Porady bukmacherskie - Strona 3

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 paź 2005, 20:00

Dombroś pisze:Ja ma do was truuudne pytnko..
czy takie trudne :think:
Dombroś pisze:I chciałybm pójść sobie normalnie obstawić ale sie troche cykam....
nie ma czego - najwyżej cię odeslą
Dombroś pisze:... Nie wiem co może opdbić sprzedawcom....
mogą cię zjeść :hardkor:
Dombroś pisze:Co mi radzicie ??
idź z bratem - lub poczekaj aż dorośniesz, lub graj w necie
Jeżeli mówicie że nie ma co, to zawsze zostaje opcja żeby chodzić obstawiać z staruszkiem Laughing Laughing
nie ma co ...

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 paź 2005, 20:09

Jak Ci babka nie obstawi to daj jakiemuś gościowi co jest prawie w lokalu... poproś napewno nie odmówi

Awatar użytkownika
Koki
Trampkarz
Trampkarz

Wasze priorytety

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koki » 27 sie 2006, 20:52

Chciałbym się Was zapytać jakie są Wasze priorytety, gdy wybieracie mecze do swoich kuponów. Innymi słowy: co ma największy wpływ na to, że na Waszym kuponie widnieje taki, a nie inny mecz z danym typem.

Ja jako niedoświadczony gracz patrzę zawsze na statystyki. Tabele, liczbę strzelonych i straconych goli. porównuję drużyny pod tym względem, a następnie patrzę na starcia między tymi drużynami sprzed lat / miesięcy.

Jak wiadomo statystyki nie grają, więc doadtkowo jeśli można, sprawdzam, kto w danej drużynie pauzuje itp.

Niby wszystko dobrze, ale i tak zawsze mam ten dylemat: Jaki mecz dać a jaki nie...i tak np. Dzisiaj miałem dylemat między Ajaxem i PSV i niestety wybrałem drużynę z Eindhoven.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sie 2006, 21:02

co za kolo :o nie masz jeszcze 18 lat, nie wolno tobie grać :lol:

dobrze piszesz, w zasadzie to można chyba temat juz zamknać, jak sam już sobie na wszytsko ładnie odpowiedziałeś.

Ststystyki, składy, czasem kurs, choć kursem na samym końcu powinniśmy się interesować. Głównie dlatego, aby nie wybrać meczu gdzie kurs jest mały.
Co jeszcze .... przeczucie, pierwsza myśl, często jest najlepsza. Wiedza piłkarska tez się przydaje.
No i już wszystko wiesz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 sie 2006, 21:04

ja gram tylko po statystykach :wink:
kontuzji, kartek, itp. nie chce mi sie szukac :lol:

a z jakim skutkiem gram - spojrz do BPU 8)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 sie 2006, 21:06

A ja juz myslalem, ze to jakis glebszy temat - odnosnie zycia :lol: 8) :lol:
Jak to pisze Zaza trzeba miec "sznute" - ktora dziala olbo i nie

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sie 2006, 21:08

"Wszystko ma swoje priorytety- niestety,
wszystko ma swoje wady i zalety"

Przede wszystkim musisz mieć nosa :P Najpierw sprawdzaj statystyki, kto pauzuje itd. ale czasem nawet mimo tego, że wszystko przemawia za daną drużyną warto się jeszcze zastanowić :wink: Nie ma pewniaków- są tylko faworyci.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 paź 2006, 21:55

Jak ktoś chce typować NHL to poniżej ma stronę która może mu pomoże a z pewnością zabierze dużo czasu na głębokie analizowanie spotkań:

http://www.nhl.hg.pl/tips.htm

:witam:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 07 mar 2007, 8:22

Ja ostatnio wpadlem na pewien blad w pewnym zakladzie bukmacherskim. Nie wiem czy w innych bukmachera tez jest tak, ale jest pewnien co sie nazywa WZBmilenium. Nie mam pojecia czy te zaklady sa tez w innych miastach czy tylko we Wroclawiu bo WZB to chyba oznacza Wroclawski Zaklad Bukmacherski, ale nie wazne. Mozna tam obstawiac czy Polacy grajacy za granica strzela bramke czy nie. Kursy najczesciej wachaja sie w granicy 3,4 ze strzeli i 1,18 ze nie. Ostatnio patrze ze jest zaklad czy Niedzielan strzeli bramke czy nie i cos mnie tknelo i wszedlem na oficjalna strone NEC i czytam newsa o meczu a tam pisze ze Niedzielan jest zawieszony czyli nie zagra to nie strzeli, bylem pewien ze ten zaklad bedzie zablokowany ale poszedlem i okazalo sie ze nie jest zablokowany i postawilem. Wiem ze kurs 1,18 to nic, ale jezeli by sie trafilo ze np. 5 Polakow nie zagra z roznych powodow wtedy po przemnozeniu wychodzi kurs okolo 2 i jak ktos ma 1000 zl stawia i wygrywa 1800 zl bez jakiego kolwiek ryzyka.

Warto szukac tez pomylem u bukmacherow, kiedys zauwazylem ze w pewnym spotkaniu w koszukowce jest zaklad czy w meczu padnie wiecej koszy niz 41 :shock: oczywiscie ze tak, mialo byc u nich 141, ale sie pomylili i bylo 41 co prawda szybko to zmienili na 141 ale komu udalo sie postawic ten wygrywal. Kiedys tez slyszalem ze zamias kursu na jakis mecz 1,4 byl kurs 14 :lol:

Ja po wielu latach grania u bukmacherow przestalem grac za 2,5, 10 zlotych bo to sie nie oplaca. Nie jest duzym problemem postawic 2 zl zeby wygrac 4, ale to jest nic az wstyd isc odebrac taka kase, a ida obstawic te same spotkania i postawic 100 zl to juz inna sprawa bo sie wygrywa 200 zl. Wiem ze ryzyko wieksze ale tak sie bardziej oplaca. Zaczelem tak grac od Lipca poprzedniego roku i musze powiedziec ze wyszedlem pod koniec 2006 roku ponad 3000 zl do przodu, jednak w tym roku cos sie sknocilo i jak narazie jestem jakies 800 zl do tyly ale ostatnio znowu zaczelem wygrwyac, choc w ostanich dwoch tygodniach mialem trzy razy do wygrania po 1200zl i mi po jednym meczu nie siadlo :cry:

Awatar użytkownika
Sztygar
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sztygar » 08 mar 2007, 13:33

Cóż, co by tu poradzić.. Na początku grałem na głupa, wszystkie decyzje robiłem spontanicznie. Natomiast od niedawna zacząłem analizować spotkania. I co? Udało się. Pierwszy kupon jaki analizowałem wszedł mi, za 2 zł wygrałem tylko 10 zł, ale zawsze coś. Później z analizą postawiłem 30 zł, wygrałem 144. Nie zawsze się wygra, ale analiza to podstawa.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 12 kwie 2007, 16:34

Mam male pytanko, a nie wiem ktory temat wybrac :think:

Mianowicie, gdzie mozna obsawiac zwyciescow LM, zdobywcow mistrzostwa itp?

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 12 kwie 2007, 17:04

w BAHu się da

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 12 kwie 2007, 17:31

A jakichs nie internetowych? Typu STS czy Totomix?

Dani_LFC
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dani_LFC » 20 maja 2007, 13:16

Witam.
Ponawiam pytanko, czy gdzies u naziemnych bukmacherow mozna obstawiac kto zostanie mistrzem kraju, wygra jakis puchar itp ??

i drugie
Pilka nozna" 1.Czechy-29.k-1.P. 21.05.2007 17.15
Zalozmy ta lige czeska.. czy oznaczenie "1.P" oznacza mozliwosc stawiania kto po pierwszej polowie bedzie prowadzil ??
Tu akurat dalem przyklad z profesjonala...
Prosze o odpowiedz :D
Pozdrawiam

EDIT:
Czy w systemie 3z4 obstawia sie 4 mecze tylko ? i 3 musza wejsc ? czy dodatkowo trzeba jakies pewniaki dac ??
Prosze o odpowiedz, bo jestem nowicjusz w bukmacherce :D

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 maja 2007, 0:06

Dani_LFC pisze:Ponawiam pytanko, czy gdzies u naziemnych bukmacherów mozna obstawiac kto zostanie mistrzem kraju, wygra jakis puchar itp ??
Wiem że w Milenium można typować na mistrza kraju.
Przed dzisiejszymi meczami w Hiszpanii kursy był następujące:
Real 2,0
Barca 2,05
Sevilla 8.0 (?)
Valencia ok 20,0

Dani_LFC pisze: Zalozmy ta lige czeska.. czy oznaczenie "1.P" oznacza mozliwosc stawiania kto po pierwszej polowie bedzie prowadzil ??
Tak
Dani_LFC pisze:Czy w systemie 3z4 obstawia sie 4 mecze tylko ? i 3 musza wejsc ? czy dodatkowo trzeba jakies pewniaki dac ??
Prosze o odpowiedz, bo jestem nowicjusz w bukmacherce Very Happy
Nigdy nie grałem żadnych kombinacji ale z tego co się orientuję to w systemie 3 z 4 robisz cztery grupy: A, B, C i D z dowolną liczbą meczów w każdej i aby coś wygrać muszą wejść wszystkie mecze z minimum trzech grup. Możesz też postawić sobie po jednym meczu w grupie i muszą wejść minimum trzy mecze, cztery to więcej kasy dla Ciebie.

Jak się pomyliłem to niech mnie ktoś poprawi lub zamilknie na wieki 8)

...
Babel na poprzedniej stronie chcąc poradzić niepełnoletniemu Dombrosiowi jak obstawić kupon w STSie pisze:
Dombroś pisze:Co mi radzicie ??
Ubierz szczudła i domaluj sobie wąsy markerem
:zwała: Ech życie :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”