VęB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 07 paź 2005, 13:12
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 paź 2005, 13:22
Dombroś pisze:W tym sezonie już pare zespołów pokazało jak sie wygrywa z tym waszym Realem
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 07 paź 2005, 13:28
Dombroś pisze:Varlos
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 paź 2005, 13:42
frik23 pisze:Odrobiliscie lekcje?
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 07 paź 2005, 14:32
noz [k****] co za debil! I tacy ludzie sie czepiaja jak kots napisze "barsa"....[/quote]($)Real madryt przegra ..... Kibice Miard'ów podniecają się że ($)real wygrał ostatni mecz
Sergeboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 07 paź 2005, 15:27
MAXPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 paź 2005, 15:28
[/quote]Sergeboy pisze:noz [k****] co za debil! I tacy ludzie sie czepiaja jak kots napisze "barsa"....($)Real madryt przegra ..... Kibice Miard'ów podniecają się że ($)real wygrał ostatni mecz
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 paź 2005, 15:52
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 paź 2005, 15:57
a może zwyczajnie mu się palec omsknąłUltras-Sur pisze:Nie am sensu odpowiadac na posty tego typu co napisał Dombroś,nie wiem co chce przez to osiągnąć może zaznaczyć swoją obecność na forum ?
Nie wiecie może więcej o piłkarzu Realu Madryt Varlosie? dziwne jestem kibicem Realu od ponad 10 lat a nic nie wiem o tym piłkarzu i o jego zgraniu z Casillasem Wink
o tez Ci się pomyliło - i nie jest to powód, żeby dopytywać się co chcesz prze to osiągnąćUltras-Sur pisze:ejst ejszcze
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 paź 2005, 16:09
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carter » 07 paź 2005, 16:17
Dombroś pisze:Jak Varlos z Casillasem dalej są tak zgrani i niewiedzą kto ma dojść do piłki to nie mcie czego szukać w Gran Derby![]()
..

Carter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 07 paź 2005, 17:43
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 paź 2005, 19:11
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 paź 2005, 13:25
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 paź 2005, 16:14
nie trafiles... nie bylo mnie w domu od 4 dni... to dlatego, ale juz wrocilem, nie martwcie sie. ponapinam sie jak tylko bede mial czas, ale to nie dzisiaj raczej. nie mam czasu. najblizsza wywiadowke mam dopiero za 2 tygodnie, ale mam nadzieje, ze nie naskarza za bardzo na mojego synaKrzysztof Jarzyna pisze:Niggaz nie czepiaj sie, teraz w gimnazjach pewnie wywiadowki sie zblizajaNiggaz pisze:Brakuje tylkie zawdiego i Toudinho![]()
![]()
![]()
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio