Kto wie, w jakiej sprawie był u nas Lerby? Może faktycznie ten Pranjić (ale czekam w tej sprawie na oficjalną, zresztą Kicker chyba tez jeszcze nie potwierdził?), a może też i któryś z Holendrów. Ponoć Pranjicia mozna rozpatrywać w kwestii bocznej obrony, ale również...lewej pomocy, a to by chyba można było odczytać dość jednoznacznie...olson pisze:O Pranjicu piszą już na kilku portalach, naprawdę coś może być na rzeczy. Szczególnie, że agentem Chorwata jest... Lerby, czyli człowiek, który kilka dni temu był na osobistym spotkaniu z van Gaalem. Tyle, że wszyscy myśleli, że w sprawie van der Vaarta albo Sneijdera.
Nigdzie takiego newsa nie widziałem, chociaż taka decyzja wcale by mnie nie zaskoczyła. Pewnie stwierdzili, ze lepiej dać szansę Sosie, a Baumjohannowi dać się dalej ogrywać we wciąż pierwszoligowym Gladbach.olson pisze: Jeszcze odnośnie van Gaala, to chyba stwierdził, że prawdopodobnie nie będzie widział miejsca w składzie dla Baumjohanna, dlatego zarząd rozważa opcję wypożyczenia Niemca do Moenchengladbach na przyszły sezon.
No mnie to też zaczyna mocno zastanawiać. Mówił wprawdzie, że jeśli awansujemy do LM, to poprosi radę nadzorczą o zgodę na większe wydatki, a ten cel został spełniony, ale mimo wszystko...No jeśli dalej będzie się głośno mowić o Sneijderze (ponoć wszystkie holenderskie gazety się o tym rozpisują), to uwierzę, ze jest coś na rzeczy w kwestii Francka. Bo nie sądzę, że Hoeness wyda w jednym okienku ok. 100 mln (dajmy na to: Gomez - 30, Tymo- 11, Neuer - 18,5, Pranjic - 10, Sneijder - 30), uzyskując ledwie 10-20 baniek ze sprzedaży piłkarzy (Podolski, Borowski??, Toni??). Przy naszym "sparsam" managerze??olson pisze: Zastanawiam się też, czy ta domniemana rozrzutność zarządu to efekt zaklepanej już, ale nadal trzymanej w tajemnicy sprzedaży Ribery'ego, czy po prostu sakiewka Hoenessa jest naprawdę tak pojemna. Bo obecnie szasta nią niemiłosiernie, a przecież wiadomo, że pozostaje jeszcze kilka pozycji do wzmocnienia, czego on jest w pełni świadom (przynajmniej mam taką nadzieję).
I o to mi chodziło - dziękiRealFan pisze:sneijder ma klauzule 90 mln euro.