Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 30 sie 2006, 10:33
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2006, 19:27
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 31 sie 2006, 19:32
Tego akurat wcale pewny bym nie był, Francji bez Zizou wszelkie wygrywanie przychodzi z wielkim trudemfieldy pisze:Gruzja - Francja 2 1.43
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2006, 19:39
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sie 2006, 19:51
uuulala widze ze fieldy zaczyna szalecfieldy pisze:Białorus - Albania 1 1.63
Gruzja - Francja 2 1.43
Niemcy - Irlandia 1 1.35
AKO: 3.15
Stawka: 150 PLN
Ewentualna wygrana: 425 PLN
przegrywac moze nie ale remisu bym nie wykluczalfieldy pisze:Zizou skończyl karierę i teraz co ? zaczną przegrywać z zespołami pokroju Gruzji ? nie wydaje mi się Exclamation
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2006, 19:55
jak w kazdej drużynieczeher pisze:jednak w ich szregach nie brakuje doswiadczonych badz tez mlodych zdolnych grajkow
fieldy już jakiś czas szaleje, tylkos siedzi cicho i sie nie wychylaczeher pisze:uuulala widze ze fieldy zaczyna szalec
Bośniacy mieli bardzo dobre elimincjce do MŚ, tylko czy ktos widział jakich ich mecz ostatnio ? jak sobie radzili ? czy od początku eliminacji będa groźni ? czy powalczą z całych sił o zwycięsto - ich siłą jest kolektyw, a ja ne wiem, cy tam wszyscy zdrowi i jaką formę ostatnio prezentują, wiec wybrałem Francuzow, bo ich kilkoro w akcji widziałem ostatnioczeher pisze:Lepiej zagrac na Bosnie
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sie 2006, 20:30
ale gra w Gruzjifieldy pisze:jak w kazdej drużynie Very Happy tylko, ze Francja ma o wile lepszych piłkarsko tych grajków Razz
a to lobuz, hmmm widac ze jest cos na rzeczy - fieldy chcial range abstynent - teraz zamiast wydawac na vodi - przegrywa mamonefieldy pisze:fieldy już jakiś czas szaleje, tylkos siedzi cicho i sie nie wychyla Razz
jezeli chca sie liczyc musza byc grozni od pocztaku, w kadrze poza Salichamidziciem prawie bez zmian - Barbarez, Misimovic, Muslimovic, Bolic, Spahic, Grlic, Bajramovic, Papacfieldy pisze:Bośniacy mieli bardzo dobre elimincjce do MŚ, tylko czy ktos widział jakich ich mecz ostatnio ? jak sobie radzili ? czy od początku eliminacji będa groźni ? czy powalczą z całych sił o zwycięsto - ich siłą jest kolektyw, a ja ne wiem, cy tam wszyscy zdrowi i jaką formę ostatnio prezentują,
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 wrz 2006, 22:26
90zl - 380zlczeher pisze:Sevilla - Levante 1![]()
Malta - Bosnia 2![]()
Slowacja - Cypr 1![]()
Serbia - Azerbejdzan 1![]()
Szkocja - Wyspy Owcze 1![]()
Anglia - Andorra 1 Cool![]()
Luksemburg - Holandia 2 Cool![]()
za konkretna sumke Cool
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 wrz 2006, 22:35
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 02 wrz 2006, 22:44
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 02 wrz 2006, 22:48
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 wrz 2006, 22:49
lisek_chz pisze:Mi też Włochy nie weszły, szlag by trafił
a spojrzeliście na powołanie przed postawieniem ?BartekTS pisze:Moje 45 złoty jest zagrożone... Włosi jeszcze remisują
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 02 wrz 2006, 22:50
Mi tak samo. Ale to moja wina bo przyznam ze zasugerowalem sie Twoim typem. Sam nigdy bym nie wybral tego meczu. Na szczescie za wiele nie stracilem.fieldy pisze: mnie nie weszła tylko Białoruś
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 02 wrz 2006, 22:57
Ja Bym napisał do Pana Romana, że Fieldy wprowadził Cię w bład i rządasz odszkodowaniaDarkman1948 pisze:Mi tak samo. Ale to moja wina bo przyznam ze zasugerowalem sie Twoim typem.
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 wrz 2006, 0:21
Mi też nie weszła Białoruś na jednym z kuponów. 86 minuta.fieldy pisze:mnie nie weszła tylko Białoruś - 150 zeta w plecy, jednak kasa była wygrana. Jak to się mawia - łatwo przyszło - łatwo poszło.
Nie panikuje.
Od jutra szykuje się na rewanż, ktory nastąpi w środę
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio