Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 188

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 wrz 2006, 22:48

Messi E2 Ronaldinho pisze:Jeszcze miesiac moze dwa

Raczej sezon, może dwa. Jak na razie nie zanosi się na szybki występ Frana w pierwszym składzie, bo po prostu nie ma gdzie go wcisnąć :P
Messi E2 Ronaldinho pisze:a Arsen odkryje kolejny talent...

Chwalisz się czy żalisz?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2006, 22:51

Messi E2 Ronaldinho pisze:Czyli juz widac efekty pracy Wengera Wink Jeszcze miesiac moze dwa i Merida bedzie w pierwszym skladzie Arsenalu, a Arsen odkryje kolejny talent...

Nie rob napinki... Odnosie Frana to chlopak przyjechal do Anglii i juz prezentuje swietny poziom :wink: w 2 dni sie tego nie nauczyl, czyli w Barcy dostal wyszkolenie... Za miesiac czy dwa to sobie nie pogra raczej, szkoda tak zdolnego chlopaka odrazu do twardej gry, za chudy w uszach :P

A jesli chodzi o Fabregasa to znasz moje zdanie :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 wrz 2006, 22:54

RóżA pisze:
Messi E2 Ronaldinho pisze:Jeszcze miesiac moze dwa

Raczej sezon, może dwa. Jak na razie nie zanosi się na szybki występ Frana w pierwszym składzie, bo po prostu nie ma gdzie go wcisnąć :P
Messi E2 Ronaldinho pisze:a Arsen odkryje kolejny talent...

Chwalisz się czy żalisz?
Cesc szybciej wskoczyl, a miejsca takze wtedy nie było za duzo.
Co do drugiej kwesti jestem oczywiscie pelen podziwu i zachwytu na umiejetnosciami trenerskimi Arsena i nie tylko, bo w jakim innym klubie tak dobrze pracuje sie z junirami, mlodzieza i wprowadza sie ich pozniej do pierwszej druzyny. Przeciez o wszystkim swiadczy ilosc wychowankow, ktora obecnei wystepuje w Arsenalu. Naprawde u Kanonierow szkolenie mlodzikow jest na najwyzszym swiatowym poziomie...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 wrz 2006, 22:58

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie- chwalisz się czy żalisz?

Tamat ten był już poruszany parę razy. I doskonale wiesz że Twoje pretensje są bezpodstawne. Zmień hiszpańskie prawo lub po prostu przestań wypisywać takie herezje.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2006, 22:59

Co do drugiej kwesti jestem oczywiscie pelen podziwu i zachwytu na umiejetnosciami trenerskimi Arsena i nie tylko, bo w jakim innym klubie tak dobrze pracuje sie z junirami, mlodzieza i wprowadza sie ich pozniej do pierwszej druzyny. Przeciez o wszystkim swiadczy ilosc wychowankow, ktora obecnei wystepuje w Arsenalu. Naprawde u Kanonierow szkolenie mlodzikow jest na najwyzszym swiatowym poziomie...

Nie jestem obczajony kto tam dokladnie gra u was w rezerwach z innego kraju ale czy taki Dos Santos to wasz wychowanek :?: Jak by nie bylo Wenger woli kupic mlodzika niz kompletnego pilkaza, jezeli uwazasz ze nad Merida nic nie trzeba juz pracowac to gratuluje... A jezeli nasza szkolka nie jest na swiatowym poziomie to powiedz mi w takim razie kora jest :?:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 wrz 2006, 23:04

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie- chwalisz się czy żalisz?
Arsena chwale, bo nikt tak jak on, a moze dzialacze nie pracuje, aby skupowac talenty z innych klubow.
Nie jestem obczajony kto tam dokladnie gra u was w rezerwach z innego kraju ale czy taki Dos Santos to wasz wychowanek Jak by nie bylo Wenger woli kupic mlodzika niz kompletnego pilkaza, jezeli uwazasz ze nad Merida nic nie trzeba juz pracowac to gratuluje... A jezeli nasza szkolka nie jest na swiatowym poziomie to powiedz mi w takim razie kora jest
O jakiej ty szkołce mowisz...Arsenal ma takowa :shock: dos Santos to nasz wychowanek. Arsen kupuje prawie kompletnych pilkarzy, jedyne co im moze brakuje to ogranie na takim poziomie. Nic wiecej...

Szkolka na najwyzszym swiatowym poziomie Barcelona, Ajax...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2006, 23:11

Messi E2 Ronaldinho pisze:zkolka na najwyzszym swiatowym pozimie Barcelona, Ajax...
Dobra, Barca jest najlepsza, ma wspaniala szkolke, fenomenalnie pracuja z mlodzieza. Jednym slowem wspanialy klub, chyba zaczne mu kibicowac... :? Skoro w Barcy jest tak wiele talentow to myslisz ze wszyscy by mieli kiedys okazje grania w pierwszym zespole :> Skoro tak to tak wiele ich nie ma :roll:
Messi E2 Ronaldinho pisze:Arsen kupuje prawie kompletnych pilkarzy, jedyne co im moze brakuje to ogranie na takim poziomie.

PRAWIE robi wielka roznice, skoro 16 letni pilkaz jest prawie kompletny to :brawo: dla ciebie...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 wrz 2006, 23:18

Dobra, Barca jest najlepsza, ma wspaniala szkolke, fenomenalnie pracuja z mlodzieza. Jednym slowem wspanialy klub, chyba zaczne mu kibicowac... Skoro w Barcy jest tak wiele talentow to myslisz ze wszyscy by mieli kiedys okazje grania w pierwszym zespole Skoro tak to tak wiele ich nie ma
Dokladnie wez zmien zainteresowanie. Mysle, ze 80% zawodnikow pochodzacych ze szkolki Barcy spokojnie ma szanse grac w pierwszej druzynie Barcelony, a takze w innych potegach.
PRAWIE robi wielka roznice, skoro 16 letni pilkaz jest prawie kompletny to dla ciebie...
Wiesz tylko w Polsce zawodnik w wieku 20-23 lat to wielki talent, w innych krajach zawodnik w wieku 18 lat powinien juz prezentowac najwyzszy poziom. W wieku 16-18 lat powinno mu brakowac jedynie doswiadczenia nic wiecej...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2006, 23:19

No to jak to w końcu jest guru :> Barcelona ma jedną z najlepszych szkółek piłkarskich w Europie :> Odpowiedz.

A potem odpowiedz czy Arsenal również ma szkółkę stojącą na takim poziomie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2006, 23:23

Ja odpowiem za niego, bo sie skompromituje jeszcze i potem będę z nim w jednym worku ...

Barca ma lepszą szkółkę od Arsenalu, ma jedną z lepszych jesli nie najlepsza w europie [poza naszym kontynentem się nie orientuje]
i własnie dlatego wasi wychowankowie grają u nas, a nie odwrotnie :P
z czego jestem bardzo zadowolony, gdyz dają radę, krótko mówiąc :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 wrz 2006, 23:24

No to jak to w końcu jest guru Barcelona ma jedną z najlepszych szkółek piłkarskich w Europie Odpowiedz.

A potem odpowiedz czy Arsenal również ma szkółkę stojącą na takim poziomie.
Wystarczy wymienic zawodnikow, ktorzy sa wychowankami Arsenalu i garja w tym klubie badz innych klubach grajacych i prezentujacych pewny poziom, a wychowankow Barcy i rachunek jest prosty. Szkolka Arsenalu polega nad wykupowaniu talentow z innych klubow i wprowadzanie ich do pierwszego zespolu. Swietne szkolenie. Tyle na temat wg. mnie
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2006, 23:27 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2006, 23:27

Messi E2 Ronaldinho pisze:Wystarczy wymienic zawodnikow, ktorzy sa wychowankami ?Arsenalu i grja w tym klubie badz innych klubach grajacych na pewnym poziomie, a wychowankow Barcy i rachunek jest prosty. Szkolka Arsenalu polega nad wykupowaniu talentow z innych klubow i wprowadzanie ich do pierwszego zespolu. Swietne szkolenie. Tyle na temat wg. mnie
ale co z tego, ze macie lepszą szkółkę, niż my ? w ilu jeszcze postach to napiszesz ?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2006, 23:30

No to jak to w końcu jest guru Łypiący Barcelona ma jedną z najlepszych szkółek piłkarskich w Europie Łypiący Odpowiedz.

Tu nie zaprzeczam, Barca jest kolebka talentow to nie podlega zadnym watpliwosciom...
Messi E2 Ronaldinho pisze:ysle, ze 80% zawodnikow pochodzacych ze szkolki Barcy spokojnie ma szanse grac w pierwszej druzynie Barcelony, a takze w innych potegach.
80% to nie jest tak malo. Teraz pomysl ze wszyscy ci pilkaze mieli by grac wpodstawowej '11' Barcy, bylo by to mozliwe :?: Nie chodzi mi tu o ich umiejetnosci tylko o to czy bylo by miejsce....
Messi E2 Ronaldinho pisze:a takze w innych potegach.
jak narazie to do Arsenalu trafilo tylko dwoch wychowankow Barcy, wiec po co ten szum...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2006, 23:32

Zepsułeś mi zabawę fieldy :? Liczyłem na to, że guru odpowie pierwszy. Na drugi raz nie przeszkadzaj :P I nie martw się o generalizowanie z mojej strony. Nie mam zamiaru wrzucać Cię do jakiegokolwiek worka :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2006, 23:35

Zepsułeś mi zabawę fieldy Confused Liczyłem na to, że guru odpowie pierwszy. Na drugi raz nie przeszkadzaj Razz I nie martw się o generalizowanie z mojej strony. Nie mam zamiaru wrzucać Cię do jakiegokolwiek worka Wink

Jak pisalem poprzedniego posta to wypowiedzi fieldyego jeszcze nie bylo, dlugo mi zeszlo bo szukalem pewnej inforamcji na stronie Barcy ale jej nie znalazlem :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”