Piękne podsumowanie naszej dyskusjicloner pisze:http://www.polsatsport.pl/Wiadomosc/Osw ... index.html - polecam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 wrz 2014, 16:51
Piękne podsumowanie naszej dyskusjicloner pisze:http://www.polsatsport.pl/Wiadomosc/Osw ... index.html - polecam
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 wrz 2014, 17:08
Dziękuję.ubek pisze:Piękne podsumowanie naszej dyskusjicloner pisze:http://www.polsatsport.pl/Wiadomosc/Osw ... index.html - polecam
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 wrz 2014, 18:31
Niby w dość wygodny dla siebie sposób skończyłeś dyskusję a jednak się do niej odnosisz. Skoro więc postanowiłeś się jednak ponownie udzielić to i ja pozwolę sobie podyskutować, w końcu to forum.bartbuks pisze:Dziękuję.ubek pisze:Piękne podsumowanie naszej dyskusjicloner pisze:http://www.polsatsport.pl/Wiadomosc/Osw ... index.html - polecam
Widzisz, w tej całej dyskusji bronisz Polsatu i uparłeś się żeby mi wmówić, że uważam Polsat/Solorza za głównego winowajcę. A ja po raz kolejny podkreślam, że nie wiem kto jest winny choć ktoś jest. Mam żal o to, że nie ma mistrzostw w TV ale nie kieruję go bezpośrednio do Polsatu/Solorza ani do TVP ani do Skarbu Państwa bo zwyczajnie nie wiem co się dokładnie stało a w tej całej wojence, która się toczy słyszymy tylko opinie z obu obozów próbujących zrzucić winę na drugą stronę. Ktoś z tej grupy jednak dał dupy i jest winny tego co się stało. Ktoś mógł utrudnić odkupienie czegoś, ktoś mógł czegoś nie chcieć kupić, ktoś czegoś nie ustalił prawnie, ktoś mógł komuś innemu kazać się wycofać. Opcji jest wiele, opinie obu stron nie są dla mnie na tyle miarodajne żeby orzec kto jest głównym winowajcą, fakt jest taki, że stracili na tym Polacy.Morrow, nie winisz Polsatu (choć pisałeś, że bronię ich, czyli jednak masz do nich żal za zakodowanie mistrzostw)
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 wrz 2014, 19:19
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 wrz 2014, 19:58
Jedyny niejasny fragment z tych waszych "ulubionych" elaboratów to chyba ten. Tyle, że jak i w całej tej dyskusji chodzi i chodziło mi o sam kontekst wypowiedzi "obrońców Polsatu". Odniosłem i nadal odnoszę wrażenie, może błędne, wtedy mnie poprawcie, że dla niektórych z was (to nie o Tobie ubek) kodowanie meczów Polaków podczas tych MŚ jak i kolejnych imprez to jest coś normalnego co należy to przyjąć ze zrozumieniem i się do tego przyzwyczajać bo PPV to coraz powszechniejsze rozwiązanie. W tym miejscu jest moja polemika a nie tam gdzie jest dyskusja o tym czy Polsat mógł/powinien czy nie mógł kodować.Bardzo mi się podobają te wypowiedzi, które bronią decyzji Polsatu i dają do zrozumienia, że Ci którzy go krytykują nie mają pojęcia o otaczającym nas świecie.
Tak to prawda, Polsat miał furtkę i ją wykorzystał, miał do tego prawo. Można szukać winnych wszędzie dookoła ale znając życie winni są wszyscy po trochu. Jedni furtkę wykorzystali, inni jej nie zamknęli w odpowiednim czasie. Tak jak chyba Duch zauważył wcześniej problemu mogłoby nie być gdyby ustawa o puszczaniu polskich reprezentacji weszła w życie. Nikt tu nie mówi o odkodowywaniu całych MŚ (bodaj 113 spotkań) ale samej repry.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 wrz 2014, 0:43
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 20 wrz 2014, 0:52
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 20 wrz 2014, 9:05
Chyba żartujesz. Fatalni udostępniający streamy. W pewnym momencie podczas meczu Polska - Rosja nie dało się nawet wejść na stronę (connection failed). Więcej:Tomusmc pisze:Panowie kto chce oglądnąć siatkówkę w dobrej jakości to polecam weeb.tv
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 wrz 2014, 9:12
Zawsze możesz kupić polsat cyfrowy.szefu91 pisze:Chyba żartujesz. Fatalni udostępniający streamy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 20 wrz 2014, 9:19
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 wrz 2014, 9:34
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 wrz 2014, 11:12
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 wrz 2014, 11:29
Żeby nie było, ja oglądam sposobem który podał TomusmcTomusmc pisze:Ja podaję sposoby jak to obejść, jeśli ktoś nie chce to tak jak Cloner polecam CP
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 20 wrz 2014, 14:23
No ja też piszę na własnym przykładzie. Siatki tam się oglądać nie da (jak się uda to co chwilę buforowanie, a jakość nie jest ponad przeciętna taka vide drakulastreamy, lemonsports itd.) Weeb całkiem fajny na weekendowe futbolowe mecze, ale i tak chyba gorszy od futbolhd. Oczywiście co to jest ta czwórka, każdy może spróbować, może jakimś cudem się poszczęści.Tomusmc pisze:Ja napisałem na własnym przykładzie, nie wspierałem się komentarzami z neta.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 wrz 2014, 15:25
Już potwierdzone,że finał pokażą tylko jeśli w nim zagra Polskaszefu91 pisze: Chodzą nawet plotki, że ewentualny finał Polsaty mają puścić w ogólnodostępnym kanale.
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio