FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 238

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 gru 2006, 3:06

iniesta dobrze ? :lol: chyba inny mecz ogladalem. przez cala pierwsza polowe i czesc drugiej gral na pozycji dinho i praktycznie nie wiedzial co sie dzieje. pozniej zszedl do srodka i nic z tego nie wynikalo. mial najwiecej strat w calym zespole i slabiutka skutecznosc podan

najlepszym pilkarzem barcy byl w tym meczu valdes. koljeny raz swietnie broniac. nasi grali na stojaco bojac sie ryzykowac kontuzji a i tak mogli wygrac. niestety postanowili ze wbiegna z pilka do bramki

szkoda loba ezquerro (jak zwykle molina dal sie przelobowac) w slupek

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 gru 2006, 3:25

rkoeman pisze:iniesta dobrze ? chyba inny mecz ogladalem. przez cala pierwsza polowe i czesc drugiej gral na pozycji dinho i praktycznie nie wiedzial co sie dzieje.

Nie wiem na jakim wspomagaczu ogladałes ten mecz :shock: Radze zobaczyc go ponownie. :? Iniesta był kreatorem gry i to po jego podaniach Barcelona stwarzała najwieksze zagrozenie. Wg. to postac nr.1 tego spotaknia ze strony Barcy.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 gru 2006, 4:11

ogladalem mecz na trzezwo, na wielkim telebimie a nie na kompie

moze dlatego widzialem jak gral? 12 strat to bardzo duzo. a pozytku z jego gry wielkiej nie bylo.l procenty celnych podac na poziomie 75% to dramat.

w pierwszej polowie praktycznie niewidoczny. w drugiej lepiej ale niewiele

od iniesty duzo lepiej gral deco

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 gru 2006, 4:53

rkoeman pisze:ogladalem mecz na trzezwo, na wielkim telebimie a nie na kompie

Po tym co wipisujesz, to najwyzej widziałes wynik i strzelców bramke nic pozatym. Pozytku nie było :?: :arrow: Wielkie WOW, tak jak pisałem najgrozniejsze sytuacje miały miejsce po jego podaniach... Deco lepszy, tak, bo strzelił bramke... Nie wiem, moze znasz hiszpanski :?: Jak tak to wejdz na kazdy serwis poswiecony Barcelonie tam bedziesz miał potwierdzenie moich słow. Pewnie oni takze nie ogladali meczu na telebimie
rkoeman pisze:od iniesty duzo lepiej gral deco
:P :P :P :P :P :P :P :P

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 gru 2006, 5:16

po pierwsze radze zmienic forme wypowiedzi jak chcesz ze mna gadac bo nie zwyklem tolerowac takiego stylu w wykonaniu osoby duzo ode mnie mlodszej

po drugie

http://www.elmundodeportivo.es/20061203 ... 96566.html link do ocen MD po tym meczu. tez nie widzieli meczu i sie nie znaja. dodam ze nie ma tam slowa o dobrej grze iniesty

po trzecie

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

znowu ani slowa o iniescie. chwala natomiast valdesa z czym sie zgadzam bo byl graczem meczu

po czwarte

http://www.as.com/articulo/futbol/Valde ... tb_23/Tes/

znowu to samo. chwalony tylko vv.

po piate

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

pochwalono deco a o iniescie ani slowa. jak slusznie zauwazyl sport, deco w tym meczu wzial na siebie odpowiedzialnosc za prowadzenie gry. nie widze nic o inicjowanych przez inieste atakach

po szoste

http://www.elmundodeportivo.es/20061203 ... 96780.html

deco uznany za lidera druzyny. i pochwalony za dobra gra. zapomnieli chyba napisac o iniescie. ktory przeciez inicjowal tyle akcji ze stracil az 12 pilek i mial tak fatalna skutecznosc podan

po siodme

http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 15589.html

az zacytuje:
Si el martes no se jugase todo a una carta en la Champions, el equipo culé se hubiera tomado el partido contra el Levante de otra forma. Deco fue el único que tiró del carro azulgrana. El portugués se 'disfrazó' de Ronaldinho al filo del descanso y marcó un bellísimo gol de libre directo para adelantar a su equipo en el marcador.
oraz
El Barça se dejó dos puntos muy valiosos en Valencia por tener la cabeza en otro lado en un partido discreto en el que sólo destacó Deco. Poco se vio de Iniesta y Gudjohnsen. Si el Sevilla gana al Espanyol, el Barcelona perdería el liderato de la Liga.
deco chwalony a iniesta niewidoczny i niemrawy. pewnie pili napoje wyskokowe i widzieli tylko wynik meczu. w przeciwienstwie do ciebie

cytowac dalej by cie ostatecznie pograzyc? moge. sprawi mi to wielka radosc po tonie w jakim sie do mnie zwraczasz....

czy moze starczy i kazdy widzi jak bardzo brniesz w zaparte tworzac dziwne teorie?

prosze bys zacytowal mi te hiszpanskie strony na ktorych chwala inieste

ja zacytowalem 4 najwieksze gazety i w kazdej to samo. ani slowa o iniescie oraz pochwaly deco...

ciekawe... ciekawe co teraz napiszesz bo jakos nie widze bys mogl zbic ktorys z argumentow

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 gru 2006, 14:10

Niestety Andresito nie spisał się wczoraj, ale będzie mu to wybaczone. Niech wie, że nie gniewam się na niego :lol: :wink:

Valdes oczywiście wciaż jest gorszy od Reiny :lol2: To tak odnośnie tego co ktoś pisał w temacie o najlepszej '11' reprezentacji Hiszpanii :lol:

Czekam z niecierpliwością na odpowiedź Jarzinho.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 03 gru 2006, 14:40

Co jak co, ale Valdes wczoraj bramkę zawalił...
"Wypluł" piłkę przed siebie, gracze Levante z dużym szczęściem dobili i pozbawili mnie 50zł :evil: :x

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 gru 2006, 15:01

SiKor pisze:Co jak co, ale Valdes wczoraj bramkę zawalił...
[']

Mocno uderzona piłka nie dość, że odbiła się od murawy jakiś metr przed bramkarzem to jeszcze nie wiem czy przypadkiem wcześniej nie było rykoszetu. Oczywiście bramkarz zawalił :lol2: Nie twierdzę, że nie mógł interweniować lepiej, ale na pewno nie zawinił jakoś szczególnie.

Litości ;(

Awatar użytkownika
LaRage
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaRage » 03 gru 2006, 15:49

Jasne Roland masz racje, ale z tym telebimem i swoja staroscia zachowales sie jak zmanierowany 13 latek;>

O Barcelone to sie martwisc nie ma co, z Werderem zrobia swoje i wyjda z grupy. Od czasu do czasu trza odpoczac;p

Koeman miał Ronald na imie :o
WP za nabijanie - ostatnio wyczulony jestem na tym punkcie // fieldy

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 03 gru 2006, 15:59

LaRage pisze:Roland
:o :?:

LaRage pisze:O Barcelone to sie martwisc nie ma co, z Werderem zrobia swoje i wyjda z grupy. Od czasu do czasu trza odpoczac;p

Uff... to podniosłeś nas troche na duchu :)

Ciekawa informacje wczoraj wyczytałem. Mianowicie krążą ploty, że Barcelona stara sie pozyskać za darmo, po zakończeniu sezonu gracza CSKA, Daniela Carvalho.
Koles jest bardzo dobry, tylko za kogo? Bo rezerwa to by mu chyba nie odpowiadała ...

EDIT: Ppmyłka Oczywiście chodzi o Daniela Carvalho :wink:
Ostatnio zmieniony 03 gru 2006, 16:03 przez Dratinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 gru 2006, 16:01

Dratinho pisze:Ciekawa informacje wczoraj wyczytałem. Mianowicie krążą ploty, że Barcelona stara sie pozyskać za darmo, po zakończeniu sezonu gracza CSKA, Ricardo Carvalho.

Bardzo interesująca informacja. Zapytam tylko z ciekawości- jakiego CSKA :?:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 16:03

RóżA pisze:Bardzo interesująca informacja. Zapytam tylko z ciekawości- jakiego CSKA
A może chodziło mu o Daniela Carvalho :?:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 gru 2006, 16:07

RealFan pisze:A może chodziło mu o Daniela Carvalho

Ehh, zepsułeś mi całą zabawę. A tak chciałem żeby napisał, że chodzi mu o CSKA Moskwa :cry:

A co do samej informacji to rzeczywiście jest bardzo ciekawa, Daniel to bardzo dobry i wszechstronny gracz, tylko czy w Blaugranie jest dla Niego miejsce? :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 16:11

RóżA pisze:Ehh, zepsułeś mi całą zabawę. A tak chciałem żeby napisał, że chodzi mu o CSKA Moskwa :cry:
Żebyś już nie płakał to masz...przytul się do misia

Obrazek

Carvalho byłby w Barcelonie żelaznym rezerwowym, a i w pierwszym składzie od czasu do czasu by się pojawił biorąc pod uwagę częste rotacje Rijkaarda czy też kontuzje. Taka konkurencja dla Ronaldinho..."zębaty" na ławce. Ciekawie by wyglądał :P
Ostatnio zmieniony 03 gru 2006, 16:12 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 03 gru 2006, 16:12

RóżA pisze:Ehh, zepsułeś mi całą zabawę. A tak chciałem żeby napisał, że chodzi mu o CSKA Moskwa
Ech... odpowiedziałem ci jeszcze przed tym, gdy pojawił sie post RealFana :)

Transfer byłby mógłby być dobrym posunięciem, ponieważ Daniel gra na wielu pozycjach w pomocy i to zawsze dobra alternatywa kiedy zawodnik z pierwszego skladu jest niedysponowany.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”