Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 gru 2006, 16:17
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 16:25
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 gru 2006, 16:30
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 03 gru 2006, 17:16
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 gru 2006, 19:09
Info by marca zdaje się. Nie brałbym tego zbyt na poważnie. Lilian chyba wiedział jaką rolę będzie pełnił w zespole.RealFan pisze:Thuram, który powiedział coś, że jest nieusatysfakcjonowany swoją pozycją w talii Rijkaarda
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 03 gru 2006, 19:13
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 03 gru 2006, 19:38
I bardzo dobrze ! akurat przed meczem z werderem... Nie będa sie martwic o la lige tylko beda mogli sie skupic na wtorkowym meczu....girlfromipanema pisze:haha, Sevilla w tym roku chyba stara się zrobić Barcy przysługę. za każdym razem, kiedy ma okazję zająć jej miejsce na szczycie tabeli- nie korzysta z niej. i tym razem tak było (Espanyol- Sevilla 2-1). aż nie wierzę =)).
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2006, 2:27
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 gru 2006, 3:58
ilosc podan kluczowych:To po podaniach Iniesty zostały stworzone badz co badz jedne z najgrozniejszych sytuacji
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2006, 4:44
rkoeman pisze:miales podac linki do hiszpanskich stron na ktorych chwalili jak iniesta incjowal ataki
rkoeman pisze:przeciez pisales ze go chwala w hiszpanii za ten mecz
jwrkoeman pisze:na stronach ktore zaraz niechybnie podasz bo przeciez znasz hiszpanski i sledzisz je na biezaco
rkoeman pisze:ilosc podan kluczowych:
-deco 4
-iniesta 2
koljeny raz masz racje. mysle ze na hiszpanskich stronach maja podobne zdanie co nam niedlugo pokazesz wklejajac odpowiednie linki
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 gru 2006, 6:17
Nie wiem na jakim wspomagaczu ogladałes ten mecz Radze zobaczyc go ponownie. Iniesta był kreatorem gry i to po jego podaniach Barcelona stwarzała najwieksze zagrozenie. Wg. to postac nr.1 tego spotaknia ze strony Barcy.
pokaz ze na kazdym serwisie tak napisali. przeciez sam o tym wspomniales. ja wymienilem 4 i okazalo sie ze tak nie uwazaja. deco i vv uznali graczami meczu oraz zauwazyli ze portugalczyk wzial na siebie ciezar gry.Po tym co wipisujesz, to najwyzej widziałes wynik i strzelców bramke nic pozatym. Pozytku nie było Wielkie WOW, tak jak pisałem najgrozniejsze sytuacje miały miejsce po jego podaniach... Deco lepszy, tak, bo strzelił bramke... Nie wiem, moze znasz hiszpanski Jak tak to wejdz na kazdy serwis poswiecony Barcelonie tam bedziesz miał potwierdzenie moich słow. Pewnie oni takze nie ogladali meczu na telebimie
troche nie rozumiem tego zdania ale rozumiem ze wg ciebie iniesta nie wrocil na srodek?Mowisz, ze Iniesta po zmianie Deco, czy w drugiej polowie wrocił na środke, ja tak tego nie widziałem, a juz napewno nie po wejsciu na boisko Ezquerro.
32 Deco está siendo, tal vez, el jugador más destacado por el momento. El luso, respaldado por Edmílson y Xavi, se está multiplicando en la media. Iniesta está jugando escorado a la banda, cubriendo así la ausencia de Ronaldinho.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2006, 16:48
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 gru 2006, 6:33
Chyba przesadziłem, ale kazdy ma swoje zdanie. Mozna było wybrac lepiej VV. Jednak szybko to mi to uswiadomił rkoemanJarzinho pisze:Oczywiscie postacia numer jeden w Barcelonie był Iniesta
rkoeman pisze:iniesta dobrze
rkoeman pisze:praktycznie nie wiedzial co sie dzieje
Zdenerwoało mnie to, bo przeciez ja tak tego nie widziałem.rkoeman pisze:od iniesty duzo lepiej gral deco
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 gru 2006, 16:19
udowodnij kazde stwierdzenie w tym co zacytowalem. podaj linki. o wieku tez mozesz bo nie zrozumiales czego dotycdzyla dyskusja z jednym zalosnym kolesiemuszę przyznac rkoeman, ze jestes żenujacy(bardzo ciekawe okreslenie). Zastanawiam sie co chciałes osiganać, skoro wiedziales, ze mialem sporo racji. Dlaczego tak uwazam...dzisiaj dopiero poczytalem sobie polskie strony i komentarze pod nimi. Co zauwazylem, rkoeman na pewnej stronie poswieconej Barcelonie. Po przeczytaniu kilku wypowiedzi latwo sie domyslic, ze to ty, wszedzie podkresla swoj wiek itp. Jednak co najsmieszniejsz koles komentowałes news, ktory mowil, ze Deco byl najslabszym zaowdnikiem... malo tego dodał, ze to sport tak twierdzi(prawda), a mi wypominales, ze sobie cos ubzdurałem.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 gru 2006, 17:54
http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=17761Dopiero w 41 minucie wynik uległ zmianie. Camacho sfaulował Deco, sam poszkodowany podszedł do piłki i znakomitym strzałem pokonał Molinę. Warto dodać, że wcześniej Portugalczyk był cieniem samego siebie. Dziennikarze „Sportu” określi go mianem „najsłabszego ogniwa”.
http://www.fcb24.com/index.php?id_stron ... yes&page=1Niemniej jednak obecność błyskotliwego Iniesty nie uchroniła Barcelony przed niemrawą grą & praktycznie biorąc, taki stan rzeczy miał miejsce przez całe spotkanie. Występująca na pomarańczowo Azulgrana co prawda nie oddawała łatwo rywalom piłki, ale też futbolówka rzadko znajdowała się w okolicach bramkarza gospodarzy, doświadczonego Jose Moliny. Przez pierwsze pół godziny obie jedenastki oddały łącznie raptem jeden celny strzał na bramkę, ale przewagę, patrząc po posiadaniu piłki, objęła naturalnie Barcelona. Co miało miejsce później? Otóż magazyn Sport podczas swojej relacji na żywo wywołał wilka z lasu & określił Deco mianem najsłabszego gracza na boisku
http://www.fcbarca.com/index.php?goto=k ... news=15302Pierwsza połowa spotkania zaczęła się bez niespodzianek. Dominacja Barçy była wyraźna i mimo, że brakowało dogodnych sytuacji podbramkowych, wszystko wskazywało na to, że prędzej czy później wynik ulegnie zmianie. Od pierwszych minut na murawie pojawił się Andrés Iniesta, który wraz z Xavim był jednym z najmocniejszych ogniw w drużynie. Najsłabszym okazał się za to Deco, który swoją formą odbiegał znacznie od kolegów
http://www.barcaserwis.com/index.php?co ... =9001&kat=W 40 minucie bezbarwny w dzisiejszym spotkaniu Deco dał prowadzenie FC Barcelonie. Portugalczyk kapitalnie przymierzył z rzutu wolnego w okienko bramki Moliny.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio