Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lis 2006, 16:21
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 08 lis 2006, 17:38
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 08 lis 2006, 18:41
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 lis 2006, 19:39
Almunia, Poom, Connolly, Senderos, Djourou, Clichy, Hoyte, Eboue, O'Cearuill, Simpson, Traore, Flamini, Song, Denilson, Randall, Walcott, Adebayor, Aliadiere,
Przydałby się wam jakiś puchar w gablocie, bo coś ostatnio kruchoRóżA pisze:Wenger chce za wszelką cenę wygrać CC Laughing
To będzie ciężkie spotkanie. Musicie wygrać, żeby nawiązać kontakt z CZOŁÓWKĄRóżA pisze:Już w najbliższy weekend czeka nas cięzki mecz z Liverpoolem i jeżeli nadal nasza skuteczność będzie tak kulała to o zwycięstwie niestety nie ma mowy.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 08 lis 2006, 20:06
frank drebin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lis 2006, 22:52
Denilson był genialny, ale ... Denilson bedzie jeszcze lepszyLoczek pisze:Denilson ? Dla mnie byłe jedyny, w Brazylii, bodajże za gry Bebeto, Leonardo , Rivaldo, Taffarela i oczywiście Romario z Edmundo.

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 lis 2006, 22:58
fieldy pisze:Przypomina się mecz z ManU, gdzie Ade też w ostatnich 6-7 minutach meczu gola zdobył.
fieldy pisze:Co ciekawe .. Kanonierzy mają ciężkiego rywala, który gra mocnym składem - a mimo to, grając rezerowywmi piłkarzami [lub powracającymi do składu po kontuzji] potrafią wygrać.
Denilson był genialny, ale ... Denilson bedzie jeszcze lepszy Razz
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 lis 2006, 16:13
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2006, 16:24
Ja sie tak nie czuję. Everton nie jest jedynym klubem, który sedziowie 'lubią' oszukiwać. Czy świadomie, czy po prostu sa słabi - to juz kazdy sobie sam oceni.metol pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja czuje się oszukany, podłamany i w ogóle tragicznie
Ile razy nas juz oszukali .... długo by wymieniać ..metol pisze:I to nie pierwszy raz sędziowie nas nierozpieszczają.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 lis 2006, 16:58
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2006, 17:11
tak, tylko, że ja zawsze zaznaczam, ze nie chce szukac usprawiedliwienia w słabej postawie sędziegometol pisze:Ps: "Everton miał okazje - mógł je wykorzystać" - zupełnie to samo można przecież powiedzieć o Arsenalu w wcześniejszych meczach
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 lis 2006, 18:21
fieldy pisze:chociażby w meczu Arsenalu z CSKA [w Moskiwe] gdy sedzia widział "rekę" Henry'ego, choć zagranie takie nie miało miejsca. W rezultacie wynik został wypaczony.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2006, 11:05
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 lis 2006, 11:38
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 lis 2006, 14:05
Ale jest jedyną alternatywą. Dawno nie grał, ale nie jest powiedziane, że sobie nie poradzi. Czeka was bardzo ale to bardzo ciężkie spotkanie, zważywszy na luki w składzie. Ja obstawiam zwycięstwo Liverpoolu, tylko z tego względu, iż na dzień dzisiejszy przedstawiają lepszą jedenastkę.RóżA pisze:Niewykluczone, ale dla mnie nieco nierealne, głównie dlatego, że Robin już dość długi okres nie gra na tej pozycji.
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio