Zależy do jakiej klasy to wtedy różnie pkt z ocen wychodzą... Mi do tej pierwszego wyboru wychodzi 130 - tak średnio, ale raczej się dostanęKendo pisze:Weźcie piszcie ile macie łączne tzn. świadectwo + Test bo nie wiem czy mam dużo czy mao.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 cze 2006, 19:35
Zależy do jakiej klasy to wtedy różnie pkt z ocen wychodzą... Mi do tej pierwszego wyboru wychodzi 130 - tak średnio, ale raczej się dostanęKendo pisze:Weźcie piszcie ile macie łączne tzn. świadectwo + Test bo nie wiem czy mam dużo czy mao.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 14 cze 2006, 20:06
Tja [k****], jasneossy pisze:Ja z zamkniętych miałem 40 na 45 z obu. Z humanistycznego 20/20, a z ścisłyh 20/25. Z matematycznej częsci licze na jakies 38-40 pkt, a z humanistycznej 45-50. Wszyskie zadania miałem dobrze z polskiego, tylko nie mohę sobie sprawdzić ile mam z ogłoszenia, streszczenia no i oczywiście z rozprawki. Z tych dwóch pierwszych raczej mas pkt, jak sprawdzałem to raczej wszystko dobrze. Z rozprawki raczej odejmą mi za ort i interpunkcje, choć poprawiałem tekst chyba 5 razy.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 15 cze 2006, 9:42
Cris7 pisze:Ale 89 dodając średnią 5.00 to myślę, że powinienem się dostac do liceum.
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 19 cze 2006, 15:20
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 19 cze 2006, 18:48
To chyba nawet lepiejkasiorek21 pisze:bede mial wiecej to on postawi mi 0,5 bolsa a jezeli on wiecej to oczywiscie ja mu, tak wiec wyszedlem na zero )
grafomania zaawansowana do czegoś zobowiązujekasiorek21 pisze:zawsze mialem problemy z poprawnym konstruowaniem zdan,
Nie chwal sie, bo w LO przeważnie ci co byli tak zwanymi prymusami nie radzili sobie zbyt dobrze. W szkole średniej zaczyna się liczyć inteligencja a nie wykucie regułek na pamięć. Sprawdzą się słowa Biblii "Ostatni będą pierwszymi"kasiorek21 pisze:Z ocen i tych innych dupereli naliczylem sobie 66. 66 + 83 = 149. Chyba starczy
Milczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 19 cze 2006, 18:58
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 19 cze 2006, 19:16
Pomyliłeś wzór na objętość beczki, ze wzorem na prędkość 'robótek ręcznych'. Nie ma się o co kłócić.ossy pisze:A mnie te pizdoglowy z OKE nie policzyly 3 pkt z czesci mat-przyrod.
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 cze 2006, 19:42
ojejku koszmar 3pkt nie policzyli, ukrzyzowac ichossy pisze: mnie te pizdoglowy z OKE nie policzyly 3 pkt z czesci mat-przyrod. Maja mama juz zapowiedziala, ze sie tam wybiera i "ze rozpierdzieli(albo inne slowo) to całe OKE. Przydadzą sie jakby co te 3 pkt
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 19 cze 2006, 19:49
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 cze 2006, 19:53
napisal ze sie dostanie do swojego LO wiec po co sie ma wyklocacossy pisze: pkt za oceny 66, wiec razem 139.
Do mojej ukochanego 9 LO w krakowie sie dostane.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 19 cze 2006, 20:45
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 19 cze 2006, 22:01
O to ze zlozylem jeszcze papiery do 7, gdzie trzeba 140 pkt. Plus te trzy pkt bede mial 142,i bede mial sznase isc do lepszej szkoly. Poza tym jak mi sie nalezą to co? Nie moge? 3 pkt to moze byc bardzo dużo, zalezy jeszcze ile bedzie kandydatów do danych szkol gdzie glupi pkt moze zadecydowac...Martinho pisze:napisal ze sie dostanie do swojego LO wiec po co sie ma wyklocacossy pisze: pkt za oceny 66, wiec razem 139.
Do mojej ukochanego 9 LO w krakowie sie dostane.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 cze 2006, 22:04
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 cze 2006, 22:25
Jednak lepiej przygotuje się chyba do matury w lepszym LO niż gorszym.Martinho pisze:Po co chcesz sie pchac do lepszych LOPrzeciez tam jest wieksza zap******* niz w innych nieco slabszych, a matura jest ta sama na caly kraj
A kto ci dalej na studiach bdzie patrzyl do jakiego LO chodziles...
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 cze 2006, 22:36
Poprzez ciagle nauke i wymagajacych nauczycieli... Ja tam poszedlem to jednego ze sredniakow wsrod liceow (przyjmuja od 110pkt o ile dobrze pamietam) i poziom byl w nim niezly, do matury sie dobrze przygotowalem i nie musialem caly czas w ksiazkach siedziec. Ale jak tam chcecie wasz wyborCris7 pisze:Jednak lepiej przygotuje się chyba do matury w lepszym LO niż gorszym.
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio