 mln które dalibyśmy za Astoriego i mamy Ogbonne. Po ewentualnym awansie do LM mamy załóżmy mamy jeszcze jakieś zasoby na jakiś transfer(Ljajic bądź Erisken).Wilmore pisze:Jeśli po awansie do LM i sprzedaży Boatenga nie ma kasy na Astoriego, to Twoim zdaniem dodatkowa sprzedaż Nocerino by nam dała Teveza, Hondę i Ogbonnę?
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 wrz 2013, 17:18
Nadal nie rozumiesz, dlaczego te kluby mogły wydać pewnie pieniądze, a Milan nie?Warto zobaczyć gdzie znajduje się nasz klub skoro my za otrzymane 60 mln euro kupujemy Pazzo raz De Jonga, a co robi Roma oraz Napoli za podobno gotówkę otrzymaną ze sprzedaży swoich gwiazd.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 wrz 2013, 17:37
Jeżeli to jest prawdą to można śmiało powiedzieć, że mamy zajebistych "kibiców".Wilmore pisze:że curva sud nie ma co poważnie traktować, bo są opłacani przez zarząd
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 wrz 2013, 18:19
przy 433 jest daleko w kolejce do gry? odszedł boateng, robinho jest chimeryczny i czesto łapie kontuzje - imo łebek złapie troche minut w tym sezonie. chyba, że ciągle będzie wałkowane 4312, do którego milan nie ma piłkarzy - lewonożny monto nie nadaje się do gry za napastnikami a kaka prawdopodobnie sie połamie albo będzie grał piachNiang jest w tej chwili całkowicie zbędny, daleko w kolejce do gry
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio