BTW kim jest ten gość z wąsem i w garniturze w tle?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 sie 2011, 7:11
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 19 sie 2011, 9:05
No logiczne i na boisku powszechnie stosowane jest to, że jak ktoś na kogoś krzyczy to trzeba mu palca w oko wsadzićRealFan pisze:No i oczywiście moje przewidywania się potwierdzają, biedny pokrzywdzony Vilanova nie był bez winy - ba, oczywiście pierwszy zaczął prowokować. Widać wyraźnie, jak skacze z ryjem.
Marcelo się pomyliłMadryt przyznaje, że Marcelo pomylił się, popełniając faul na Cescu Fábregasie, ale podkreśla, iż Özil został najpierw uderzony przez Villę, a później przez Messiego
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 sie 2011, 10:07
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 sie 2011, 10:18
Taaakkkk... a nie zauwazyles moze ze teoria o swietosci trenerow i zawodnikow Barcelony jest budowana przez Was?RealFan pisze:Wiem jednak, że brak świętości trenerów i piłkarzy Barcelony nie pasuje do teorii.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 19 sie 2011, 10:30
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2011, 10:32
Gdyby Mou za kazda jego pyskowke wsadzano palec w oko to byscie musieli mu sprawic takie okulary w jakich latal Davids.RealFan pisze:Już pisałem, że nie pochwałam zachowania Mou. Ale to jest prosta zależność, przyczyna i skutek. Jak nie pyskujesz to nie dostajesz w ryj. Proste. Wiem jednak, że brak świętości trenerów i piłkarzy Barcelony nie pasuje do teorii.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 19 sie 2011, 10:33
Wyzwiska czy kłótnie na boiskach są od zawsze ale taka zasada to nowość. Warto by było aby FIFA dopisała to jako jakiś kolejny punkt regulaminuRealFan pisze:Jak nie pyskujesz to nie dostajesz w ryj. Proste.
Vilanova coś tam pokrzyczał. Mourinho najwidoczniej się to nie spodobało i kiedy nadarzyła się okazja strzelił z palcaTylko, że jak rzeczywiście to Vilanova go pierwszy opluł/strzelił liścia, to powinien był Mourinho mu walnąć w szczęnę, a nie bawić się w takie smyranki
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sie 2011, 10:40
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 sie 2011, 10:42
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 sie 2011, 10:48
No dzialy sie rozne rzeczy, ale intensywnosc tego co sie dzieje teraz to nie miala miejsca chyba od czasow Franco.RealFan pisze:Jak nie pamiętasz by takie rzeczy działy się w GD przed Mourinho, to niewiele pamiętasz.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 19 sie 2011, 10:52
Wygląda to dziwnie, bo bo federacja nie zwykła wykorzystywać w dochodzeniach materiałów wideo(przynajmniej tak było do niedawna) Sędzia w raporcie pomeczowym słowem nie wspomniał o bijatyce a opisując okoliczności pokazania czerwonych kartek był stwierdził, ze to nie były agresywne zachowania(faul Nostradamusa i czerwa dla Ozila i Dawida)fieldy pisze: Nie wiem jak to wygląda w Hiszpanii, ale po takim meczu powinny posypać się bany. Nie może byc tak, że piłkarze się po mordach okładają, a trenerzy się leją między sobą. To jest nie do pomyslenia.
Wyobrażacie sobie Wengera wkładającego palec w oko np. Fergusona?
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 sie 2011, 11:03
Ale lewą ręką, czy prawą? I w które oko? No i musiałby mu zdjąć okulary!fieldy pisze:Wyobrażacie sobie Wengera wkładającego palec w oko np. Fergusona?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 sie 2011, 11:07
A wyobrażasz sobie Mourinho wkładającego palec w oko Fergusona? Nigdy do czegoś podobnego nie doszło, ba są przyjaciółmi, choć dużo się między sobą napinali. Dlaczego? Bo są ludzie, którzy napinają się na konferencjach prasowych świetnie się przy tym bawiąc. Są też ludzie, którzy na konferencjach usiłują zachowywać się grzecznie i zaczynają zapewne w niewybredny sposób pyskować i prowokować dopiero na boisku. Taka jest różnica.fieldy pisze:Wyobrażacie sobie Wengera wkładającego palec w oko np. Fergusona?
Albo Barcelonie. Tak jakby, to właśnie oni znowu zaczęli całe zamieszanie wyskakując z ławki. Już to pisałem. Była końcówka meczu i tylko czekali na taką sposobność. Gdyby faul Marcelo był dużo wcześniej, to by do tego nie doszło. Gdyby wynik był dla nich niekorzystny, to zapewne także. Takich fauli nie brakuje w meczach każdego tygodnia i nikt nie skacze z tego powodu całym sztabem na murawę. Sędzia pokazałby zasłużoną czerwoną kartkę i koniec zajścia.Emerald pisze:Ktos musi to zatrzymac a niestety najlatwiej byloby to zrobic Mourinho... albo Perezowi.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 sie 2011, 11:21
Jezu, RealFanie, nie sądzisz, że rozpatrywanie tego w taki sposób jest śmieszne? Czyli, jeżeli wynik jest niekorzystny to można tak faulować? Nie. Takie zachowanie to skrajny debilizm, więc nie próbuj tłumaczyć go w taki sposób.RealFan pisze:Gdyby faul Marcelo był dużo wcześniej, to by do tego nie doszło. Gdyby wynik był dla nich niekorzystny, to zapewne także.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio