Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 21 lip 2006, 1:25
knockout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Kun » 21 lip 2006, 8:10
Ja do dziś nie moge zrozumieć dlaczego prezes zostawił takeigo piłkarza jak Robben, Kaka czy Roaldinho.Do dzisiaj nie mogę zrozumieć dlaczego Camacho zostawił takiego zawodnika.
El Kun
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 21 lip 2006, 9:58
dawdi17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lip 2006, 14:45
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 lip 2006, 11:13
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 22 lip 2006, 12:28
Był też do obejżenia na Hot Birdzie. Przynajmniej u mnieassurbanipal pisze:No i zaczynamy. Dzisiejszy mecz bedzie transmitowany przez kanal Real Madrid TV, ale jak wynika z oficjalnej strony tylko na kanale w wersji hiszpanskiej z satelity Astra 19e.
Adek_17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 22 lip 2006, 13:42
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 lip 2006, 14:25
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 lip 2006, 14:30
makis pisze:Gdyby kluby doszly do porozumienia, zawodnik trafilby do Realu zima, zeby nie zabierac teraz miejsca dla pilkarza z poza UE.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 lip 2006, 14:40
Ja na nic nie licze, nie wiem na co licza wlodarze klubuZaza pisze:To co liczysz że ktoś przyjdzie bez paszportu ? Adriano ?![]()
Jest taka ewentualnosc, choc tak naprawde nie wiadomo, jakie plany ma Fab. Moze bedzie gral w srodku z Emersonem i BaptistaZaza pisze: Diarra ? no spko ale jeśli Real ma możliwośc sciągniecie Xabiego a nie zrobie tego to bedzie grał Capello jak z Juve - w środku pola tylko gracze od destrukcji...
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 lip 2006, 14:46
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 lip 2006, 15:08
Chodzilo mi o to, ze nie mam dokladnych preferencji, jesli chodzi o pilkarza z poza UE, wykluczam z tego grona Kake. Jesli jednak chcesz byc tak dokladny to dobrze - licze, ze nie bedzie to AdrianoZaza pisze:napisałeś "Ja na nic nie licze" a potem "Mam nadzieje, ze nie bedzie to Adriano" jedno z drugim sie mija.
Podziwia tez Cristiano Ronaldo i Joaquina, a do Madrytu ich jednak jak na razie nie sprowadzil. IMO jego pierwsza opcja jest Ruud. Osobiscie uwazam, ze taki pilkarz jak Adriano nie jest nam potrzebny bo mamy Ronaldo. Moj faworytZaza pisze: A chyba coraz wiecej przesłanek jest ku temu by tak twierdzić - Capello podziwia gracza Interua prasowy atak Interu w przyszłym sezonie to Toni - Ibra wiec wątpie by Adriano siedział na ławce ...
Mysle, ze czas, zeby panowie Calderon i Mijatovic twardo staneli na ziemi, i zaczeli starac sie o pilkarza, ktory jest realny do zakontraktowania. Np wlasnie Alonso. Gdyby zaoferowali odpowiednie pieniarze, trafilby do Madrytu.Zaza pisze: Wiem że miałeś na myśli Kake pisząć - nie wiem na co licza wlodarze klubu - ale powiem Ci szczerze że ja też nie wiem na co liczą ? tym bardzie ze Real teraz nie może walczyc z Romkiem na rynku. A 100 nie zaoferuje - mimo tego że Ricky pragnie grac w Real'u![]()
Dokladnie tak, tylko obawiam sie, ze nie wszyscy tak uwazajaZaza pisze: Xabi jest "lekiem na całe zło" Real'u w drugiej lini
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 lip 2006, 15:26
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 lip 2006, 15:35
Nie przyjeli 100 mln od Abramowicza, a myslisz ze przyjma 56 od Realuguru pisze:Real szykuje ciekawa oferte dla Kaka!!1 Ponoc 70 mln Euro netto za 7 latJesli Real zaplaci za niego gdzies w okolicach 56 mln. Euro to mediolanczycy przyjma oferte
![]()
Fajnie...
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 lip 2006, 15:38
Nie slyszalem o tymmakis pisze:Nie przyjeli 100 mln od Abramowicza, a myslisz ze przyjma 56 od Realu
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio