Też to czytałem, ale źródło to marca więcDombroś pisze:Na jedenj stronce przeczytałem że niemal pewne jest że w Gran Derby nie wystąpi RONALDO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 paź 2005, 19:42
Też to czytałem, ale źródło to marca więcDombroś pisze:Na jedenj stronce przeczytałem że niemal pewne jest że w Gran Derby nie wystąpi RONALDO
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 lis 2005, 16:49
Moim zdaniem to też jest plota, jeżeli opublikowała to 'marca' to prawdy w tym jest niewiele...Ultras-Sur pisze:Nawet nie podałes źródła na którego podstawie tak twierdzisz więc za baardzo nie chce mi sie w to wierzyć.
Może i coś z tego chłopaka będzie ale coś mam dziwne przeczucie że to nie jest jakiś supertalentBędzie musiał liczyć na przebłysk Ronniho, który ostatnimi czasy coś strzela ale to i tak nie ten sam Robinho z Santosu
Ile to już takich plotek było... co zbieram info do newsów to takie bzdety się przewijająNiggaz pisze:Naturalnie jest to ściema. Ronaldo na 90% zagra IMHO.
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lis 2005, 19:48
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 01 lis 2005, 21:44
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lis 2005, 21:47
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 01 lis 2005, 21:51
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 lis 2005, 21:57
za duzoToudinho pisze:duzo drybluje
nie tym razemToudinho pisze:Dla ciekawostki podam że Real gdy gral w grupie z Rosenborgiem to wygrywał LM
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 lis 2005, 22:44
Podstawowa różnica widoczna jest w ilości przełożeń nogi nad piłką na sekundę (il.przeł./s). Bardziej ambitni mogą sobie jeszcze zapamiętać, że podstawową jednostką tej wartości jest 1 Robson.Toudinho pisze:A Messi to całkiem inna bajka, napewno jest dobry, a w szczeg.olności bardzo szybki bo napewno w dryblingu do Robinho odstaje troche.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 01 lis 2005, 22:50
Taka opnia wymaga jedynie trzech słów: LOLToudinho pisze:A Messi to całkiem inna bajka, napewno jest dobry, a w szczeg.olności bardzo szybki bo napewno w dryblingu do Robinho odstaje troche.
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lis 2005, 22:56
Jako zart dobre. Ale spokojnie Robinho jeszcze pokaze klase. Narazie mozemy zganiac na presje, aklimatyzacje oraz brak formy, ale na wiosne chyba coś powinno ulec zmianie, z pewnoscia wtedy bedzie mozna cos wiecej powiedziec na temat gry Robinho.Niggaz pisze:Podstawowa różnica widoczna jest w ilości przełożeń nogi nad piłką na sekundę (il.przeł./s). Bardziej ambitni mogą sobie jeszcze zapamiętać, że podstawową jednostką tej wartości jest 1 Robson.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 lis 2005, 23:01
Toudinho pisze:jest bardzo ruchliwy ale jego technika jest srednia w porownaniu z Robinho wrecz slaba.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lis 2005, 23:05
No napewno do wirtuozow nie nalezy, do C.Ronaldo Ronaldinho, Ibrry czy Robinho i innych mu duzo brakuje.Niggaz pisze:Leo Messi słaby technicznie
welcome pisze:Taka opnia wymaga jedynie trzech słów: LOL
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 lis 2005, 23:08
jak sie czyta takie komentarze to normalnie mozna spasc z krzesłajest bardzo ruchliwy ale jego technika jest srednia w porownaniu z Robinho wrecz slaba
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 01 lis 2005, 23:08
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 01 lis 2005, 23:35
Rozumiem, że według Ciebie wyznacznikiem świetnego dryblingu są przekładanki, rowerki i cholera wie co jeszcze. Maradona bez tego mijał przeciwników jak tyczki. I tak samo robi Messi. Taki drybling na pewno jest szalenie efekciarski, ale nie znaczy to wcale, że jest zawsze skuteczny. A już na pewno nie można tego rozpatrywać w takich kwestiach, że ktoś kto dysponuje taką kiwką jest lepszy niż ten drugi-bez kiwki.Toudinho pisze:
No napewno do wirtuozow nie nalezy, do C.Ronaldo Ronaldinho, Ibrry czy Robinho i innych mu duzo brakuje.
revan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio