Losowanie Grup MS 2006 - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 gru 2005, 11:36

co sie dziwicie, TVP woli pokazac znou jakies bezzesnowne telenowele i ucieszyc zdespreowne starsze kobiety :P
cos mi sie wydaje ze MŚ mogą nie byc pokazane w telewizji polskiej :(
qrse co chwile zmienia sie zarząd i coągle jacyc kretyni są co tylko chcą abonametn podwyzszac a nic nie robią zebu zadowolic klientów :!:
no cóz taka jest własnie Polska.......... :(

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 gru 2005, 11:39

Zico_FCI pisze:Relacji z gali nie będzie można zobaczyć w Polsce także w kablówkach i na platformach cyfrowych, które mają w swojej ofercie np. niemiecką ARD czy włoski RAI. Sprzedaż praw do MŚ jest bowiem obwarowana licznymi zakazami. I tak np. ARD, relacjonując galę, może ją pokazać wyłącznie w Niemczech. Sygnał, który będą emitować polskie kablówki, musi być zakodowany.

:shock: Musze Ci Zico powiedzieć , że nie wiedziałem o czymś takim i jest to dla mnie spore zaskoczenie :roll: Czyli Corinthians wychodzi , że jednak lepiej żeby było na TVP bo z ARD i ZDF nie obejrzymy :?

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 gru 2005, 11:42

serek408 pisze:
Zico_FCI pisze:Relacji z gali nie będzie można zobaczyć w Polsce także w kablówkach i na platformach cyfrowych, które mają w swojej ofercie np. niemiecką ARD czy włoski RAI. Sprzedaż praw do MŚ jest bowiem obwarowana licznymi zakazami. I tak np. ARD, relacjonując galę, może ją pokazać wyłącznie w Niemczech. Sygnał, który będą emitować polskie kablówki, musi być zakodowany.

:shock: Musze Ci Zico powiedzieć , że nie wiedziałem o czymś takim i jest to dla mnie spore zaskoczenie :roll: Czyli Corinthians wychodzi , że jednak lepiej żeby było na TVP bo z ARD i ZDF nie obejrzymy :?
Ja też jestem zaskoczony. Nigdy ARD i ZDF nie były kodowane :? Trzeba będzie poszukać na jakiś arabskich stacjach :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 gru 2005, 11:59

A nie wiecie nic na temat Eurosportu 2 News :?: :?:

Oni chyba pokażą losowanie ? dobrze myśle ? :>

Bo to juz by była max żenada. Awans świetowalismy rok (tym bardzie TVP :P) a teraz nawet losowanie nie pokażą - ładnie się dzieje ....

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 09 gru 2005, 13:20

Ja pier... ostatni kraj w Eurpie w którym niekt nie kupił praw do MŚ ... mam nadzieje ze TVP się opamięta i je wykupi . Bo Polsat pewnie wszystko zakoduje i tyle bede miał z tego piłkarskiego święta :(

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 09 gru 2005, 13:36

Ja mam takie przeczucie:
1.Niemcy
2.Polska
3.Paragwaj
4.Arabia Saudyjska

A co do losowania to istna komedia, która pokazuje jak daleko odbiegamy od czołowych krajii w Europie , nie wspominając o świecie.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 gru 2005, 13:40

Zaza - coś mi się wydaje , że nie będzie na Eurosport2 :roll: wogóle jest lipa z tą TV ... :?

Kaka_ACM pisze:A co do losowania to istna komedia, która pokazuje jak daleko odbiegamy od czołowych krajii w Europie , nie wspominając o świecie.

Kaka , nie sądze aby Angola czy Togo to były jakieś światowe potęgi. Nawet te narody , które nie zagrają mają nie tylko zagwarantowane losowanie , ale także same MŚ. Polska TV jest na dnie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 gru 2005, 13:49

Uuuu to teraz Serek mnie zdołowałeś po całości. Jak juz nawet oni nie przeprowadzaja transmisji. Europa - 2005 rok - jedziemy na MŚ - a taka telewizja nam sie trafiła że wolą pokazać Rysia Taxi Driver zbierzność z klanem całkowicie nie przypadkowa ... :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 gru 2005, 13:53

Może ktoś ma informacje, jakie stacje będą transmitować losowanie grup w poszczególnych krajach? Może mam jakiś kanał :(
Cholera, co za wstyd. Lepije by było jakby Polsat i TVP zniknęły z powierzchni ziemi. Wychodzi na to, że Polska to kraj, gdzie nie lubi się piłki nożnej.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2005, 13:57

Corinthians pisze:Może ktoś ma informacje, jakie stacje będą transmitować losowanie grup w poszczególnych krajach? Może mam jakiś kanał
nic ci to nie da - bo TV zagranicze kodują sygnał który idzie poza granicę danego kraju. Więc ARD pokazuje, ale tyko w Niemczech. Więc jak ktoś blisko granicy mieszka i ma znajopmych - może sobie przejśc na drugą strone na czas losowania - inaczej nie zobaczy :?

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 gru 2005, 14:00

fieldy pisze:
Corinthians pisze:Może ktoś ma informacje, jakie stacje będą transmitować losowanie grup w poszczególnych krajach? Może mam jakiś kanał
nic ci to nie da - bo TV zagranicze kodują sygnał który idzie poza granicę danego kraju. Więc ARD pokazuje, ale tyko w Niemczech. Więc jak ktoś blisko granicy mieszka i ma znajopmych - może sobie przejśc na drugą strone na czas losowania - inaczej nie zobaczy :?
Iwem, że ARD koduje, ale może inne stacje nie? Albo jakieś arabskie może pokazują.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2005, 14:02

Corinthians pisze:Iwem, że ARD koduje, ale może inne stacje nie? Albo jakieś arabskie może pokazują.
nie da rady - to nie jest wymysł Niemców, że ARD złośliwie koduje - każdy kraj który transmituje losowanie - musi zakodować sygnał. Wymysł firmy która sprzedawała prawa.
Biznes is biznes :evil:

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 09 gru 2005, 14:21

Chciałbym bardzo żebyśmy trafili na Argentynę albo Brazylię, bo chcę zobaczyć jak pięknie potrafia grać inne narody i jak Grzesiu Piechna strzela brame Didzie albo Leo Franco. Szkoda że nie zobaczymy losowania przez tych matołów "na górze". W takich chwilach się cieszę że nie płącę abonamenu :D

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 gru 2005, 14:58

Losowania w telewizji nie uświadczycie, gdyż jest tak jak napisał fieldy - każda telewizja która wykupiła prawa musi zakodować swój sygnał wysyłany do innych krajów. Nie wiem jak to się ma w przypadku oglądania stacji telewizyjnych w internecie, ale na moim słabym łączu i tak by pewnie nie poszło, a nawet nie chce mi się szukać.

Losowanie będzie na żywo na oficjalnej stronie FIFA:

http://www.fifa.com/default.html - strona gdzie wybiera się język z tym że trzeba wybrać jeden z tych obok loga fifaworldcup.com.

To mi się wydaje jedyną sensowną opcją... :roll:
krzychu212 pisze:W takich chwilach się cieszę że nie płącę abonamenu :D
Ja też nie płacę. Bo gdybym płacił to mógłbym czegoś wymagać... :twisted: :rozga: :bicz:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 gru 2005, 15:08

Co musi zrobić Polak, żeby zobaczyć losowanie MŚ w telewizji? Pojechać do Togo lub Angoli. FIFA potwierdziła "Gazecie", że Polska jest jedynym finalistą nierelacjonującym losowania, ale umywa ręce: - To sprawa pośrednika i polskich stacji.
Obrazek
Co kibice mogą obejrzeć zamiast losowania? W TVP 1 - Ojciec panny młodej, komedia USA, w TVP 2 - Załóż się, program rozrywkowy, w Polsacie - Za wszelką cenę, reality show, w TVN - Szósty dzień, film sensacyjny.
Czyli znowu wiadomości z drugiej ręki? Dwa lata temu Wisła w ten sposób wylosowała AS Monaco :lol2:.Uppps, chcielibyśmy sprostować, gratulujemy Realu Madryt.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”