cos mi sie wydaje ze MŚ mogą nie byc pokazane w telewizji polskiej
qrse co chwile zmienia sie zarząd i coągle jacyc kretyni są co tylko chcą abonametn podwyzszac a nic nie robią zebu zadowolic klientów
no cóz taka jest własnie Polska..........

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 gru 2005, 11:36
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 gru 2005, 11:39
Zico_FCI pisze:Relacji z gali nie będzie można zobaczyć w Polsce także w kablówkach i na platformach cyfrowych, które mają w swojej ofercie np. niemiecką ARD czy włoski RAI. Sprzedaż praw do MŚ jest bowiem obwarowana licznymi zakazami. I tak np. ARD, relacjonując galę, może ją pokazać wyłącznie w Niemczech. Sygnał, który będą emitować polskie kablówki, musi być zakodowany.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 gru 2005, 11:42
Ja też jestem zaskoczony. Nigdy ARD i ZDF nie były kodowaneserek408 pisze:Zico_FCI pisze:Relacji z gali nie będzie można zobaczyć w Polsce także w kablówkach i na platformach cyfrowych, które mają w swojej ofercie np. niemiecką ARD czy włoski RAI. Sprzedaż praw do MŚ jest bowiem obwarowana licznymi zakazami. I tak np. ARD, relacjonując galę, może ją pokazać wyłącznie w Niemczech. Sygnał, który będą emitować polskie kablówki, musi być zakodowany.
Musze Ci Zico powiedzieć , że nie wiedziałem o czymś takim i jest to dla mnie spore zaskoczenie
Czyli Corinthians wychodzi , że jednak lepiej żeby było na TVP bo z ARD i ZDF nie obejrzymy
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 gru 2005, 11:59
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 09 gru 2005, 13:20
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 09 gru 2005, 13:36
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 gru 2005, 13:40
Kaka_ACM pisze:A co do losowania to istna komedia, która pokazuje jak daleko odbiegamy od czołowych krajii w Europie , nie wspominając o świecie.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 gru 2005, 13:49
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 gru 2005, 13:53
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2005, 13:57
nic ci to nie da - bo TV zagranicze kodują sygnał który idzie poza granicę danego kraju. Więc ARD pokazuje, ale tyko w Niemczech. Więc jak ktoś blisko granicy mieszka i ma znajopmych - może sobie przejśc na drugą strone na czas losowania - inaczej nie zobaczyCorinthians pisze:Może ktoś ma informacje, jakie stacje będą transmitować losowanie grup w poszczególnych krajach? Może mam jakiś kanał
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 gru 2005, 14:00
Iwem, że ARD koduje, ale może inne stacje nie? Albo jakieś arabskie może pokazują.fieldy pisze:nic ci to nie da - bo TV zagranicze kodują sygnał który idzie poza granicę danego kraju. Więc ARD pokazuje, ale tyko w Niemczech. Więc jak ktoś blisko granicy mieszka i ma znajopmych - może sobie przejśc na drugą strone na czas losowania - inaczej nie zobaczyCorinthians pisze:Może ktoś ma informacje, jakie stacje będą transmitować losowanie grup w poszczególnych krajach? Może mam jakiś kanał
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2005, 14:02
nie da rady - to nie jest wymysł Niemców, że ARD złośliwie koduje - każdy kraj który transmituje losowanie - musi zakodować sygnał. Wymysł firmy która sprzedawała prawa.Corinthians pisze:Iwem, że ARD koduje, ale może inne stacje nie? Albo jakieś arabskie może pokazują.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 09 gru 2005, 14:21
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 gru 2005, 14:58
Ja też nie płacę. Bo gdybym płacił to mógłbym czegoś wymagać...krzychu212 pisze:W takich chwilach się cieszę że nie płącę abonamenu![]()
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 gru 2005, 15:08
Czyli znowu wiadomości z drugiej ręki? Dwa lata temu Wisła w ten sposób wylosowała AS MonacoCo musi zrobić Polak, żeby zobaczyć losowanie MŚ w telewizji? Pojechać do Togo lub Angoli. FIFA potwierdziła "Gazecie", że Polska jest jedynym finalistą nierelacjonującym losowania, ale umywa ręce: - To sprawa pośrednika i polskich stacji.
Co kibice mogą obejrzeć zamiast losowania? W TVP 1 - Ojciec panny młodej, komedia USA, w TVP 2 - Załóż się, program rozrywkowy, w Polsacie - Za wszelką cenę, reality show, w TVN - Szósty dzień, film sensacyjny.
petru
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio