Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 maja 2008, 21:45
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szeri » 25 maja 2008, 23:10
szeri
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 maja 2008, 1:20
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 26 maja 2008, 12:30
To jest bardzo niesprawiedliwa ocena. Nie lubie tego zawodnika, ale jeśli on nie dostał najwyższej oceny w tym sezonie to kto miałby dostać? Powoli już tworzy się taki stereotyp że Ronaldo nie gra na swoim poziomie z najlepszymi drużynami. Wiadomo że ma mniej miejsca i możliwości do dryblingu i innych sztuczek, ale mimo to wykonuje bardzo dużą pracę. A porównywanie go do Adebayora czy Torresa w liczbie strzelonych bramek z najlepszymi jest trochę śmieszne ponieważ ci dwaj są napastnikami i zawsze będą mieć więcej sytuacji do zdobycia bramek. Do obowiązków Ronaldo nie należy strzelanie bramek. To że zdobył ich 31 w tym sezonie świadczy tylko o tym w jak świetnej formie był w tym sezonie. Jak dla mnie najlepszy zawodnik PL.spurs pisze: Miał niby dobry, nawet bardzo dobry sezon, ale...
nie pokazuje swoich umiejętności w meczach z wielkimi drużynami. Wiem, ze wielu przeciwników mu to zarzuca, ale taka jest prawda. Z przeciętnymi i dobrymi(nie świetnymi) zespołami gra jak natchniony, ale gdy ma zagrać z kimś wymagającym to jest problem. Słabi jakby się troche bali go wogole dotknąć i z łatwością wchodzi w pole karne.
Tak 8 to chyba odpowiednia ocena.
Brown zasłużył na taką ocenę, bardzo pewny punkt MU przez cały sezon.szeri pisze:Z większością ocen się zgadzam, choć moim zdaniem trochę za wysoką notę dostał wg mnie Brown,
Giggs rozegrał najsłabszy sezon odkąd pamiętam, więc jest jak najbardziej zasłużona. A van der Sar był także jakiś bardziej niepewny niż w poprzednich sezonach. Pewnie jego czas po prostu kończy się.szeri pisze:a za niską van der Sar i Giggs,
amolinn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 26 maja 2008, 13:24
Bo Carrick nie ma nazwiska. Bo Carrick nie gra w kadrze. Bo Carricka pracy nikt nie widzi.amolinn pisze:Za to zupełnie nie rozumiem dlaczego Carrick ma niższą ocenę niż Hargreaves. IMHO Carrick więcej dał MU w tym sezonie niż Owen.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 maja 2008, 18:41
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 26 maja 2008, 22:46
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 27 maja 2008, 7:48
Berik pisze:Bo Carrick nie ma nazwiska. Bo Carrick nie gra w kadrze. Bo Carricka pracy nikt nie widzi.
Berik pisze:.Ale bez Michaela nie umiem sobie wyobrazic MU
Może to zabrzmi zbyt optymistycznie, ale po kilku rajdach Andersona przeciętny zjadacz chleba mógłby powiedzieć " O, Ronaldinho w United ? ". I ja myślę, że jeśli Ferguson będzie dawał coraz więcej szans Brazylijczykowi w następnym sezonie, za dwa - trzy lata właśnie Anderson będzie na ustach kibiców na całym świecie.piotrcies pisze:Jeśli chodzi o Andersona, mi również zaimponował walecznością, ambicją. Widać, że chłopak szybko dojrzewa piłkarsko.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2008, 10:33
Ta kwota i zawodnicy byla podana w kontekscie reakcji Manchesteru na "odczep sie" (tyle niby mieliby zarzadac) bo wiadomo, ze nikt na to nie przystanie. Ogolnie duzo jest juz wymyslaneLoczek pisze:The Sun podaje, że oprócz kontrakty dorzucają mu sportowy samochód za 100 tys, a United dostanie Robinho, Ramosa, Diarrę i 50 mln.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 maja 2008, 10:54
nie odejdzie. Szansa na pozostanie to dla mnie 90% portuglaczyk dostanie podwyżkę o którą wg mnie toczy sie gra i zostanie na kolejny sezon po którym najwyżej odejdzie. Jorge Mendes jego agent to spryciarz, ugra z zamiesznia jak najwięcej po czym oświadczy ze "Ronaldo kocha Manchester"Loczek pisze:I po raz kolejny nasuwa się pytanie - czy Cristiano odejdzie z United ?
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 27 maja 2008, 11:06
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 maja 2008, 11:33
nie. z Beckhamem było inaczej tak samo jak inaczej było z RVNLoczek pisze:bo niegdyś podobnie było z Beckhamem, a jak się zakończyło wszyscy wiemy.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 27 maja 2008, 11:37
Tyle że Beckham to był zawodnik który idealnie pasował do ligi angielskiej i tylko angielskiej. Ronaldo już niekoniecznie. Swoje umiejętności prawdopodobnie potwierdziłby w każdej lidze świata.Loczek pisze:Martwi mnie ta cała sytuacja z Ronaldo, bo niegdyś podobnie było z Beckhamem,
Micah mówił kiedyś że chce przejść do Arsenalu i mam nadzieje że dalej trzyma się tego. Mam nadzieje że nie będzie to kolejny zawodnik sprzątnięty Wengerowi sprzed nosa. Chociaż MC żądał za niego fortunę (30mln jeśli dobrze pamiętam).vakabayashi pisze:Micah`a Richards`a z Man City
amolinn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 maja 2008, 12:34
Już raz chciał odejść i Fergusonowi się udało go zatrzymać. A wydawało się, że sytuacja jest dramatyczna.Jeśli będzie chciał odejść to raczej Ferguson na siłę nie będzie go trzymał, jedynie zażąda dużych pieniędzy, pewnie ok 80mln. Tylko Portugalczyk będzie musiał jasno określić czy chce odejść.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 maja 2008, 12:41
Ronaldo zresztą nie chce odejść. Wie doskonale, że gra w najlepszej drużynie na Kontynencie, trenuje pod okiem najlepszego managera i gra dla fanów, którzy go ubóstwiają.
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio