ponieważ to jestMGiggs pisze:Niech mi jakiś znawca Seria A powie jakim cudem ten pionek został uznanym za doskonałego obrońce ?
MGiggs pisze:Seria A
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 sty 2011, 18:06
ponieważ to jestMGiggs pisze:Niech mi jakiś znawca Seria A powie jakim cudem ten pionek został uznanym za doskonałego obrońce ?
MGiggs pisze:Seria A
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 sty 2011, 20:08
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 23 sty 2011, 0:21
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 23 sty 2011, 0:24
Mnie osobiście nigdy chłopak nie zachwycał i nie rozumiałem, tego szumu wokół niego. Dlatego tez, nigdy nie płakałem, że liga włoska go straciła, a i fakt, ze odszedł do zwykłego niemieckiego klubiku, mnie nie zaszokował. Nie wiem jak gra teraz, ale w Palermo wyglądał, trochę jak Bonucci. Sztywna, mało zwrotna kłoda drewna.MGiggs pisze:Kjear w Chelsea?
już zacieram ręce.Niech mi jakiś znawca Seria A powie jakim cudem ten pionek został uznanym za doskonałego obrońce ?
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 23 sty 2011, 0:31
Z tego co się orientuję to pauzował za 5 żółtych.Pawel875 pisze:Może z tym Luizem rzeczywiście jest coś na rzeczy. Nie było go w meczowej 18-ce w niedawno zakończonym meczu z Nacional.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 23 sty 2011, 0:34
Więc to pewnie była tylko moja wymyślona teoria w sprawie Davida LuizaSammyy pisze:Z tego co się orientuję to pauzował za 5 żółtych.Pawel875 pisze:Może z tym Luizem rzeczywiście jest coś na rzeczy. Nie było go w meczowej 18-ce w niedawno zakończonym meczu z Nacional.
Raporty z Portugalii sugerują, że działacze Benfici wybrali się do Londynu by negocjacjować z Chelsea sprzedaż obrońcy Davida Luiza.
Reprezentant Brazylii od kilku tygodni jest silnie łączony z przeprowadzką na Stamford Bridge, jako że The Blues szukają kogoś kto wzmocni defensywę.
Oba klubu jak na razie nie doszły do porozumienia w sprawie ewentualnego transferu zawodnika, który w kontrakcie ma wpisaną kwotę odstępnego 50 milionów euro (£42.5m). Portugalczycy grają ostro i chcą za swoją gwiazdę dostać jak najwięcej.
Jednak niektóre media sugerują, że transfer jest blisko finalizacji po tym jak do stolicy Anglii poleciał prezes O Glorioso - Luis Felipe Viera - w towarzystwie agenta Giuliano Bertolucciego.
Podobno londyńczycy są w stanie zaoferować 25 milionów euro (£21.2m) i dorzucić któregoś ze swoich zawodników, by spełnić rządnia Portugalczyków.
Najbliżej ewentualnego opuszczenia SW6 w ramach rozliczenia za Brazylijczyka są podobno Paulo Ferreira lub Salomon Kalou, ale Benfika jest bardziej zainteresowana sprowadzeniem jakiegoś młodego talentu z Akademii Chelsea.
Na Estadio da Luz w zeszłym tygodniu przywędrował z Olhanense środkowy obrońca Jardel, co może sugerować, że klub przygotowuje się już na ewentualne odejście Luiza. Ile w tym prawdy? Przekonamy się najpóźniej 31 stycznia.
Pawel875
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 sty 2011, 13:23
hehee pogoniła go
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 sty 2011, 14:24
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 25 sty 2011, 15:15
Niech biorą Rajkovicia (swoją drogą, czy on naprawde jest kapitanem Vitesse jak mówi transfermarkt?), jakoś dobrej marki sobie w Holandii nigdy nie wyrobił, albo Maticia (nie wiem właściwie, po co go kupiliśmy) z większym wskazaniem na tego drugiegoWg raportów Sky Sports, Benfica wczoraj zaakceptowała ofertę Chelsea w wysokości £21.5mil + jeden z naszych młodzików (Rajković, Matić, Borini, Van Aanholt) za Davida Luiza który ma przejść dzisiaj testy medyczne i podpisać indywidualny kontrakt.

Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 sty 2011, 15:23
No, raczej nie miał ale dużo bramek strzelał i potrafił się znaleźć tam gdzie trzeba to można mu przyznać. Chodzą plotki że Bruce będzie chciał sprowadzić Welbecka na stałe ale to mogą być tylko ploty. Co się stało z tym poprzednim Campballem ? Gra tam jeszcze bo pamiętam że był w poprzednim sezonie i strzelał bramki nie raz a teraz nagle ucichło o nim, kontuzja ?red85 pisze:Bent nie miał wcale jakiegoś olbrzymiego wkładu w efektowną grę Sunderlandu. Świetnie się tam rozumie duet Gyan-Welbeck, ale Danny jest póki co niestety kontuzjowany.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 sty 2011, 15:37
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 sty 2011, 15:57
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 sty 2011, 13:46
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 13:57
Dziękujemy, dobranoc. Coraz bardziej zastanawiające staje się, dokąd zmierza takie szastanie. Nie wiem czy on jest z 10 mln wart... Widziałem go tyle razy w akcji, ale jakoś Luiz->Benfica->liga portugalska->Luiz->Chelsea->liga angielska... Skończy się na tym, ze Ivanović wciągnie go nosemDaaaamian pisze:26 mln funtów za Luiza... Paranoja...
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio