FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 223

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 09 lis 2006, 7:30

Messi E2 Ronaldinho pisze:Tak na powaznie to porpostu kazdy wie gdzie jest miejsce Barcelony, a gdzie Celty, Getafe
Prowokator :P Celowo wymieniłeś akurat te drużyny czy przypadkiem?

Żeby nie było gratuluję tak okazałego zwycięstwa nad Badaloną :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 lis 2006, 12:53

Mecz bez historii jak wszystkie pucharowe. Nie lubię takich spotkań bo kompletnie niczego nam nie mówią. Trudno wnioskować cokolwiek po grze naszych piłkarzy w starciu z trzecioligowcami. Jeżeli miałbym szukać pozytywów to na pewno gra Iniesty. On chyba zgłupiał do reszty. Kto to widział żeby grać tak dobrze :P Ezquerro coś tam starał się robić i nawet mu wychodziło. Generalnie nikt jakość specjalnie nie zawiódł. Giuly najsłabszy z naszej ekipy. Saviole ratują dwa gole (strzelone na pustą bramkę w zasadzie) bo ogólnie to grał słabo.

Mam nadzieję, że odpadniemy w następnej rundzie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 lis 2006, 14:06

Niggaz pisze:
:shock: :shock: :shock: A ja uwazam ze majac taka wspaniala kadre to powinnismy walczyc rowniez i o to trofeum, ktore te jest cenne dla cules
Saviola mogl wiecej strzelic ale nie zawsze sie udaje. Licze ze bedzie gral wiecej np od Giulyego

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 lis 2006, 14:35

Jeżeli wystawiany ma być taki skład jak wczoraj to mogą i grać ile tylko dadzą radę. Wątpię jednak, aby Rijkaard decydował się na grę rezerwami kiedy przeciwnikiem będzie jakiś pierwszoligowy zespół. Copa Del Rey stawiam najniżej w hierarchii pucharów o które walczymy i wolałbym oszczędzić sobie spotkań w środku tygodnia.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 lis 2006, 14:47

Jasne ze stawaimy je nisko za La liga i Cl ale nie zapominaj ze kadra zostala wzmocniona po to zeby walczyc na wszystkich frontach. Nie widze problemow aby nie przechodzic przeciwnikow 2,3 a nawet z dolu 1 ligi w tym skladzie. Niech nasze rezerwy udowadniaja ze sa potrzebne Barcy i ze warto ich miec w skaldzie

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lis 2006, 15:23

Bienias pisze:
Niggaz pisze:
:shock: :shock: :shock: A ja uwazam ze majac taka wspaniala kadre to powinnismy walczyc rowniez i o to trofeum, ktore te jest cenne dla cules
Saviola mogl wiecej strzelic ale nie zawsze sie udaje. Licze ze bedzie gral wiecej np od Giulyego
niestety podczas oddawania strzelu przy pierwszym golu skrecil sobie kostke :lol: akcje wczesniej wbiegl miedzy dwoch obroncow i dopiero jak szla kontea zauwazyl ze nie ma pilki (caly czas obserwowal sznurowki). ale nic nie przebije jego akcji meczu - piekne podanie w tempo na sosczysty strzal z prostego podbicia - saviola robi zamach - iiiiiiiii - i pilka leci do tylu :lol:

myslalem ze ciezko bedzie mu powtorzyc wyczyn z meczu z espanyolem -strzelic dwa gole i byc najslabszym na boisku. mylilem sie. krolik potrafi.

ale i tak w niedziele nie zagra wiec bedzie mogl bienias tworzyc teorie ze ludo nie strzela waznych goli, silnym przeciwkom na wyjezdzie

ps - santi gral calkiem fajnie. widac ze chlopak wie na czym polega gra w pilke. szkoda ze bedzie mial tak malo szans by sie pokazac

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 09 lis 2006, 16:17

rkoeman pisze:ale i tak w niedziele nie zagra wiec bedzie mogl bienias tworzyc teorie ze ludo nie strzela waznych goli, silnym przeciwkom na wyjezdzie
Czyli że w weekend zagra Gudi?

Królik to jest jednak doklacz nogi :) Miał kilka sytuacji z czego wykorzystał dwie 200 %, chyba już wole Islandczyka.
Santi rzeczywiście zagrał dobry mecz, ale to raczej nie zmiania jego pozycji w zespole...
Iniesta po raz kolejny najlepszy zawodnik Barcy, może wreszcie Mister postawi na niego z Saragossa od początku.

PS. Z tak szeroka ława Blaugrana mogłaby powalczyć o Copa del Rey... Mineło juz 8 lat od ostatniego tryumfu w tym pucharze :?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lis 2006, 16:32

saviola jest pilkarzem ktory zazwyczaj strzelal dla nas gole jak juz mecz byl pozamiatany. slabo nadaje sie do gry gdy trzeba atakowac pozycyjnie i zrobic cos tylem do bramki.

ale dobrze ze jest skoro eto'o ma kontuzje. moze choc troche splaci megakontrakt jaki ma strzelajac z 5 goli do powrotu eto'o. nie ma na to wiele czasu bo wszystko wskazuje na to iz samuel wroci do gry juz w styczniu

EDIT - na iniesta postawi na pewno bo xavi nie bedzie gotowy na ten mecz. dzieki ci chelsea :evil:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 09 lis 2006, 17:51

Bienias pisze:Niggaz napisał:

dla mnie tam liczy sie kazde trofeum nawet na tak slabym po ziomie jak ten puchar
Niggaz pisze:Copa Del Rey stawiam najniżej w hierarchii pucharów o które walczymy
dla mnie jednak klubowe mistrzostwa swiat beda tymi o najniyszym poziomie
rkoeman pisze:santi gral calkiem fajnie
tesz tak uwazam i bardzo chcialbym zeby dostawal wiecej szans...

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 09 lis 2006, 22:44

Obok Iniesty (co nie dziwi w kontekście wielu poprzednich meczy) najlepszym graczem na boisku był wczoraj Santi - szkoda że dostaje tak mało szans na grę - choć z drugiej strony nie ma co się dziwić bo w końcu konkuruje na swojej pozycji nie z byle kim :wink:
IMO Ryj mógłby jednak wypróbować Baska na środku linii ataku - wydaje mi się że jeśli chodzi o predyspozycje do gry kombinacyjnej, grę tyłem do bramki, walkę o górne piłki jest sporo lepszy od Savioli i w razie jakichś kłopotów z występami Eidura Santi powinien być brany pod uwagę.
Wczoraj dobrze wyglądała także postawa Gio przesuniętego do pomocy (choć chyba jednak nie na pivota - tam grał IMO Motta) - ładne szybkie wymiany piłki, ofensywne wejścia (a la Deco) i zdobyty gol - jedyne co może obniżyć wiarygodność oceny gry Gio to... klasa przeciwnika.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lis 2006, 13:18

ryj kazal dzisiaj odrzuci oferte rsss za sanitego. powiedzial ze bardzo na niego liczy i da mu szanse w tym sezonie. cieszy mnie to

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 10 lis 2006, 13:52

Z Barcelony odchodzą Messi (do Interu) Rijkard ,Ronaldinho i Zambrotta (do Milanu) a przychodzą Adriano, Luque , Diego Tristan bo Gudjohnsen za słaby na nastepca Etooo. No i nowym trenerem Katalończyków
R. Koeman.

Oczywiście jeśli wierzyć naszej kochanej piłkarskiej prasie :D

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lis 2006, 14:03

ale nikt nie pisal ze messi odchodzi. robia tylko szum by pokazac jak swietni sa pilkarze mojej barcy i kazdy ich chce. zawsze tak robili

real natomiast udaje ze przeszukuje rynek by w razie kolejnej porazki miec jakiegos nowego pilkarza.

taka karma. od lat to samo. tylko ze zmieniaja sie sily obu klubow

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 11 lis 2006, 11:45

vakabayashi pisze:Z Barcelony odchodzą Messi (do Interu) Rijkard ,Ronaldinho i Zambrotta (do Milanu) a przychodzą Adriano, Luque , Diego Tristan bo Gudjohnsen za słaby na nastepca Etooo. No i nowym trenerem Katalończyków
R. Koeman.

zapomniałes dodac ze jeszcze ronaldo wraca :P

a tak powaznie do okienka transferowego jeszcze dosyc daleko a juz zaczynają sie niezłe plotki na temat transferów. cos mi sie wydaje ze styczen bedzie gorący w niektórych klubach i licze ze nie bedzie to Barca

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 11 lis 2006, 12:51

Wy tu o transferach, a Belletti znów kontuzjowany... oby Zambrotta wreszcie się obudził, bo mecz z Saragossą się zbliża, a my na kolejnej pozycji mamy do dyspozycji tylko zawodnika w słabszej formie. choć właściwie, co to za różnica, skoro Rijkaard i tak prawdopodobnie by go wystawił?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”